Wannagive
Image default
Aanbiedingen

De 3 steden met de beste koffie voor koffie liefhebbers

Bijna iedereen drinkt wel koffie, maar niet iedereen kan zich een echte koffie liefhebber noemen. Een echte koffie liefhebber is niet snel tevreden met een oploskoffie. Kwaliteit gaat altijd voor op. Maar niet in elke stad op de wereld kun je even goed genieten van koffie. Daarom zetten wij de 3 steden met de beste koffie voor koffie liefhebbers op een rij. 

 

1. Rome

De echte koffie liefhebbers zagen dit al van mijlenver aankomen. De stad waar je de beste koffie kunt krijgen is toch echt wel Rome. Italië is een land dat bekend staat om zijn koffie. Rome is het hart van Italië met een prachtige historie. Niet alleen krijg je hier dus de beste koffie. Hier kunnen koffie liefhebbers ook genieten van de mooiste terrasjes. Natuurlijk neem je achteraf ook een zakje met de beste koffie mee naar huis. 

 

2. Wenen

Niet ver van Italië ligt de mooie stad Wenen. Deze stad is de hoofdstad van Oostenrijk. Het koffiemerk Café Vienna is een wereldwijd bekend merk onder de koffie liefhebbers. Wenen is een prachtige historische stad. In de winter kan hier ook een pak sneeuw liggen. Wie geniet er nu niet graag van een kopje koffie aan de openhaard met de mooie witte sneeuw op de achtergrond. Wenen is dus zeker een bezoekje waard voor de echte koffie liefhebbers die de beste koffie willen drinken. 

 

3. Havana

Een stad die een iets langere reis nodig heeft, maar zeker een bezoek waard is. Havana is de hoofdstad van Cuba. In Cuba is espresso een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede dag. Niet gek dat de beste koffie dus uit Cuba komt. Veel Cubanen branden hun koffie zelf. Je kunt dan ook in veel Cubaanse cafétjes genieten van zelf gebrande koffie. Je kunt dit natuurlijk altijd combineren met een goede Cubaanse sigaar en een lekkere Cubaanse rum erbij. Ultiem genieten voor echte koffie liefhebbers. 

 

 

Andere steden voor de koffie liefhebbers

Natuurlijk zijn dit niet de enige steden waar je de beste koffie kunt krijgen. Hou je van verre reizen? Dan is Australië ook iets voor jou. Australië is uitgegroeid tot een koploper in de koffie-industrie. Of je nu naar Melbourne of Byron Bay gaat. Goede koffie krijg je hier gegarandeerd. Maar ook in Amerika, zoals New York, Las Vegas en Chicago weten ze wat goede koffie is.

https://koffieliefhebbers.nl/beste-koffiebonen/