Wannagive
Image default
Bedrijven

Maak jouw kerst uniek met ijspegelverlichting

Wanneer je aankomende decembermaand een unieke set kerstverlichting wil aanschaffen, denk dan eens aan de ijspegelverlichting. De naam zegt het al, de verlichting heeft de vorm van ijspegels, waardoor deze perfect passen bij de andere kerstaccessoires. De ijspegels zorgen voor effecten die exact lijken op smeltende sneeuw of bevroren druppels. Zeker wanneer er sprake is van een groene kerst, kan het leuk zijn om toch wat winterse decoratie te kunnen aanschouwen.

Ijspegelverlichting voor elke winterse gelegenheid

De meeste mensen zullen ijspegelverlichting ophangen in de decembermaand, maar ook tijdens de overige wintermaanden kan ijspegelverlichting voor gezelligheid zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de schaats- of skiclub, waar vaak voor de gezelligheid ijspegelverlichting wordt opgehangen om in de stemming te komen. Of neem een set ijspegelverlichting mee wanneer je tijdens de kerstvakantie erop uit trekt en je een gezellige sfeer wil creëren in je accommodatie.

Ook wanneer je thuis blijft, kan je op allerlei manieren voor een winterse sfeer zorgen. Je kan bijvoorbeeld de ijspegelverlichting gezellig aan de dakrand ophangen voor een gezellige kerstsfeer, of maak de slaapkamers gezellig door de ijspegelverlichting aan de buitenkant van het slaapkamerraam te hangen. Zeker de kinderen zullen dit geweldig vinden. Of hang de ijspegelverlichting aan de schuur of bij de voordeur, zodat ook anderen kunnen genieten van jouw verlichting tijdens de donkere dagen. Vrienden en buren zullen het zeker waarderen dat je je best doet om het gezellig te maken rondom je huis. Wellicht zullen zij jouw ideeën volgen en hangt er op den duur nog meer ijspegelverlichting in de straat.

Ook in de winkelstraten en op bedrijventerreinen zal de ijspegelverlichting goed in de smaak vallen. Jouw winkel of bedrijfspand zal goed opvallen in de donkere decembermaand en de klanten zullen de verlichting zeker waarderen. Daarnaast zullen klanten eerder de neiging hebben om een pand binnen te stappen die mooi verlicht is, omdat vrijwel iedereen behoefte heeft aan licht en warmte tijdens een donkere winterdag. Dit kan een positieve uitwerking hebben op de omzet van de winkel of het bedrijf, en bovendien biedt de verlichting ook nog een goede manier om reclame te maken voor het pand. Hierdoor zullen ook mensen die voorheen nog niet bekend waren met het pand, jouw winkel of bedrijf sneller vinden. Ook wanneer er met de winkeliersvereniging of het gemeentebestuur kan worden afgesproken om een hele winkelstraat te versieren met ijspegelverlichting, zal dat zorgen voor promotie van de winkelstraat, de winkels en de stad. Alle ondernemers zullen hier profijt van hebben doordat er meer winkel- en horecabezoeken zullen plaatsvinden, met meer winst als gevolg.

Ijspegelverlichting bestellen

Ben je van plan om een set ijspegelverlichting te gaan kopen? Op Kerstverlichtingbuiten.com kan je op een eenvoudige manier de ijspegelverlichting van jouw voorkeur bestellen. Wanneer jouw bestelbedrag hoger dan 50 euro is, zullen de verzendkosten gratis zijn. Bovendien heb je 30 dagen de tijd om je verlichting te bekijken. Mocht het product onverhoopt toch tegenvallen, dan kan je deze binnen 30 dagen retourneren. Het aankoopbedrag zal uiterlijk 5 dagen na ontvangst worden teruggestort op je bankrekening. Ten slotte krijg je 2 jaar garantie op je verlichting, waarbij er bij een onverhoopt defect de verlichting wordt vervangen zonder extra kosten.

Soorten ijspegelverlichting

De ijspegelverlichting is in meerdere uitvoeringen te bestellen. Doordat er een ruime keuze is tussen de lengte- en breedtematen, kunnen zowel grote als kleinere oppervlakten worden gebruikt voor de verlichting. Er kan gekozen worden tussen klassiek warm wit, modern warm wit of koud wit, waarbij je met elke soort kleur wit een unieke winterse sfeer kan creëren. Ook kan er gekozen worden uit effecten, waardoor je nog meer plezier uit de verlichting kan halen. Laat de ijspegels bijvoorbeeld langzaam knipperen voor een magisch effect.

Voordelen van LED ijspegelverlichting

Doordat de ijspegelverlichting is gemaakt van LED verlichting zal je jezelf op meerdere vlakken voordeel bezorgen. Ten eerste is LED verlichting energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw energiekosten. Deze zullen aanmerkelijk lager uitvallen dan wanneer je bijvoorbeeld gloeilampjes zou gebruiken. Daarnaast zal LED verlichting niet heet worden tijdens het gebruik, wat de veiligheid ten goede komt. Het risico op brand is bijvoorbeeld flink kleiner dan wanneer er een andere soort verlichting gebruikt zou worden. Bovendien kan je jezelf ook niet per ongeluk verbranden, mocht je onverhoopt met de verlichting in aanraking komen. Geen zorgen meer dus wanneer je kinderen per ongeluk de lampjes vastpakken. Ten slotte zal de duurzaamheid van LED verlichting ook een positieve rol spelen. Ten eerste zal de LED verlichting jarenlang meegaan, waardoor je de lampjes minder snel hoeft te vervangen. Dit is bovendien ook voordelig voor je portemonnee en zal je behoorlijk wat ergernis besparen. Niets is immers zo vervelend om tijdens het versieren van je huis er achter te komen dat een aantal lampjes kapot zijn. Met LED verlichting zal je zeker voor langere tijd goedwerkende verlichting bezitten.

Winterse taferelen

Wanneer er aankomende kerst geen sneeuw wordt voorspeld, dan heb je met de ijspegelverlichting een prima alternatief om toch een winterse sfeer te creëren in en rondom je huis. Het witte licht zal je toch nog een gevoel bezorgen die je ook hebt wanneer er sneeuw naar beneden dwarrelt. Bovendien zal de ijspegelverlichting goed passen bij de kerstboom, waardoor de kerstsfeer compleet is. Omdat de verlichting zowel binnen als buiten kan worden opgehangen, kan je zelf beslissen waar je de verlichting het liefst wil zien. Ten slotte is de ijspegelverlichting bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor je altijd zorgeloos kan genieten van een winterse sfeer.