Wannagive
Image default
Adverteren

Vazen uitzoeken voor in huis

Jouw huis wil je graag inrichten met de mooiste accessoires. Vazen uitzoeken voor in huis is natuurlijk super leuk om te doen. Bloemen brengen jouw woning tot leven en dit is natuurlijk het leukste om te doen met een mooie vaas. Het voordeel van een mooie vaas is dat deze ook prachtig staat zonder bloemen. Je kan vazen gebruiken om gewoon decoratief neer te zetten. Flowertools.nl speelt in op deze trend en heeft een collectie met 20 verschillende bloemenvazen op de markt gebracht. De collectie is speciaal geïmporteerd via glasblazers uit de Tsjechische Bohemen. Hierdoor heb je echt een uniek exemplaar in je woning staan. Geen exemplaar dat iedereen al in huis heeft en dit maakt onze collectie extra speciaal.

Vazen combineren met je woonstijl.

 

Het maakt niet uit of je meer dol bent op de klassieke woonstijl of de moderne woonstijl. Voor bijna iedere stijl in huis hebben we vazen op voorraad. We hebben de collectie speciaal gemaakt zodat we een zo breed mogelijke doelgroep aan kunnen spreken. Naast een collectie speciaal voor een brede doelgroep hebben we nog iets speciaals. Onze vazen kunnen eigenlijk gecombineerd worden met vrijwel alle bloemen! Al jouw favoriete bloemen passen in de bloemenvazen op onze website. Om je alvast wat inspiratie te geven hebben wij alvast een aantal professionele foto’s laten maken van onze collectie. Je ziet met deze foto’s precies wat wij in onze bloemenvazen gestopt hebben. Je krijgt zo inspiratie om zelf aan de slag te gaan met je eigen flowertools.

Vazen online bestellen op Flowertools.nl.

 

Wil jij graag genieten van deze unieke vazen collectie gemaakt van echt kristalglas? Ga je eigen vazen uitzoeken op onze website en selecteer de mooiste modellen voor in huis. Wij weten zeker dat je kan slagen in onze uitgebreide online collectie. Mocht je er niet uitkomen? Stuur ons een mailtje wij werken met een ervaren bloemist met al meer dan 30 jaar ervaring in de bloemenwereld. De kans is groot dat ze een leuke tip voor je heeft.

http://www.flowertools.nl