Wannagive
Image default
Bedrijven

Digitaal geld wordt het nieuwe betaalmiddel

Tegenwoordig kom je er niet meer omheen. Uit alle hoeken komt er nieuws over Bitcoin en de bijbehorende koers ervan. Dit is niet vreemd want deze digitale munt is in een korte tijd enorm in waarde toegenomen en daardoor veel meer waard geworden dan hij aan het begin van deze stijging was. Veel nieuwe mensen zijn hierdoor gaan investeren in Bitcoin en dat heeft ervoor gezorgd dat de koers verder blijft toenemen. Dit is dan ook goed te zien in de eerste paar weken van 2021 die een vergelijkbaar patroon volgt van de laatste weken van 2020.

In Bitcoin wordt veel geïnvesteerd

Het is geen verrassing dat er op dit moment volop geïnvesteerd wordt in Bitcoin. Dit wordt gedaan door zowel grote als kleine investeerders. Onder grote investeerders kun je zogenaamde pensioenfondsen rekenen of wereldwijde investeringsbureaus. Kleine investeerders bestaan uit kleine bedrijven of particulieren die investeren om er een mooi rendement uit te halen.  Bij Bitcoin is er enorm veel rendement uit je investering te halen en hierdoor kan er veel geld mee worden verdient

Zo zijn er vele particulieren investeerders al rijk van geworden met de investering in Bitcoin.

Bitcoin hype

Momenteel is er een enorme hype op Bitcoin. Deze hype wordt alleen maar groter doordat grote bekendheden en beroemde personen ook meer gaan doen met Bitcoin. Elon Musk heeft met Tesla 1.5 miljard dollar geïnvesteerd in Bitcoin wat gezorgd heeft voor een beurshype en nieuwe stroom investeerders naar zich toe trekt. De following van Elon Musk is namelijk erg beïnvloedbaar en zal daardoor veel zetten van Elon opvolgen.

Bitcoin koers explodeert

Investeren in Bitcoin blijft een goede en renderende manier die kan zorgen voor een verdubbeling of zelf vertienvoudiging van je geïnvesteerde geld. De koers blijft toenemen en volgens vele financiële analisten zal dit de komende tijd zo blijven. De media die hier extra aandacht aan besteed zorgt voor nog meer hype in de digitale crypto currency. Bitcoin koers blijft dus toenemen en er wordt dan ook verwacht dat dit nog een tijdje door zal zetten.

https://www.cryptobenelux.com/bitcoin-koers/