Wannagive
Image default
Management

De printers tegenwoordig

Veel mensen zien de printer als iets wat groot en lomp is en niets anders doet dan in de weg staan op de werkvloer. Hiernaast heeft een printer vaak mankementen. De printer staat daarom op een afgelegen plek waar weinig mensen komen en niemand er tegen aan hoeft te kijken. We vinden het niet passen bij de moderne werkvloer. 

Als je het bovenstaande beeld herkent en je het er mee eens bent dan ben je redelijk ouderwets. Het is allang niet meer dat lompe grijze ding dat klinkt als een opstijgend vliegtuig en meer energie gebruikt dan een gemiddeld ziekenhuis. De printers kunnen tegenwoordig geoptimaliseerd worden zodat ze niet alleen perfect op de werkvloer bij het interieur passen, maar ze zijn ook nog precies afgestemd op jouw werkzaamheden.

De printer creëert op deze manier een gezellige hoek. Als je de printer bij het koffiezet apparaat neer zet creëer je een gezellige hoek waar iedereen samen kan komen en even een praatje met elkaar maken. Zo kun je een kopje koffie zetten tijdens het printen en dat is een win-win situatie.

Natuurlijk heeft niet ieder bedrijf heeft alleen maar een printer om een vrachtbrief uit te printen. Sommige bedrijven werken met grote, geavanceerde, industriële printers. Deze zijn nodig om bepaalde codeersystemen te kunnen uitvoeren. Om deze codes later te kunnen controleren zijn er apparaten waarmee automatisch codering checken mogelijk is. Dit kan met bijvoorbeeld een camera vision systeem. Met de geïntegreerde camera oplossing is makkelijk te bedienen en is zeer nauwkeurig. Deze camera zorgt voor veel voordelen. Als eerst wordt de computer uitgesloten. Hiernaast worden afgekeurde onderdelen snel herkend en hierdoor dalen de kosten en stijgt de winst. Het bespaard vervolgens ook nog kosten ten opzichte van eerdere testmethoden. Het laatste voordeel dat ik benoem is het ontlasten van de medewerkers. De productiezekerheid stijgt en dit betekent dat er minder druk is.

http://www.kba-metronic.com/nl