Wannagive
Image default
Dienstverlening

Een goede arbodienst vinden

Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar een goede arbodienst. Ik ben namelijk op zoek naar een goede bedrijfsarts. Een werknemer van mij is vaak ziek en ik ben nu wel benieuwd of hij wel echt ziek is elke keer. Normaal ben ik altijd goed van vertrouwen maar als je elke maand zeker 3 dagen ziek bent dan is er toch zeker wel wat aan de hand. Ik wil gewoon even weten wat er allemaal aan de hand is. Misschien voelt hij zich niet goed of is er echt iets ergs aan de hand dan moeten we dat dan toch weten. Ik heb er al geprobeerd over te praten met de persoon in kwestie alleen hij laat niks los en wil er niks over vertellen. Daarom heb ik ook besloten dat ik een arbodienst in ga schakelen om uit te zoeken wat er nou echt aan de hand is.

De vliegende arbodienst

Ik ging het internet op om te zoeken naar een arbodienst en dit waren er echt heel erg veel. Ik begon in Google dus maar bovenaan en zo steeds verder naar beneden. Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik terecht bij de Vliegende Arbodienst. Ik heb even op de pagina gekeken en dit zag er allemaal goed uit dus daarom heb ik besloten om hier een bedrijfsarts in te huren.

Ik ben erg benieuwd wat er aan de hand is en wat er uit gaat komen.

De bedrijfsarts

Vandaag had ik een gesprek met de bedrijfsarts en ik moest hem uitleggen wat er allemaal aan de hand was. Ik zorgde er voor dat ik alles op papier in orde had zodat ik zo alles kon doorgeven aan de bedrijfsarts. De bedrijfsarts gaat nu kijken wat er aan de hand is met de werknemer en ben dus erg benieuwd wat er nu allemaal gaat gebeuren.