Wannagive
Image default
Electronica en Computers

Integratie middels een API platform en IPaaS

Wist u dat een API platform (in combinatie met IPaaS oplossingen) het integreren van applicaties eenvoudiger maakt dan ooit? U heeft meteen een overzichtelijke centrale omgeving waardoor uw data nog sneller binnen kan halen. Dat is mooi, want zo kan er gelijk overgegaan worden tot het analyseren van de data. Hier kunt u namelijk veel nuttige info uit halen die u kunt toepassen om uw bedrijf te optimaliseren.

Uw klant vindt de info die hij of zij zoekt

Middels interactie met een applicatie kunnen klanten bijvoorbeeld gegevens doorgeven, bijvoorbeeld omdat ze iets zoeken op uw website. Middels de API worden deze gegevens van de ene applicatie naar de andere applicatie gebracht, zodat de klant de info krijgt te zien die hij of zij zoekt. Hierdoor genereren API’s dus data, welke u kunt bekijken om hier meer info uit te ontlenen. En dat kan interessante bevindingen tot gevolg hebben.

Sneller dan ooit data genereren middels API platformen en IPaaS

Binnen diverse bedrijfsfuncties kunnen API’s gebruikt worden. Het API platform dient als centrale omgeving hiervoor. Hier kunt u uw API’s beheren gedurende hun hele levensduur. Hierdoor zal het werken met data een stuk efficiënter verlopen dan voorheen. U kunt meer en sneller data analyseren, met betere resultaten als gevolg. Tegelijkertijd zullen uw kosten omlaag gaan.

Genereer ook data van mobiele gebruikers

Bovendien zorgt IPaaS, wat staat voor Integrated Platform as a Service, er voor dat u ook data van mobiele gebruikers kunt genereren. Bovendien kunt u dankzij IPaaS ook gebruik maken van de Cloud, wat een hoge mate van flexibiliteit toevoegt. Alles om het genereren en analyseren van data te versoepelen. Welk bedrijf kan u hierbij helpen?

API management: wie is een aanrader?

Als het gaat om de volle potentie benutten van uw API’s, zult u misschien al wel eens gehoord hebben van een bedrijf genaamd Datacon. Zij hebben al verscheidene bedrijven geholpen en recensies zijn dan ook vol positieve geluiden. Wellicht kan Datacon u ook bijstaan om meer uit uw API’s te halen.