Wannagive
Image default
Bedrijven

De beste 3 tips om je huis veiliger te maken

Risico op inbraak is groter dan je denkt. Vooral tijdens de feestdagen wanneer mensen niet thuis zijn en het lang donker blijft, slaan de meeste inbrekers toe. Net als iedere anders mens wil je niet dat dit jou overkomt. Maar hoe maak je je huis veiliger? In deze blog worden de beste tips beschreven om je huis veiliger te maken.

1. Post niks online

Wanneer je overal op internet foto’s gaat posten dat je op vakantie bent laat je openlijk weten dat de kans groot is dat er niemand thuis is. Kies er daarom voor om vakantiefoto’s te uploaden nadat je terug bent gekomen van vakantie. Een andere optie is om je account privé te maken zodat alleen jouw volgers en vrienden je online foto’s kunnen bekijken.

2. Sloten op slot

Vergeet wanneer je de deur achter je terugtrekt niet om hem op slot te doen. Dit maakt je huis een minder verleidelijk doelwit voor inbrekers. Veel mensen vergeten om hun deur op slot te doe of zijn simpelweg te lui. Vergeet ook niet om openstaande ramen dicht te laten wanneer je het thuisfront verlaat. Ook ramen zijn makkelijk toegankelijk voor de meeste ervaren inbrekers. Wanneer je geen werkende sloten hebt, in de buurt van Limburg woont en op zoek bent nar kwaliteit sloten, zoek dan op de op internet naar slotenmaker Heerlen. Slotenmaker Heerlen komt thuis lang om de sloten af te leveren en te monteren.

3. Laat je televisie aanstaan

Wanneer je van plan bent om bijvoorbeeld s ’avonds bij iemand op bezoek te gaan en maar een paar uur wegblijft is het handig om het beeldscherm van je televisie aan te laten staan. Een televisie die aan staat geeft de indruk dat er nog iemand thuis is ook wanneer er geen auto’s op de oprit staan. Laat het gordijn aan de voorkant van je huis deels openstaan zodat de aanstaande tv goed zichtbaar is.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-heerlen/