Wannagive
Image default
Bedrijven

Gezelligheid in huis

De gasprijs is torenhoog en de koude dagen staan alweer voor de deur. Dit betekent dat wij het zelf lekker warm moeten maken in huis. Met gezelligheid krijgen we zeker een warm gevoel, maar zelfs bij die gezellige spelletjes avonden, kan het koud worden. Wollen plaids van Ecuafina zullen je zeker goed doen. Er zijn een aantal dingen die wij kunnen doen om het warmer én gezelliger te maken in huis. Wij geven je een aantal tips.

Kaarslicht

Kaarslicht is de nummer 1 tip. Met kaarslicht aan is de sfeer al gelijk een stuk gezelliger. Maar het brengt ook veel warmte met zich mee!

Investeer in een goede voorraad kaarsjes en zet er genoeg verspreid in de woonkamer, dit zal de ruimte, super sfeervol verwarmen!

Kaarslicht is dan wel de nummer 1 tip, maar niet iedereen kan dit doen. Als je bijvoorbeeld huisdieren of drukke kinderen hebt dan is dit geen verstandig idee.

Kies dan voor tip 2:

Wollen plaids

Aan wollen plaids had je misschien niet zo snel zelf gedacht. Het is de meest knusse optie en hoe gezellig ziet het eruit, als jij meerdere wollen plaids hebt en je bezoek zit allemaal onder een knus, warm dekentje?

Vind je dit een super leuk idee? Neem dan eens een kijkje op Ecaufina. Bij Ecaufina krijg je namelijk super veel leuke interessante spulletjes!

Bio-ethanol haard

Een bio-ethanol haard is ook een super gezellig item waar je gezelligheid en warmte mee creëert. Je krijgt ze in allerlei verschillende vormen en maten en ze geven meestal ook nog wel wat warmte af! De warmte is niet te vergelijken met een gewone haard maar toch even gezellig! Een bio-ethanol haard is een echte sfeerhaard, met als doel gezelligheid. Je verbruikt hier ook geen gas of hout, maar bio-ethanol olie, dit is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld de action.

Gemakkelijk warm en gezellig in huis

Met deze tips kan jij het gemakkelijk warm en gezellig in huis krijgen. Als je alles hierboven in huis haalt is het geheid een perfecte knusse avond!

https://www.ecuafina.nl/nl/