Wannagive
Image default
Hobby en vrije tijd

Teambuilding in Limburg? Hier moet je zijn!

Ben jij aan de beurt om een teamuitje te verzinnen voor je vrienden, collega’s of familie? Dan hebben wij dé tip voor jou! Het is leuk, spannend en uniek, wat wil je nog meer?! Je wilt vast wel weten waar we het over hebben. Het allerleukste en meest bijzondere teambuilding in Limburg is lasergamen in de grotten van Valkenburg! Een super leuke ervaring die je nog lang zal herinneren.

Lasergamen in de grotten van Valkenburg

Het is spannend, het is gezellig en het is leuk voor jong en oud. Lasergamen in de grotten is toch net even iets dat in een groot gebouw. Je begint met een instructie over de grotten en hoe het laser gamen in zijn werk gaat. Je wordt in teams verdeeld en dan kan het spel eindelijk beginnen. In de donkere ondergrondse gangen, prachtig verlicht in allerlei kleuren, ga je de strijd met elkaar aan. Dit is echt een unieke ervaring die iedereen in je team gegarandeerd fantastisch zal vinden.

 

Dit kan je nog meer doen tijdens de teambuilding in Limburg

Je teambuilding in Limburg zit er na het lasergamen nog niet op. Je kunt nog veel meer activiteiten ondernemen. Zo kun je tokkelen van een 35 meter hoge toren, naar beneden suizen in een rodelbaan, tubing, adventure mini golf spelen en met een kabelbaan de heuvels in. Op een steenworp afstand van Valkenburg ligt de prachtige stad Maastricht. Dus als je nog niet klaar bent met je teambuilding in Limburg, dan kun je deze hier voortzetten. Je kunt er heerlijk shoppen, wandelen en eten.

https://hofdebrulle.nl/teambuilding-limburg/