Wannagive
Image default
Bedrijven

Zelf een website maken of uitbesteden?

Het is een vraag die vooral beginnende ondernemers zich afvragen. Het is zeker niet zo dat iedereen een website kan maken. Toch kan het wel: zelf een website maken. Het kost alleen wel meer tijd en je moet er gevoel voor hebben of in ieder geval genoeg in investeren om het te maken. Twijfel jij of je zelf een website gaat maken of het toch maar uitbesteedt? Kijk hier naar de overwegingen.

Tijd, geld en kwaliteit

Het is allemaal mogelijk. Je kunt met genoeg tijd een website maken. Als er maar genoeg tijd is en je jezelf erin verdiept. Maar, het is wellicht niet jouw doel om een webdesigner te worden. De vraag is of in de tijd die jij jezelf ervoor wil geven voldoende is om een goede website te leren maken. Tenminste een website die voor jou goed genoeg is.

Eigenlijk is het vrij simpel: wil je starten met een visitekaartje website? Dan is het prima zelf te doen. Het is zelfs mogelijk om een paar producten te verkopen in jouw website. Voorwaarde is dan wel dat je niet verwacht dat mensen automatisch naar jouw website komen.

Wil je een website die goed gevonden wordt in Google? Die veel websitebezoekers trekt en die veel verkopen genereert? Dan is het handiger om een professional in te schakelen.

Webdesign Zoetermeer

Wil je een visitekaartje website? Dan geven diverse bureaus voor webdesign in Zoetermeer bijvoorbeeld aan dat je het beste kan kiezen voor het open source cms systeem van WordPress. Wil je een paar artikelen online verkopen? Dan heb je ook een plugin nodig van Woocommerce. WordPress en de plugin Woocommerce zijn gratis, geeft een bureau voor webdesign in Zoetermeer aan. Het is echter wel zo dat het slim is om een betaald template te kiezen voor de website. Zo is bijvoorbeeld Flatesome een bekend WordPress template dat geschikt is voor zo’n website met Woocommerce. Wil je zelf aan de slag? Bekijk dan eens een Youtube filmpje over hoe je dit aanpakt. Blijkt het toch te ingewikkeld? Dan kun je altijd nog zoeken naar een bureau voor webdesign in Zoetermeer.

https://webdesignkaart.nl/webdesign-zoetermeer/