Wannagive
Image default
Bedrijven

Shirt laten bedrukken

Een shirt een is kledingstuk voor het bovenlichaam, een shirt is er in allemaal verschillende soorten je hebt bijvoorbeeld een polo shirt, een overhemd een shirt met een ronde hals of toch een V-hals, een U-hals, een shirt met lange mouwen, geen mouwen of korte mouwen. Zo is er super veel keuze tussen verschillende shirts. Ook kan er nog verschil zitten tussen de vormen van het shirt de ene is een strak model en de ander wat losser.

Een shirt werd oorspronkelijk vroeger gebruikt als onderhemd voor andere kledingstukken. Maar ook werd het gedragen als enige kledingstuk van het bovenlichaam. Een shirt wordt gedragen door alle leeftijden. De lengte van een shirt varieert in de meeste gevallen loopt het shirt tot de heup. In de loop van de jaren 90 van de 20e eeuw zijn ook verkorte shirt voor vrouwen in de mode gekomen, die een stukje van de buik laten zien tegenwoordig noem je dit een crop-top.

Een shirt laten bedrukken kan om verschillende redenen, om reclame te maken voor bijvoorbeeld een bedrijf. Dit kan zijn voor sportclubs die dat bedrijf sponsort dan komt de naam van het bedrijf ergens op het shirt te staan om zo het bedrijf te promoten. Een shirt laten bedrukken kan ook voor de vrijetijd, ga je met een groep vrienden op stap of naar een speciaal evenement of meedoen met een sportevenement dan is het ook mogelijk om gezamenlijk allemaal een shirt te laten bedrukken met bijvoorbeeld iedereen op de voorkant zijn naam en de achterkant een gezamenlijk logo of slogan waar jullie om bekend staan met zijn allen.

Een shirt laten bedrukken kan met verschillende druktechnieken bijvoorbeeld met zeefdruk, sanflex en sanflex work, borduren of digitale druk.

Bij zeefdruk wordt er rechtstreeks doormiddel van plastisol op het textiel gedrukt. Een zeefdruk is eigenlijk een doordruk methode. Een stuk fijn gaas wordt over een raamwerk gespannen. Bij zeefdruk worden alle kleuren tot leven gebracht. En is perfect voor grote oplages

Bij Sanflex of Sanflex work, wordt het logo direct doormiddel van verhitting in het textiel geperst. Deze techniek levert een mooie kwaliteit, kleurrecht en een lange levensduur. Ook is deze techniek geschikt voor kleine oplages of voor herhaling orders.

Het borduren van logo’s is het meest geschikt voor textiel met een grovere textuur. Borduren geeft kleding een luxe uitstraling en is duurzaam en voor sommige kleding beter geschikt.

Een digitale druk is geschikt voor langere aantallen en mogelijk op kleding waar katoen het grootste bestandsdeel is.

https://www.shirtsenzo.nl/t-shirts/