Wannagive
Image default
Marketing

De beste sales training volg je bij Excellent

Wil je ook een uitdagende sales training volgen?

Toen ik klaar was met de studie Commerciële Economie, wilde ik de volgende stap in mijn carrière zetten. Ik was vastbesloten om te starten bij een sales afdeling. Tijdens mijn studie had ik verschillende bijbanen gerelateerd aan sales gehad. Het was toen moeilijk om een ​​nieuwe baan te vinden en daarom had ik nog veel tijd over. Om mezelf veel dingen te leren, besloot ik om een sales training te volgen. Dit was om mezelf te verbeteren op het gebied van sales. Toen ik op internet begon te zoeken, kwam ik de sales training van Excellent tegen. Dit bleek de ideale oplossing te zijn!

De sales training was leuk en uitdagend. Gedurende deze dagen heb ik veel geleerd over de verschillende verkooptechnieken. Dit waren zeer leerzame dagen en ik ben hierdoor anders tegenover het vak sales gaan staan. Nu heb ik een goede basis om als accountmanager te gaan werken.

Ik kan deze salestraining aanbevelen aan iedereen die zichzelf op dit gebied wil verbeteren. 

De Sales Training vindt altijd plaats in kleine groepen van 6 tot 8 personen en bestaat voor 70% uit praktijkopdrachten (ook met audiovisuele middelen), is nooit bedreigend, maar altijd opbouwend. Je zit dus niet alleen te luisteren, je gaat actief aan de slag! De trainers van Excellent zullen zoveel mogelijk de theorie van de lessen toespitsen op bestaande situaties in je werkomgeving. Daardoor kun je na de training meteen aan de slag met het geleerde.

Excellent commerciele training heeft bovendien de mogelijkheid voor een compleet op je bedrijf toegespitste ‘in company training’, voor wie maatwerk wil.

https://www.excellenttrainers.nl/verkooptraining/sales-training/