Wannagive
Image default
Bedrijven

De werkwijze voor het verkrijgen van een cinewall bij cinewall deluxe

Een cinewall is een luxe toevoeging voor uw woning. Een mooie tv-meubel wat een groot deel van uw muur in beslag neemt. Daarom is het handig om te weten hoe een cinewall wordt gemaakt en tot slot terecht komt in uw woning.

Contact voor een cinewall

als u van plan bent een cinewall aan te schaffen of u wilt meer informatie krijgen kunt u een offerte aanvragen. Als u toch iemand liever telefonisch wilt spreken kunt u bellen naar 06 21153337. Wij bespreken hier kort met u de wensen en vragen die u heeft voor ons. Wij willen dan hierna het liefst persoonlijk een afspraak maken om de woning op te komen meten, hier kunnen wij dan ook alle wensen beter bespreken en duidelijker maken door een schets te maken. even later krijgt u een 3D tekening van ons. 

Levering en opbouw

Uw cinewall zullen wij netjes in onze werkplaats voorbereiden. Hier zullen wij alles in de gewenste kleur verven, op maat zagen en afwerken. Wij doen dit in de werkplaats zodat bij uw thuis alles alleen nog maar gemonteerd hoeft te worden en we niet alsnog een hele dag, of meerdere dagen bezig zijn. Als alles in de werkplaats af is kunnen wij bij uw thuis aan de slag. Wij nemen contact met u op voor de levering, wij leveren op alle dagen van de week. Als we een afspraak hebben gemaakt, komen we op tijd bij u aan de deur. Wij zullen hard doorwerken om niet de hele dag bezig te zijn. Als u tevreden bent zullen we alles opruimen en gaan we er tevreden vandoor. U blij, wij blij!

Offerte aanvragen of contact opnemen?

Bij Cinewall Deluxe houden we ons altijd aan de boven genoemde afspraken en werkwijze. U kunt bij ons een offerte aanvragen op onze site en er wordt snel contact opgenomen. U kunt ook bellen naar 06 21153337, wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 20:00. wij zitten zelf gevestigd op het adres: P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere.