Wannagive
Image default
Bedrijven

Bezienswaardigheden in Ibiza

Het is een erg populair vakantieland onder de Nederlanders; Ibiza. Het eiland Ibiza is een van de eilanden die behoren tot de Balearen. Dit is een eilandgroep aan het oosten van het vasteland van Spanje. Het eiland staat vooral bekend als een echt feesteiland waarbij je lekker kunt relaxen aan het strand en helemaal tot jezelf kan komen. Ook worden hier vaak bruiloften georganiseerd.

 

Wat wil je niet missen?

Er zijn veel mooie bezienswaardigheden op het eiland, een hiervan is de hippiemarkt. JE kan op deze markt rondwandelen, ontspannen en genieten van al het aanbod, denk aan kleine souvenirs en geschenkjes. Ook kan je heir gebruik maken van veel verschillende soorten watersporten.

Midden op het eiland staat ook een uitkijktoren, deze toren wordt ook wel de piratentoren genoemd. Het is een uitkijktoren die uitzicht heeft op het hele eiland, hij is dan ook gebouwd op een klif.

 

San Rafael is een klein dorpje op het eiland waar je kan genieten van de heerlijke keuken. Het is ook een rustige en charmante plek, die wordt gedomineerd door zijn 18e- -eeuwse kerk en welbekend is om de pottenbakkersateliers. Aardewerk wordt hier al duizenden jaren op dezelfde manier gebruikt, het is het zeker waard om hier eens een kijkje te nemen.

 

Trouwen op Ibiza

Door de vele mooie stranden, het goede weer en de gezellige sfeer is Ibiza een van de populairste eilanden om een bruiloft op de vieren. Je kan op een boot trouwen, op het strand of op een typisch gezellig strandhutje. Op Ibiza wordt er vaak door een bruid een korte trouwjurk gedragen. De bruid kiest vaak voor een korte trouwjurk omdat het erg warm is in het land en het zand een lange jurk kan beschadigen. Je moet aan veel dingen denken als je een bruiloft organiseert, maar een ding is zeker, je zal de beste dag van je leven krijgen.

 

 

https://bruidsmodeoutlet.be/korte-trouwjurk/