Wannagive
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in Leiden? Laat Happie Delivery catering het werk voor je doen!

In Leiden heb je tal van mogelijkheden als het gaat om catering bestellen. Of je nu op zoek bent naar catering voor een bedrijfsevenement, de dagelijkse lunch op kantoor of het organiseren van een groot evenement, er is voor ieder wat wils. In dit artikel geven we je een overzicht van de cateringmogelijkheden die wij aanbieden in Leiden en hoe Happie Delivery catering jou kan helpen bij het organiseren van een geslaagd evenement.

Catering bestellen in Leiden: de mogelijkheden

Happie Delivery catering biedt diverse mogelijkheden voor catering in Leiden, zoals:

High tea

Een high tea is een gezellige manier om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Wij bieden verschillende high tea arrangementen aan, met lekkere zoete en hartige hapjes en heerlijke thee. Je kunt kiezen voor een standaard high tea arrangement, maar ook voor een high tea met een specifiek thema, zoals een high tea met chocolade of een high tea met taarten.

Lunch

Tijdens een lunch kun je samen met je medewerkers, klanten of relaties genieten van lekkere gerechten. Wij bieden verschillende luncharrangementen aan, van broodjes tot salades en van pasta tot soep. Je kunt kiezen voor een standaard luncharrangement, maar ook voor een lunch met een specifiek thema, zoals een Italiaanse, Chinees of Marokkaans menu.

Diner

Een diner is een uitgebreide maaltijd waarbij je kunt genieten van diverse gerechten. Wij bieden verschillende diners aan, van een simpel diner met een aantal voor- en hoofdgerechten tot een uitgebreid diner met diverse voor- hoofd- en nagerechten. Je kunt kiezen voor een standaard diner, maar ook voor een diner met een specifiek thema, zoals een Italiaans, Chinees of Marokkaans menu.

Buffet

Een buffet is een makkelijke manier om verschillende gerechten aan te bieden aan een groep mensen. Wij bieden verschillende buffetten aan, van een simpel buffet met een aantal voor- en hoofdgerechten tot een uitgebreid buffet met diverse voor- hoofd- en nagerechten. Je kunt kiezen voor een standaard buffet, maar ook voor een buffet met een specifiek thema, zoals een Italiaans, Chinees of Marokkaans menu.

Events

Als je hulp nodig hebt bij het serveren van de catering tijdens een event, bieden wij ook personeel aan. Zo hoef jij je alleen maar te focussen op het organiseren van het event zelf en hoef je je geen zorgen te maken over het serveren van de catering.