Wannagive
Image default
Dienstverlening

Zilveren kruis contact

Wanneer u overweegt welke ziektenkostenverzekering u gaat afsluiten, dan is het belangrijk om mee te nemen hoe de klantenservice van verschillende verzekeraars in elkaar steekt. Het is immers van belang om in te schatten of u goed geholpen wordt, mocht er zich een probleem voordoen.  

Met Zilveren Kruis contact opnemen  

Het moet dus makkelijk zijn, contact zoeken, en u moet er snel terecht kunnen als u dringende vragen heeft. Wanneer Zilveren kruis contact met u zoekt om de mogelijkheid van een nieuwe verzekeringspolis te bespreken, kunt u dit ook goed aan de orde brengen. U vraagt simpelweg hoe de klantenservice in elkaar steekt en wanneer en op welke manieren ze bereikbaar is. In het geval van deze verzekeraar zit u goed: u kunt gemakkelijk vragen stellen via de telefoon, maar u kunt ook vele antwoorden vinden op de website van dit bedrijf. Verder is het ook mogelijk om te chatten met medewerkers over problemen: dan heeft u direct een antwoord. 

Voordelen van met Zilveren Kruis contact opnemen 

Op de webpagina van deze verzekeringsmaatschappij kunt u door een simpel stroomschema te doorlopen veel informatie krijgen rondom uw vraag. Ook kunt u e-mailen, chatten (erg snel antwoord) of bellen (binnen maximaal 5 minuten heeft u iemand aan de telefoon). De internetopties zijn handig voor mensen die overdag geen tijd hebben om een telefoongesprek te voeren: ze vinden het gemakkelijker om hun vragen te formuleren in een mailtje (op welk tijdstip dan ook) en vervolgens een reactie te krijgen die ze kunnen doornemen op een voor hen gelegen moment. Met Zilveren Kruis contact zoeken kan dus op vele manieren die voor veel verschillende mensen handig zijn. Hoe dan ook heeft u binnen de kortste keren de informatie die u zoekt: en wat is er nou belangrijker dan goede, snelle en completen informatievoorziening rondom zorg?

http://deklantenservice.nl/bedrijven/zilveren-kruis-achmea-contact/