Wannagive
Image default
Bedrijven

Een houten kerstboom als unieke kerstaccessoire

Wanneer de decembermaand in zicht komt, wordt het weer tijd om de kerstversiering van zolder te halen. Misschien wil je dit jaar eens een keer wat anders dan de traditionele kerstboom, omdat je niet iedere kerst hetzelfde in huis wilt. Denk dan eens aan de aanschaf van een houten kerstboom, waarmee je een sfeervolle en unieke kerstaccessoire in huis haalt. Bovendien kan een houten kerstboom evengoed versierd worden met versieringen en lampjes, waarmee je deze zo gezellig kan maken als je maar wilt.

Bestel eenvoudig je houten kerstboom

Op HoutenKerstboom.com kan je verschillende soorten houten kerstbomen aanschaffen. Kies bijvoorbeeld voor de spiraalvormige kerstboom ‘Spira’ voor jouw alternatieve kerstboom, maar wel met voldoende ruimte voor het ophangen van slingers, mini-kerstballen en lampjes. Ook kan er gekozen voor de ‘Yelka’ kerstboom, die bestaat uit houten balkjes die een 3D vorm aannemen. Ook met deze houten kerstboom kan je met de versiering alle kanten op. De houten balkjes bootsen de takken van een kerstboom na, waardoor je er lampjes en slingers op vele manieren in op kan hangen. Mini-kerstballen en hangers kunnen aan de balkjes bevestigd worden. Er zijn vele manieren om jouw houten kerstboom in een unieke kerstsfeer te hullen.
Wist je dat je bij je bestelling bij houtenkerstboom.com recht hebt op twee jaar garantie op je product? Bovendien heb je bij een bestelling vanaf 50 euro recht op gratis verzending.

Voordelen van een houten kerstboom

Wanneer je een houten kerstboom hebt aangeschaft, zal je merken dat daar een aantal voordelen aan verbonden zijn. Ten eerste is een houten kerstboom handig in gebruik door de geringe grootte. In tegenstelling tot een traditionele kerstboom, kan je een houten kerstboom op vrijwel iedere plek neerzetten waar je maar wilt. Doordat de houten kerstboom op een standaard staat, hoef je niet te vrezen dat deze onstabiel komt te staan of omvalt. De houten kerstboom is gemakkelijk op te zetten en wordt geleverd in een handige opbergdoos, waardoor het optuigen en opruimen in een handomdraai is gedaan. Ook zal je geen last hebben van dennennaalden op de vloer en hoef je je geen zorgen te maken over een kerstboom die in de weg staat. Ten slotte zullen ook mensen met een allergie blij zijn met een houten kerstboom als alternatief. Zonder tranende ogen of een verstopte neus is kerst immers veel leuker.

Houten kerstboom voor elke gelegenheid

Ben je tijdens de kerstperiode onderweg en wil je toch je eigen kerstsfeer creëren op je hotelkamer of in je vakantiehuisje? Dankzij het formaat kan je de houten kerstboom gemakkelijk opbergen en meenemen in je tas of koffer. Zo heb je altijd je eigen kerstdecoratie bij je en zal je er altijd gezellig bijzitten tijdens je vakantie. Ook wanneer je een kerstborrel- of feestje organiseert en een leuke kerstsfeer wil creëren, dan is een houten kerstboom een prima optie.

Maak je houten kerstboom zelf

Heb je al een houten kerstboom aangeschaft en lijkt het je leuk om er zelf ook één te maken? Of heb je een beperkt budget, maar wil je toch een houten kerstboom? Met de Spira of Yelka heb je een prima voorbeeld om zelf een houten kerstboom in elkaar te knutselen. Of kijk op de website van houtenkerstboom voor nog meer inspiratie. Ook is dit een leuke activiteit om samen met kinderen te doen tijdens de kerstvakantie.

Een houten kerstboom is milieuvriendelijk

In tegenstelling tot een dennenboom, is een houten kerstboom een stuk milieuvriendelijker in gebruik. Ten eerste heb je minder verlichting nodig, waardoor je zal besparen op je energierekening. Een dennenboom is over het algemeen flink groter, waardoor er ook meer verlichting benodigd is. Met een houten kerstboom heb je aan een of twee kleine lichtslingers genoeg om een magische kerstsfeer te creëren.

Ook zal je beduidend minder kosten hebben, omdat de houten kerstboom is gemaakt van duurzame materialen. Dit maakt dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop en bespaar je jezelf bovendien de kosten van de jaarlijkse aanschaf van een dennenboom en de daarbij horende benodigdheden. Ook zal je minder kosten hebben aan accessoires zoals kerstballen en hangers. Een setje mini kerstballen met een paar accessoires zal ruim voldoende zijn om je houten kerstboom van top tot teen te versieren. Dit alles is ook in het voordeel van het milieu, omdat autoritjes naar het tuincentrum in dit geval niet nodig zijn. Natuurlijk kan je ook zelf accessoires maken voor in je houten kerstboom, wat de kerstsfeer nog unieker maakt en bovendien ook goed is voor het milieu, wanneer je natuurlijke materialen gebruikt. Dit past bovendien ook goed bij de kleur van de houten kerstboom.

Hoe kies ik de juiste houten kerstboom?

Afhankelijk van hoe groot of klein je woonruimte is, kan je kiezen voor verschillende maten. Wanneer je niet veel ruimte in huis hebt kan je bijvoorbeeld kiezen voor één of meerdere kleine houten kerstbomen die je bijvoorbeeld op een plank of tafeltje kan neerzetten. Bij grotere woonruimtes kunnen zowel grote als kleine houten kerstbomen worden neergezet, natuurlijk geheel afhankelijk van jouw voorkeur. Ook is het belangrijk om te kijken hoe je de houten kerstboom wil aankleden. Wanneer je veel en uitbundig wilt versieren, kan je het beste kiezen voor een houten kerstboom met veel tussenruimte, zodat de accessoires niet teveel op elkaar hangen. Veel mensen kiezen er echter voor om het natuurlijke effect van de houten kerstboom zoveel mogelijk te behouden, en deze niet teveel te versieren. Een houten kerstboom is immers zelf al mooi om naar te kijken.