Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Zwemspa

Als u last hebt van je spieren biedt zwemmen een uitkomst. Dit komt doordat men in het water geen last heeft van de zwaartekracht en de schokbelasting in het water minimaal is. Voor mensen met reuma, rug- en rsi-klachten kent zwemmen vele voordelen. Ook wanneer u last heeft van stress en gespannen spieren biedt zwemmen uitkomst. Bewegen in water heeft namelijk een ontspannen werking op de geest, waardoor stress wordt verminderd. Je zult zien dat je na afloop ontspannen het zwembad uit stapt.

In een zwemspa komen de mogelijkheden van een zwembad en bubbelbad samen. Zo kunt u in dit unieke wellness product zowel zwemmen als relaxen. In het zwem gedeelte kunt u intensief of rustig aan zwemmen. In het spa gedeelte kunt u genieten van de masserende jets en bubbels. Het zwemgedeelte van het bad is vooral onder sporters populair. Een zwemspa is door sommige bonden en individuele trainers zelfs opgenomen in het trainingsschema van hun sporters. Zelfs zwemkampioen Michael Phelps een swimspa tijdens zijn trainingen. 

Een ander groot voordeel van een swimspa is dat het uitermate geschikt is om te herstellen van blessures. De aanwezig waterstroominstallatie zorgt voor een krachtige waterstroom waar men tegenin kan zwemmen. Dit zorgt voor natuurlijke gevoel van stromend zwemwater. In zwemspa’s kunnen de jets naar eigen wens worden afgesteld. Dit maakt de swimspa voor zowel amateurs als professionals een super product om te trainen. Om de ervaring compleet te maken zijn er zwemspa modellen met diverse extra’s zoals een compleet muziek systeem, verlichting en diverse andere features.

Bent u van plan wellness bij u thuis te brengen en denkt u er aan om een zwembad of Jacuzzi te plaatsen  in de tuin? Denk dan ook zeker eens aan de mogelijkheden om een zwemspa aan te schaffen. U krijgt met een swimspa alles in één!

https://www.sunspabenelux.nl/