Wannagive
Image default
Horeca

Alles over een bluetooth thermometer lees je hier

Waarom voor een bluetooth thermometer kiezen?

Bij een gezellige barbecue hoort natuurlijk lekker sappig vlees. Om te weten of het vlees voldoende gegaard is, wordt er vaak voortdurend in gepord en gesneden. Hierdoor gaat er heel wat van de smaak verloren en brengt u het grootste deel van de avond aan de barbecue door. Met een bluetooth thermometer maakt u een einde aan dit probleem. Deze draadloze vleesthermometer meet namelijk de kerntemperatuur van het vlees en geeft een signaal wanneer de gewenste gaartijd bereikt wordt. Op deze manier kan u rustig bij uw vrienden aan tafel blijven zitten en hoeft u alleen recht te staan om het perfect gebakken vlees op te dienen.

Hoe werkt de bluetooth thermometer?

Onze bluetooth vleesthermometer is een handig accessoire dat erg eenvoudig te gebruiken is. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste kerntemperatuur in te stellen en de pin in het vlees te steken. Vervolgens moet u rustig wachten tot het alarm afgaat. Deze draadloze kerntemperatuurmeter verbindt u eenvoudig met een app op uw tablet of smartphone. Zo kan u de temperatuur van het vlees voortdurend opvolgen en krijgt u een berichtje als de gewenste gaartijd bereikt is. Dankzij een bluetooth thermometer is uw eten dan ook steeds perfect bereid en hebt u nooit meer last van rauw of uitgedroogd vlees.

Bluetooth thermometers van Thermapen

Bij Thermapen ontwikkelen we professionele kerntemperatuurmeters die snel en accuraat werken. Onze bluetooth thermometers zijn ideaal als u vaak vrienden of familie op bezoek heeft. U kan de temperatuur van het vlees namelijk vanop afstand volgen en hoeft dan ook niet de hele avond in de keuken door te brengen. Thermapen werkt verder enkel met de beste kwaliteit. Onze bluetooth thermometers geven de temperatuur op elk moment correct weer en staan dan ook erg hoog aangeprezen. Bovendien kan u 8 verschillende thermometers met de applicatie verbinden. Bent u overtuigd van de voordelen van een bluetooth thermometer? Kies op www.thermapen.nl de geschikte thermometer uit en geniet elke dag opnieuw van een perfect gegaard stuk vlees!

https://www.thermapen.nl/bluetooth-thermometers