Wannagive
Image default
Sport

Drie redenen waarom Kickbikes echt fantastisch zijn

Ben je het zat om steeds, maar weer op dezelfde manier naar je werk te gaan? Of zoek je leukere manier om aan je conditie te werken? Dan moet je echt eens kijken naar een Kickbike. Misschien ben je al bekend met deze Finse stepproducent of is het compleet nieuw voor je? In deze blogpost geven we jou drie redenen waarom wij denken dat deze steps echt fantastisch zijn.

Kwaliteit

Aan alles kun je zien dat Kickbike steps gemaakt zijn voor de lange termijn. Niet voor niets bestaat Kickbike al vijfentwintig jaar. De steps worden gemaakt van een hoogwaardig aluminium en ijzer.Door de twee eerdergenoemde materialen te combineren ontstaat er een ideale mix. Het ijzer zorgt ervoor dat je een lekker stevig frame hebt, waardoor de step erg solide aanvoelt. En je met veel vertrouwen de weg op gaat. En dankzij het aluminium is de step niet zwaar. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat je over de weg aan het vliegen bent.

Multifunctioneel

Van oorsprong zijn Kickbikes ontworpen voor de buitensport. Hierdoor kun je met deze step heel gemakkelijk je conditie en uithoudingsvermogen op een leuke manier trainen. houden. Naast dat het goed is voor je gezondheid is het ook gewoon super leuk om te doen. De steppen zijn ontworpen om zo licht en gemakkelijk mogelijk te kunnen rijden. Dit maakt ze daarom ook erg geschikt voor dagelijks gebruik. Zo kun je er mee naar je werk reizen en net zo makkelijk even langs de supermarkt gaan. De steps van Kickbike zijn dus echt een aanrader als je op zoek bent naar een multifunctioneel vervoersmiddel.

Divers aanbod

Kickbikes zijn dus multifunctioneel, maar heeft ook een groot aanbod aan verschillende type steppen. Hierdoor is er altijd wel een step bij je past. Zo is er de Kickbike Fat Max, deze uitvoering heeft hoe kan het ook anders FAT wielen. Hierdoor is hij uitermate geschikt om lekker off-road te gaan. Ongelijke paden zijn voor deze step echt een peulenschil. Wil je liever racend over de weg gaan? Dan heb je geluk want er is ook een speciale racestep. Deze step is super licht, wat hem dus uitermate geschikt maakt om hoge snelheden te halen. Liever in de stad aan cruisen? Dan moet je zeker eens kijken naar de City g4. Deze step is comfortabel om te gebruiken, dit komt doordat je recht op staat.

Naast al deze voordelen zijn de steps ook gewoon stoer en mooi om te zien. Dus zoek jij een multifunctionele step, die je overal naar toe kan brengen? Kijk dan hier en misschien zoef jij binnenkort wel over de weg met je nieuwe Kickbike.

https://stepsonline.nl/