Wannagive
Image default
Electronica en Computers

Redenen om biometrische toepassingen te gebruiken voor tijdsregistratie

Als u tijdsregistratie op een goede, nauwkeurige en gemakkelijke wijze wilt uitvoeren, dan is biometrie dé oplossing voor uw bedrijf. Uw medewerkers hoeven geen aparte passen mee te nemen of codes te registreren, wat zorgt voor ontzettend veel gebruikersgemak. Dankzij een biometrische oplossing hebben zij hun eigen identificatiemethode altijd bij de hand. Daarnaast vindt tijdsregistratie plaats met een tijdsbepaling die tot op de seconde nauwkeurig is. De biometrische oplossingen scannen bijvoorbeeld vingerafdrukken en gelaatscontouren. Het kost voor uw medewerkers minder moeite om te identificeren, en u heeft zelf direct toegang tot de gegevens.

De juiste partijen krijgen toegang tot de gegevens

Door de biometrische oplossing te koppelen met de juiste software hebben de goede partijen toegang tot de informatie. Denk hierbij aan de HR-afdeling of een afdelingsmanager die wilt weten hoeveel uur er precies op de afdeling wordt gedraaid. Wilt u graag eerst met een simpel systeem voor tijdsregistratie starten? Er is altijd de mogelijkheid om uw technologie verder uit te breiden in de toekomst. Op die manier past uw toepassing altijd bij uw bedrijf. Een oplossing voor identiteitsmanagement is geschikt voor ieder soort onderneming. Van de supermarkt in de buurt tot de zorginstelling en van de scheepvaart tot de industrie aan de havens – gemak en nauwkeurigheid is belangrijk voor iedere ondernemer. Er zijn verschillende producten beschikbaar die de registratie voor u uitvoeren en verwerken. Een specialist op dit gebied helpt u hier graag mee verder, zodat de optimale situatie voor u wordt geïmplementeerd.

Een specialist inschakelen voor de implementatie van uw systeem

Op het gebied van identiteitsmanagement is EasySecure dé innovatieve partij. Tijdsregistratie wordt optimaal geregeld met oplossingen gebaseerd op cloudsoftware, biometrie en andere draadloze toepassingen. Ook wanneer het biometrische systeem gekoppeld moet worden met andere oplossingen, werken de specialisten van EasySecure een duidelijk plan voor u uit. Neem contact op voor meer informatie.

https://www.easysecure.nl/