Wannagive
Image default
Bedrijven

Dit zijn de hipste woonaccessoires van het moment

Woonaccessoires zie je ineens overal en kun je tevens ook overal vinden tegenwoordig! Ben jij van plan om binnenkort je je woning een upgrade te geven? En ben je benieuwd naar deze woonaccessoires? Welke interieurstijl is tegenwoordig populair en welke past er helemaal bij jouw interieur? Je kunt het tegenwoordig zo gek nog niet bedenken en je kunt het kwijt in je interieur, ofwel, niets is te gek! Het is hierbij natuurlijk altijd handig om een aantal trends te volgen die nu helemaal in het seizoen zijn. Zo heb jij een interieur dat volledig up to date is. Lees daarom snel verder voor de beste tips!

Terug in de tijd

Net zoals in de mode komen de stijlen van jaren geleden helemaal terug. Een stijl die tegenwoordig helemaal hot is, is de retro stijl. Vintage vazen ​​en vintage servies in retro-stijl zijn namelijk helemaal in opkomst! En dan moet je denken aan de jaren ’70 en de mooie glas-in-lood kopjes, handgemaakte keramiek en de oranje accessoires. Vooral het merk HKliving heeft vele leuke accessoires die helemaal in deze stijl passen. Je zou deze stijl ook kunnen doortrekken naar de meubels in je interieur. Je zou hierbij bijvoorbeeld kunnen denken aan een mooie velvet bank. Belangrijk hierbij is wel dat je je velvet bank impregneren. Je velvet bank impregneren is helemaal geen moeilijk klusje. Je kunt tegenwoordig gemakkelijk door een professional namelijk je velvet bank impregneren.

Bloemen en planten

Een andere vrolijke trend op het gebied van hippe woonaccessoires is het gebruik van bloemen en planten in je interieur. En hierbij hoef je niet alleen te denken aan het hebben van mooie bloemen in een vaas. Je kunt dit namelijk ook doortrekken in patronen door je interieur, zoals kussens met een bloemenprint, schilderijen of posters met abstracte planten of zelfs droogbloemen! Vooral de laatste zijn we de afgelopen jaren veel gaan zien in winkels en woonbladen. Het grote voordeel van droogbloemen: ze verwelken niet, dus je kunt er lang van genieten. Als je echt fan bent van bloemen zou je ook eens kunnen kijken naar een lamp in de vorm van een bloem, hoe leuk!

https://banklatenreinigen.com/velvet-bank-schoonmaken/