Wannagive
Image default
Internet

Super snel internet

Hoe lang ben je inmiddels al thuis aan het werken dit jaar? Irriteer je je nog steeds aan de internetsnelheid nu je veel moet videobellen voor jouw werk? Of nu je met het hele gezin thuis bent en internet veel intensiever wordt gebruikt? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Tijd om hier wat aan te doen. Je hebt de gangbare tips waarschijnlijk al geprobeerd toch? Een andere wifi frequentie of nog wat versterkers plaatsen in huis zodat je sneller internet hebt, maar het helpt misschien allemaal net niet genoeg. Herkenbaar? Dan loont het de moeite om hier echt even werk van te maken en uit te kijken naar een nieuwe aanbieder wellicht.

Heb je momenteel nog een ADSL verbinding? Dan kan het tegenwoordig veel sneller met glasvezel. Met een dergelijke verbinding is het internet veel sneller en stabieler en bovendien kun je net zo snel uploaden als downloaden. Dat kan erg handig zijn. Waar te beginnen? Eerst alles in 1 glasvezel vergelijken. Door een vergelijking te maken zie je direct wat er allemaal aan mogelijkheden zijn op jouw adres. Welke aanbieders kunnen er leveren, en welke pakketten zijn er allemaal waar je uit kunt kiezen. Is er glasvezel leverbaar? Dan doe je er verstandig aan om dit serieus te overwegen. Er zijn waarschijnlijk meerdere providers. Een provider die jarenlang zeer goed beoordeeld wordt is het XS4ALL alles in 1 pakket. Deze aanbieder staat voor een laag storingspercentage, fantastische service en hoge snelheden qua internet. 

Door te kiezen voor een alles in 1 pakket krijg je niet alleen snel internet, maar krijg je ook een zeer compleet pakket met allerlei TV-zenders en kun je nog bellen met de huistelefoon, of ben je daar in ieder geval nog op bereikbaar voor anderen om jou thuis op te bellen. Zo behoudt je waarschijnlijk alle diensten die je nu ook hebt, maar dan van een betere kwaliteit. Dat is mooi meegenomen toch? En als je nu kiest voor een andere aanbieder krijg je waarschijnlijk ook nog een flinke korting. Ook dat is lekker meegenomen in deze tijd. Alvast veel plezier.

https://www.ikvergelijkhet.nl/alles-in-1/