Wannagive
Image default
Attracties

Organiseer een actief bedrijfsuitje vol leuke groepsactiviteiten in Amstelveen

Wil jij een all-in actief bedrijfsuitje vol met toffe groepsactiviteiten in Amstelveen organiseren voor jouw team? Zoek dan niet langer en boek jouw teamuitje bij Fun Center Amstelveen! Zoals de naam van het bedrijf al aangeeft, beleef je enorm veel plezier in het entertainmentcentrum in Noord-Holland. Vele bedrijven gingen je al voor en nog steeds komen veel mensen terug om de activiteiten ook met hun gezin te beleven. Als je in Amstelveen of omgeving werkt, zoals in Utrecht, Hoofddorp, Nieuw-Vennep of Amsterdam, dan is dit centrum goed te bereiken voor jouw collega’s en jou. Lees gauw verder en ontdek welke activiteiten jullie met je groep kunnen doen!

Beleef samen met je collega’s vele uren plezier in het entertainmentcentrum

Er zijn veel groepsactiviteiten die je tijdens een actief bedrijfsuitje in Amstelveen kunt uitvoeren. Zo kunnen jullie trampolinespringen op de dertig aaneengeschakelde trampolines bij Fun Center Amstelveen. Spring in de foampit en ontdek wie er het hoogst kan springen op de trampolines. Vervolgens kunnen jullie minimaal één sessie lang lasergamen. Er zijn lasergamepakken voor twintig personen, dus als jullie met meer zijn, delen jullie de groep gewoon op in twee. Zing vervolgens mee met de leukste karaokeliedjes, waarna jullie een actief bedrijfsuitje afsluiten in de horecagelegenheid van dit centrum. Hier staan ook een paar biljarttafels, voor de mensen die toch nog graag bezig zijn aan het eind van het teamuitje.

Benader de medewerkers als je vragen hebt over het teamuitje

Reserveer de dag waarop jij de groepsactiviteiten met jouw personeel wilt doen in Amstelveen. Een geslaagd actief teamuitje is zeker gegarandeerd bij Fun Center Amstelveen! Via de website van dit bedrijf kun je gemakkelijk je uitje online boeken en zien welke dagen er nog beschikbaar zijn. Heb je vragen over de activiteiten die je tijdens het teamuitje gaat doen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met de vriendelijke medewerkers bij dit bedrijf. Zij staan je met genoegen te woord en vertellen je meer over de opties die je in dit entertainmentcentrum hebt.