Wannagive
Image default
Marketing

Hoe presenteer je je bedrijf op een beurs?

Binnenkort is het weer zover, want je bedrijf gaat naar een beurs. Een mooie gelegenheid om te netwerken en potentiële klanten aan te trekken. Een stand hebben jullie als bedrijf, maar daarmee is nog niet je hele bedrijf gepresenteerd. Er bestaan meer middelen naast je stand om je bedrijf goed te presenteren. Ben je benieuwd welke middelen je eventueel kan inzetten voor het presenteren van je bedrijf naast je stand? Lees dan verder.

Wand

Een beurswand wordt steeds populairder. Steeds vaker zien we in een beursstand een beurswand staan. Een beurswand geeft een luxe uitstraling en is bovendien in allerlei formaten te krijgen. Daarnaast is een wand ook prima te gebruiken zonder stand. Dat is soms handig, want je hebt dan niet op iedere beurs een hele stand nodig. Je kan er ook voor kiezen om meerdere beurswanden kopen. Je kan dan bijvoorbeeld een beurswand uit je stand plaatsen. Zo heb je meer reclame voor je bedrijf.

Rollup banners

Om je bedrijf goed te presenteren naast je stand kan je ook rollup banners neerzetten. Deze banners zijn relatief goedkoop te maken en kun je heel gemakkelijk meenemen. Het is een leuke manier van presenteren en ze nemen weinig ruimte in beslag. Bedenk van tevoren wel goed wat er op de banners moet komen, zodat ze een aanvulling zijn op je stand.

Ledschermen

Je kan er ook voor kiezen om ledschermen in te zetten om je bedrijf nog beter te presenteren. Natuurlijk spreekt je stand al voor zich, maar door ledschermen in je stand te bevestigen kun je nog meer uitleg geven. Je kan een kort filmpje afspelen bijvoorbeeld of je kan ervoor kiezen om er reclame op te laten afspelen. Je kan er zelfs voor kiezen om ledschermen in je stand te gebruiken om een korte presentatie te geven. Zo kun je de presentatie gemakkelijk afspelen.

https://www.beurswandwereld.nl/product-categorie/beurswanden-kopen/