Wannagive
Image default
Bedrijven

Op maat laten maken van een houten jacuzzi

Om een natuurlijke uitstraling te realiseren kun je het beste kiezen voor een jacuzzi van hout. Hout heeft een warme uitstraling en kan in allerlei varianten worden geleverd. Canadees cederhout blijkt zeer geschikt te zijn voor de ombouw van een jacuzzi. Het heeft fraaie kleurschakeringen en kan uitstekend tegen vocht. Zelfs als het niet wordt behandeld met een coating kan het zonder problemen tientallen jaren meegaan. Wie liever een houten jacuzzi in een design kleur in zijn huis of tuin plaatst heeft keuze uit elke gewenste RAL kleur. De jacuzzi kan dus volledig in jouw stijl worden gemaakt. 

Inbedden in de omgeving 

Het is het mooiste als een jacuzzi wordt ingebed in de omgeving waar hij komt te staan. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de jacuzzi op een vlonder te laten zetten van dezelfde soort hout als de jacuzzi. Ook ingraven van een jacuzzi in de tuin is mogelijk. Jacuzzi specialist Serena Spa uit Harderwijk kan alle wensen op het vlak van ontwerpen van jacuzzi’s realiseren. Het is zelfs mogelijk om bij de jacuzzi een sauna in dezelfde vormgeving en materialen te laten bouwen. Ook een buitendouche is een populaire toevoeging bij een jacuzzi. 

Uitstekende kwaliteit 

Serena Spa kiest niet voor niets voor Canadees cederhout als basismateriaal voor de afwerking van een jacuzzi. Deze houtsoort is hard, maar kan desondanks in elke gewenste vorm worden gemaakt. Wat ook een belangrijke reden is om voor deze houtsoort te kiezen is, dat het hout niet gevoelig is voor schimmels en insecten. Daardoor zal het hout niet gaan rotten, ook niet na jarenlang gebruik. Een praktisch voordeel van Canadees cederhout is, dat het een uitstekende isolerende werking heeft. Daardoor kost het minder energie om de watertemperatuur van de jacuzzi op peil te houden.