Wannagive
Image default
Particuliere dienstverlening

De veiligheid in de zorg

Zonder veiligheid geen vrijheid. (Wilhelm von Humboldt 1767-1835)

Kent u de krantenberichten nog over ambulancepersoneel dat belaagd werd met vuurwerk tijdens uitvoeren van hun taak met oudjaar? Andere krantenberichten highlighten criminelen die het hebben voorzien op bewoners van zorginstellingen. Pinpasjes van oude mensen worden handig afhandig gemaakt, pincodes ontfutseld, bankrekeningen leeggehaald. Zorgmedewerkers kunnen zowel plegers zijn van criminaliteit tegen hun klanten als slachtoffer worden van verdriet, agressie,onmacht of onbegrip van familieleden van cliënten. Een zorginstelling is dus vatbaar voor diverse veiligheidsrisico’s en voor het welzijn van het personeel, de cliënten en de bezoekers is het van groot belang dat deze risico’s naar een minimum worden terug gebracht. Incidenten zijn zowel menselijk gezien als commercieel gezien een groot risico. Investeer daarom in de veiligheid van zorg.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging. Een gespecialiseerde vorm van beveiliging die steeds meer nodig is in ziekenhuizen, maar ook in GGZ (geestelijke gezondheidszorg) instellingen en in verpleegtehuizen. Predictive profiling is een kunst die uw zorginstelling ontlast, zodat u tijd en energie heeft om te focussen op uw eigen vak: zorgverlening. Onze beveiligers hebben arendsogen, en een goede training die mensen met slechte intenties filteren uit de bezoeken van bedrijven en familieleden in uw open instelling in het centrum van stad of dorp. Onze beveiligers kunnen op discrete wijze krachtig ingrijpen wanneer ongewenste en onveilige situaties dreigen te ontstaan. Zij zorgen ervoor dat de toegepaste maatregelen worden toegepast en gehandhaafd en houden toezicht op een zorgzame manier omdat ze affiniteit hebben met de zorg. Stuk voor stuk zijn onze beveiligers zorgzaam. Zij ontzorgen u en zorgen voor een veilige werkomgeving.

Criminaliteit

Crisisbeheersing en gedragsproblematiek en preventie van criminaliteit zijn straks allemaal van uw bordje af, wanneer u onze zorgbeveiliging inhuurt. Naast beveiliging kunnen wij uw team ondersteunen in zorgtaken. Onze service is dag en nacht inzetbaar.