Wannagive
Image default
Bedrijven

De brug tussen vraag en aanbod

Met ons op maat gesneden traineeship programma’s wil Talent&Pro financiële instellingen een uitgebreide traineeships bieden op gebieden waar bedrijven zelf tekort schieten. Dit garandeert de werknemers van de toekomst de beste start in hun beroep in de financiële sector.

De traineeships van Talent&Pro zijn ontwikkeld als antwoord op deze nieuwe uitdagingen waarmee wij bij de werving worden geconfronteerd en is gericht op studenten en starters. Hier willen we de volgende generatie voorbereiden op hun toekomstige posities in de financiële sector. Niet alleen door hen de harde vaardigheden aan te leren, maar ook door hen te informeren over de praktijken binnen de financiële sector.

Ons traineeship programma biedt diverse en uitdagende taken. Trainees werken aan een breed scala van cases en projecten, uit verschillende bedrijfssegmenten. Ze profiteren van een breed netwerk van trainers en teamleden. Een traineeship bij Talent&Pro is dus de ideale start voor starters in  financiële sector. Neem bijvoorbeeld het rabobank traineeship, de kickstart van je carrière!

Wij houden ons voornamelijk bezig met personeel op het gebied van financiële dienstverlening. Wij streven ernaar een betrouwbare partner te zijn in de wervingscyclus, vanaf het ontstaan van een vacature tot en met de ondertekening van een definitief contract. In het algemeen kunnen wij u helpen uw personeelsbeleid te ontlasten van de last om mensen met al hun kwaliteiten te vinden, al is het maar tijdelijk of voor opleidingsdoeleinden. Op deze manier willen wij kansen bieden aan iedereen die geïnteresseerd is in een toekomst in de financiële sector of in deze sector ervaring wilt doen.

De uitdaging voor bedrijven om geschikte werknemers te vinden voor tijdelijk of vast werk is enorm. Talent&Pro gaat deze uitdaging aan door het aanbieden van traineeships, die naast theoretische training ook praktische ervaring in een internationale bedrijfsomgeving omvatten. Eén van de meest gekozen traineeships is het traineeship hbo.

https://www.talent-pro.com/traineeships/traineeship-hbo-wo/