Wannagive
Image default
Bedrijven

Jako Sportkleding voor jou en je hele team

Ben je op zoek naar sportkleding? Voor jezelf, voor je partner of voor het hele team van je zoon of dochter? Kijk dan eens naar de kleding van Jako op Jenisport.nl. Jako is een van oorsprong Duits sportmerk, dat garant staat voor goede sportkledij van een hoge kwaliteit, voor zowel de individuele sporter als de teamsporter. Bovendien kun je de sportkleding naar wens laten bedrukken.

Kleding voor verschillende sporten

Wat hebben de betaald voetballers van Bayer Leverkusen en de hardloper in jouw straat met elkaar gemeen? Juist, ze sporten allemaal in kleding van Jako. En ook jij kan trainen in sportkleding van Jako. Ze hebben de juiste sportoutfits voor uiteenlopende binnen- en buitensporten zoals hardlopen, basketbal, tennis, volleybal, badminton, handbal en (zaal-) voetbal. Kleding om in te trainen, presentatiepakken, wedstrijdtenues voor het hele veldteam en een speciaal tenue voor de keeper. Niet alleen heeft Jako sportkleding, ze hebben ook poloshirts en allerlei sportaccessoires als sporttassen, rugzakken, aanvoerdersbanden, handschoenen, mutsen en zelfs doucheslippers.

Kleuren en looks

Je hebt buiten het grote assortiment ook de keuze uit behoorlijk wat kleuren en uitvoeringen. Rood, paars, zwart, met contrasterende strepen, korte mouw, lange broek of getailleerd, voor binnen of voor buiten. Er is genoeg te kiezen en voor iedereen wel een sportoutfit te vinden, waar je hart sneller van gaat kloppen.

Bedrukken van teamoutfits

De Jako kleding kun je bij Jenisport.nl heel gemakkelijk laten bedrukken. Bijvoorbeeld met rugnummers, het clublogo of spelersnamen. Ook een eigen ontwerp of een foto kunnen we op de kleding drukken. Zo wordt het heel persoonlijk zodat de kleding echt bij jou en jouw team past. Je kunt kledingstukken tevens per stuk laten bedrukken. Bijvoorbeeld als origineel sint-, kerst- of verjaardagscadeau! Bedrukken kan in één kleur of in meerdere kleuren, kijk op Jenisport.nl naar de mogelijkheden.