Wannagive
Image default
Rechten

Snel letselschade hulp in Deventer

Letsel in Deventer? Bel Schallenberg Letselschade!

Deskundig en juridische hulp krijgen bij letselschade, dat wil toch iedereen? En het liefst zo snel mogelijk! Wanneer in geval van letsel u contact opneemt met Schallenberg Letselschade dan krijgt u precies dat. Wij komen altijd graag vrijblijvend met u in contact om te bespreken wat er precies is gebeurd en natuurlijk hoe het nu met u gaat. Zodra wij de situatie goed begrijpen én er ook getuigen zijn van het ongeval, willen we zo spoedig mogelijk uw letselschade zaak in behandeling nemen zodat we de rechtmatige letselschade vergoeding kunnen verhalen op de veroorzaker van de schade.

Het afhandelen van uw zaak kan momenteel door Corona natuurlijk volledig digitaal en op afstand via chat, beeldbellen of telefonisch. Maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor in Enschede zodat we persoonlijke kennis kunnen maken. U hoeft nergens over te twijfelen als u met ons zaken gaat doen. Wij staan namelijk voor:

  • Gratis deskundig juridisch advies
  • 100% schadevergoeding
  • Persoonlijke aanpak
  • Persoonlijk contact met een ervaren en deskundig letselschadejurist
  • Schadevergoeding wordt rechtstreeks aan u voldaan
  • Ook bereikbaar ná 17.00 uur

Veelvoorkomende letselschade zaken die wij behandelen

Als erkend letselschade jurist voor Deventer en omgeving krijgen we natuurlijk vele verschillende soorten zaken van cliënten met elk weer hun eigen situatie en problematiek. Daarom sommen we de meest voorkomende letselschade situaties voor u op. Herkent u zichzelf in één van deze situaties? Dan zit u goed bij Schallenberg Letselschade.

Verkeersongeval

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeluk en heeft u naast uzelf ook materiële schade opgelopen? Wanneer er duidelijk sprake is van een fout van een andere partij (bijvoorbeeld door getuigen of het niet niet in acht nemen van de verkeersregels) dan kunnen wij voor u de kosten verhalen van de schade bij de verantwoordelijke van de schade. Wij zorgen ervoor dat wij de letselschade gaan claimen, u hoeft nagenoeg niets te doen. Wij begrijpen dat er al genoeg op u afkomt.

Ongeval op het werk

Een ongeluk gebeurd niet alleen in het verkeer of thuis, maar gebeurd vaak onverwachts en meestal op het werk. Maar een bedrijfsongeval, zoals we dat noemen, betrekt meteen meerdere partijen. U, uw werkgever en de verzekeraar. Wie is er verantwoordelijk? En wat is er precies gebeurd? Allemaal vragen waar we u graag mee verder helpen. En vergeet ook niet dat u aanspraak kunt maken op smartengeld.

Letsel door hondenbeet

Sommige mensen hebben angst voor bepaalde dieren. Zo ook bijvoorbeeld honden. Honden kunnen agressief zijn of uit verdediging iemand bijten. Zo’n beet kan heftig zijn en naast fysieke schade ook mentale schade opleveren. Neem contact met ons op als u de volledige kosten van dit letsel vergoed wilt krijgen door de eigenaar van de hond.

Medische fout of misser

Medische fouten, of medische missers, gebeuren helaas veel vaker dan gemeld. Er heerst (helaas) vaak een doofpot cultuur binnen ziekenhuizen en dat is natuurlijk fout. Denkt u slachtoffer te zijn van een medische fout? Wij helpen u graag verder om samen met de juiste letselschade advocaat te gaan procederen zodat u uw gelijk haalt.

Overige letselschade

Van een vallende object tot een aanranding op straat of iemand die u aanrijdt met de fiets, voor vele andere situaties kunt u ook een letselschade zaak openen en een vergoeding claimen. Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor u. Wilt u weten waar uw kansen liggen? Vraag dan een gratis Letselschade quickscan aan via onze website.

Letselschade in Deventer afhandelen

In welke situatie ook en onder welke omstandigheid, zodra u te maken krijgt met een ongeval mag u altijd vrijblijvend contact opnemen via mail, chat of via onze website om een afspraak te maken met onze letselschade jurist voor Deventer. Wij geven openheid en transparantie in de kosten en een inschatting voor de mogelijke geleden schade. Wij kijken naar uw privé situatie en beoordelen zaken zoals uw arbeidsongeschiktheid, inkomensverlies, huishoudelijke hulp en eventuele extra kosten.

https://schallenberg-letselschade.nl/