Wannagive
Image default
Bedrijven

Een advies over voeding voor jou

Je wil al een tijdje gezonder gaan eten, maar het komt er de hele tijd niet van. Klinkt dit herkenbaar? Dan weet je vast ook dat het makkelijker gezegd dan gedaan is. Iedere keer bedenk je weer wat je volgende week voor een boodschappen gaat doen en wat je dan gaat maken om te eten, maar iedere week komt het er weer niet van. Je weet niet precies waarom, maar het lukt niet ondanks dat je wel gezonder wil gaan eten. Is je motivatie sterk genoeg? Gezonder eten vergt een bepaalde discipline, die je alleen kan bereiken als je een doel hebt. Het is begrijpelijk dat je zelf misschien niet ver genoeg komt, maar als je vindt dat het nu toch echt een keer tijd wordt dan kun je je wel laten helpen. Voedingsadviezen in Rotterdam of ergens anders in Nederland zijn dan misschien wel iets voor jou.

 

Persoonlijk

Voor voedingsadviezen in Rotterdam of ergens anders in Nederland ga je naar een diëtist. Hij of zij helpt je graag met je vraag over voeding, in dit geval dus een gezonder leefpatroon. De diëtist maakt kennis met jou via een intake gesprek en kijkt wat je wensen zijn. Ook leren jullie elkaar een beetje kennen. De diëtist kan tijdens deze intake een goed beeld van je krijgen, zodat jij persoonlijk geholpen kan worden. Het advies wordt dus helemaal op jou en jouw situatie gericht. De diëtist kijkt hierbij naar je motivatie en stelt met jou een doel op. Voor je het weet leef je écht gezonder.

 

Kosten

Als je besluit hulp in te schakelen dan brengt dat wel kosten met zich mee. Soms zitten de kosten voor een diëtist ook in de zorgverzekering, maar of dit zo is hangt helemaal af van de jouwe. Kijk dit dus van tevoren goed na. Een intake kost gemiddeld zo’n €90 euro en een vervolgconsult kost gemiddeld €30 euro. Wil je je consult telefonisch doen? Ook dat kan tegenwoordig.

https://samen-sterk.com/dietist-rotterdam/