Wannagive
Image default
Marketing

Mogelijkheden Partyboot

Mogelijkheden Partyboot

Bent u ook zo toe om lekker te feesten en alle ellende te vergeten van het corona virus? Wij van Event op het Water kunne het mogelijk maken. Nu ze begonnen zijn met het vaccineren en er een ligt aan het einde van de tunnel is kunnen we weer voorzichtig denken wat er allemaal straks weer mogelijk is en wat ze het afgelopen jaar allemaal gemist hebben.

Dus bent u opzoek naar een mooie unieke locatie die niet standaard is en wat u gewend bent? Dan is Event op het Water de juiste partij voor u.

Gezellig borrelen, bbqen of drankjes doen

Heeft u al eens gedacht om een boot te huren om samen met uw gezelschap te genieten op een manier die u nog niet eerder gedaan heeft? Wij bieden u verschillende mogelijkheden wat u kunt boeken bij ons aan boord.

Wat te heten van een heerlijke BBQ of een heerlijke cocktail cruise. Wij zijn net een varend restaurant wat wij werken met een betaalbare cateraar die een hogelijk kwaliteit levert. Zodat wij u ook kunnen laten genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben tegen een zeer betaalbare prijs.

Wij varen door de hele Benelux. We heten u graag van harte welkom bij ons aan boord en lijden u graag rond wat onze schepen u allemaal te bieden heeft. We hebben een groot en divers aanbod aan boten. Met 10 verschillende partijboten en diverse connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers. En kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Elke boot is uniek en anders en heeft haar eigen unieke kenmerken. Wij zullen u niet teleurstellen. Bij ons geniet u van de beste service, de heerlijk drankjes, het prachtige uitzicht en uw gezelschap! Kijk snel op: Partyboot voor meer informatie.

http://eventophetwater.nl