Wannagive
Image default
Electronica en Computers

Videokaart

Wil je een Black Friday videokaart kopen? Dat snappen we! Met een videokaart zorg je ervoor dat jouw laptop veel sneller en beter grafische processen kan verwerken.

Videokaart kopen met Black Friday

Je grafische kaart is meestal het duurste onderdeel van je gaming laptop. Daarom zijn de Black Friday grafische kaartdeals van 2019 zo belangrijk. Nvidia en AMD zijn in een voortdurende strijd om suprematie, en terwijl Nvidia ongetwijfeld de kroon bezit voor de hoogste prestaties en functies, kan AMD een ongelooflijke waar voor je geld bieden. Prijzen vallen meestal niet veel onder de officiële MSRP’s, en als ze dat doen, is het meestal een kortetermijnverkoop – zoals Black Friday, daarom is dit zo’n geweldige tijd om te upgraden. 

Er is geen tekort aan crypto-mijnbouw, en verschillende nieuwe modellen zijn gelanceerd in oktober en november. De prijzen zijn het afgelopen jaar langzaam aan het dalen, omdat velen geen grote behoefte hebben gezien om te upgraden. Dat leidt tot een teveel aan modellen van de vorige generatie, wat betekent dat we een aantal geweldige Black Friday-deals moeten zien.

Groot nieuws

Het grote nieuws van 2019 is dat AMD 7nm grafische kaarten beschikbaar heeft in zijn RX 5700 XT en RX 5700, met de planning dat de RX 5500 binnenkort beschikbaar is. Nvidia’s reactie was om de Super (hero) -kaarten vrij te geven — de RTX 2060 Super, RTX 2070 Super, RTX 2080 Super kwamen eerst, en meer recentelijk de GTX 1660 Super en binnenkort de GTX 1650 Super. Kortom, u krijgt meer prestaties voor een vergelijkbare of lagere prijs dan vorig jaar. 

Officieel worden de niet-Super 2070 en 2080 nu stopgezet, maar retailers hebben nog steeds kaarten op voorraad, wat leidt tot prijzen die maar liefst $ 100 onder het oorspronkelijke MSRP liggen. En alleen omdat ze geen “Super” in de naam hebben, betekent dit niet dat de eerdere kaarten slecht zijn. De 2080 is nog steeds iets sneller dan de 2070 Super en de 2070 is iets sneller dan de 2060 Super. Als je op een goed moment hebt gewacht om je grafische kaart te upgraden, zullen Black Friday en het feestdagenseizoen waarschijnlijk de beste prijzen van het jaar zien.

Ons advies: doe van tevoren wat onderzoek, beslis welke grafische kaart je wilt kopen en wanneer Black Friday toeslaat, vind je de laagst mogelijke prijs. De verschillende leveranciers lijken allemaal erg op elkaar, met basis tot extreme modellen met RGB-verlichting op de meeste kaarten. Of het nu Asus, EVGA, Gigabyte, MSI, PNY, Sapphire, XFX, Zotac of een ander merk is, de prestaties zullen meestal in de buurt liggen van andere modellen die dezelfde GPU gebruiken.

Black Friday 2019

Bekijk alle Black Friday 2019 aanbiedingen hieronder!

https://blackfridaylaptop.nl/videokaart/