E-fulfilment tijdens de lockdown, ja of nee?

Het nut van online winkelen tijdens de lockdown?

Met dit artikel willen we de volgende problemen aan de kaak stellen. Moet het haalbaar zijn voor webshops om meer te verdienen met hun verkoop dan de huidige winkeliers dat doen tijdens de lockdown. Op deze vraag is niet een eenduidig antwoord te vinden. Ik geef aan dat er geen duidelijke ja en nee is. Wij willen alleen met dit artikel duidelijk maken of het moreel acceptabel is dat online winkels meer verdienen dan mensen die een eigen zaak hebben. Ik ga niet met het vingertje je wijzen. Deze tekst is louter bedoeld om meer inzicht te geven hoe het werkt met de logistiek en de verkoop van producten. Dit geldt zowel voor online als offline.

Ik ga mij nu richten op de verkoop van de producten online. Door de lockdown wordt er veel meer online gekocht. De website bol.com doet goede zaken om producten te verkopen. Ook zie je een exponentiele groei op de wetten van vraag en aanbod die marktplaats te bieden heeft. Veel mensen hebben dus de tijd om hun bezittingen online te verkopen en te kopen. Ook zie je kleine webshops of grotere webshops zijn intrede doen. Veel mensen proberen op creatieve wijze wat geld te verdienen om de lockdown het hoofd te bieden. Zo goed als slecht het gaat in deze samenleving maken we iets moois van de lockdown. Dit lukt niet altijd maar, we komen er samen uit.

Wat ook zijn intrede doet is dat mensen een maaltijd service beginnen op de crisis te boven te komen. Dit gebeurt zowel online als offline. Dit doen werknemers om toch nog wat te verdienen tijdens deze crisis. Ze passen op creatieve wijze hun werk aan om mensen van eten te voorzien. Ze houden zich aan de regels van de lockdown.

Wat wel jammer is dat er geen fysieke kledingwinkels open zijn. Je kan wel online bestellen, maar je hebt niet het winkelplezier dat je in een winkel beleefd. Je hebt geen vriendelijke verkoopster of iemand die je persoonlijk advies kan geven over je kleding. Ook mis je het sociale praatje dat winkel wel krijgt. Ook is er vorm van persoonlijke aandacht. Aldus onze bevindingen over het online en offline shoppen. Ook moeten wij als mensen onze logistiek aanpassen. Zo kunnen wij als mensen het nieuwe werken introduceren.

Ben je als webshopeigenaar nou geinteresseerd in het gebruik maken van een e-fulfilment serviceverlener? Neem dan het beste contact op met Surlogic in Best. Zij hebben jarenlange ervaring in de fulfilment branche en ook tijdens de lockdown zijn zij onmisbaar.

https://surlogic.nl/

Klantenservicetelefoon, een uitermate handige dienst!

De telefonische klantenservice van Zalando is gratis. De medewerkers zijn te bellen op doordeweekse dagen van 8:00 uur tot 20:00 uur. Komt het weekend beter uit? Iedere zaterdag en zondag kun je de Zalando klantenservice bereiken tussen 10:00 en 18:00 uur. Het telefoonnummer luidt 0800-0227087. Dit nummer is niet zo makkelijk om te onthouden. Maar dat hoeft ook niet! Als je 0906-1850opschrijft of in je telefoon zet, kun je voortaan met iedere klantenservice in contact komen. Dit is het nummer van De Klantenservicetelefoon. Wij beheren een database van klantenservices in Nederland. Van loterijen tot energieleveranciers en van telecombedrijven tot banken. Het gaat hierbij om telefoonnummers, emailadressen, url’s en nog veel meer info. Denk aan compleet uitgewerkte keuzemenu’s en historische gegevens. Zo geven we je graag het emailadres van Zalando: service@zalando.nl. Er zijn namelijk best veel mensen die liever mailen dan bellen.

Snel doorverbonden

Het directe telefoonnummer van Dell, waar vind je dat 1-2-3? Doe vooral geen moeite uitgebreid te zoeken, want De Klantenservicetelefoon heeft dat speurwerk al gedaan. Wij zijn een platform -zowel online als telefonisch- met als specialisme klantenservices. En dan zo breed mogelijk. We kunnen je helpen aan telefoonnummers van woningcorporaties, webshops, verzekeringsmaatschappijen, thuisstudies, reisbureaus en vakantieparken. En dit is geen volledige opsomming! De klantenservice van Dell maakt gebruik van het volgende keuzemenu: 1. Als u het 7 cijferige nummer kent van de werknemer die u wilt spreken (anders kunt u uit de volgende mogelijkheden een keuze maken); 2. Om de status van uw order te checken; 3. Om een nieuwe order te plaatsen of als u informatie wenst over onze producten; 4. Indien uw product niet naar behoren werkt en u technische ondersteuning nodig heeft; 5. Als uw order al geleverd is en u nog vragen heeft.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Ontwerp uw eigen speelkaarten

Speelkaarten

Een origineel cadeau verzinnen voor een vriend of vriendin of voor een geliefde kaarten drukken is een leuk idee. Spelkaarten worden namelijk voor zoveel activiteiten gebruikt. Je ziet het wel vaker als je ergens misschien vrijwilliger bent geweest of je hebt mee gedaan dat je een pakje speelkaarten krijgt, waarbij de achterkant bedrukt is met een afbeelding of tekst die bij die organisatie hoort.

Cadeau

Je kan zoveel verzinnen om op een kaart te laten drukken. Misschien houdt diegene aan wie je het kaartspel geeft wel enorm van chocola en laat je bijvoorbeeld op de achterkant chocolade afbeelden of verschillende biersoorten. Voor een geliefde kan je natuurlijk bijvoorbeeld hartjes of persoonlijke teksten laten drukken, niets is te gek bij het kaarten drukken. Niet alleen worden kaarten gebruikt voor bijvoorbeeld pesten, maar ook onder de jongeren worden ze veel gebruikt bij verschillende spellen. Ook worden er spelletjes mee verzonnen die alleen een bepaalde groep kent. Kaarten drukken is voor iedere leeftijd geschikt om te geven.

Kaarten vs postkaarten

Kaarten drukken kan ook nog wel verward worden met zowel speelkaarten als met postkaarten. Omdat je dat in veel gevallen ook gewoon kaarten noemt. Maar ook postkaarten kun je laten bedrukken en ontwerpen. Zo kan je dus net zoals de kaarten drukken een persoonlijke kaart geven aan bijvoorbeeld een dierbaar iemand. Voor speciale gelegenheden of gewoon een kaartje versturen, het kan allemaal. Ondanks dat er bijna geen kaartjes meer verstuurd worden blijven de geboorte kaartjes nog wel. ook deze zijn speciaal laten drukken en is er dus nooit een zelfde.

Online ontwerpen

Een kaart wordt tegenwoordig lang zo snel niet meer op de bus gedaan als voorheen. Sinds een aantal jaar worden er ook wel e-cards verstuurd. Deze ontwerp je dan online en worden via de mail bij iemand gestuurd. Omdat natuurlijk online kaarten zijn, zijn er ook veel meer special effects die toegevoegd kunnen worden aan deze kaarten.

Postkaart

Een postkaart kan zijn een platte kaart gemaakt van karton of een vouwkaart, ook deze is gemaakt van karton. Een vouwkaart verstuur je in een envelop met daar de gegevens op van de persoon naar wie de kaart gestuurd moet worden. Meestal aan de rechter bovenhoek plak je dan een postzegel. Bij een platte postkaart is de kaart in twee helften verdeeld. Aan de ene kant heb je schrijfruimte de linkerkant is dit en aan de rechterkant is een postzegel vakje aangegeven en er staan lijnen waar je het adres op kan schrijven.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/kaarten-drukken

Incassobureau

Laatst zag ik een reclame van een incassobureau op tv voorbij komen. De reclame wekte bij mij heel veel vragen op, het werd mij namelijk niet echt duidelijk wat ze nou precies voor diensten verlenen. Vandaar dat ik op het internet ben gaan zoeken wat ze nou precies doen.

Incassobureau

Het is op zich wel logisch dat het incassobureau zich bezig houdt met het incasseren van schulden van debiteuren. Dat wist ik natuurlijk ook wel toen ik ging zoeken op het internet, echter was de reclame zo onduidelijk dat ik enigszins het vermoeden had dat ze misschien ook wat anders doen. Dat bleek dus niet het geval te zijn, ze houden zich bezig met het incasseren van schulden. Ik zie wel vaker tv-reclames waarbij ik mij echt afvraag wat het bedrijf doet, of hoe stom mensen kunnen zijn om een bepaalde reclame te maken.

Slechte reclame

Dit incassobureau had ook een hele onduidelijke reclame, waarin het niet duidelijk werd dat het hier ging om een bedrijf dat geld incasseert van debiteuren. Zulke reclames zijn nogal verwarrend, maar het kan altijd erger. Vooral de nagesynchroniseerde reclames van schoonmaakmiddelen roepen ergernis in mij op. Ik snap niet dat een bedrijf ervoor kan kiezen om zo’n reclame op tv te laten zien, het wekt natuurlijk alleen maar ergernis op. Aan de andere kant is dat ook wel deels de achterliggende gedachte. Doordat ik mij stoor aan die reclame, onthoud ik het wel en wordt ik de volgende keer tijdens mijn aankoop wel beïnvloed.

Heineken

Ook al kan de achterliggende gedachte van zo’n vervelende reclame wel zijn dat het bij mensen blijft hangen, alsnog snap ik niet dat bedrijven het doen. Het is beter om een grappige of leuke reclame te maken die bij iedereen blijft hangen en waar iedereen over praat. Een bedrijf dat dat altijd erg goed doet is Heineken, het gebeurt niet vaak dat zij een reclame hebben die door de Nederlandse maatschappij wordt afgebrand.

 

https://incassoadvocaten.nl/

Zakelijk Duits

Zakelijk Duits

De wereld wordt steeds kleiner. Dat is iets wat je vaak hoort. Letterlijk is het natuurlijk niet waar, maar figuurlijk klopt het toch wel degelijk. De wereld raakt steeds meer verbonden door de Social Media. Dat is niet het enige. Ook de sociale economie speelt hier een grote rol in. Het was te zien aankomen. Wanneer mensen door social media verbonden worden zal ook de economie sociaal verbonden moeten worden. Dat zie je nu terug bij indrukwekkende startups zoals Über of Airbnb. Dit zijn bedrijven die best omstreden zijn binnen de economische sector. Aan de ene kant is het juist goed dat ze bestaan. Ze laten de maatschappij namelijk effectiever en efficiënter werken. Aan de andere kant kosten hun concepten wel weer andermans banen. Check alle machines hier.De essentie is dat de wereld steeds meer verbonden raakt. En daar kunt u als zakenpartner niet onderuit. Bedrijven groeien en treden al snel naar het buitenland. Daarom is het belangrijk om de wereld taal Engels goed te beheersen en de zakelijke taal Duits goed onder de knie te hebben.

U bent nooit te oud om te leren en daarom is het niet gek om een cursus zakelijk Duits te gaan doen wanneer u in de zakelijke branche verkeert. Dit is nodig om in de toekomst te kunnen communiceren. Duitsland is immers één van de grootste zakelijke partners van Nederland. De kans dat u er als ondernemer mee in aanraking komt is dus erg groot.

Wanneer u al goed Duits kunt spreken, schrijven en luisteren, moet u niet stoppen met de cursus zakelijk Duits. De cultuur is namelijk ook erg belangrijk. Duitsers stellen het namelijk zeer op prijs wanneer u vloeiend Duits kunt en ook nog eens de Duitse normen en waarden kent. Daarom is een taalcursus Duits ook iets voor u.

De cultuur is per land verschillend en er zijn dan ook vaak problemen wanneer het draait om taal. De taal kan er namelijk voor zorgen dat mensen iets anders interpreteren dan dat jij dat bedoeld. Het is dus van belang dat je de Duitse cultuur kent en weet wat je wel, en wat je niet kunt zeggen. Ook leert u bij de cursus zakelijk Duits de grammatica, spelling en zinsopbouw voor het schrijven.

Daarnaast is het ook nog van groot belang om te snappen hoe Duitsers denken. Dankzij de bloederige geschiedenis van Duitsland denken mensen daar vaak iets anders dan dat wij Nederlanders denken. Daarom zult u er begrip voor moeten leren te krijgen om succesvol zaken te doen.

https://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines

Zorgeloos leven

Zorgeloos leven

Wie wil het nu niet. Een zorgeloos leven waarin u geen stress hoeft te ervaren. Er zijn meerdere factoren in het leven die er voor zorgen dat u toch zorgen heeft. Denk aan kinderen, financiën, werk en andere verplichtingen.

Kinderen zorgen voor een hoop zorgen omdat zij een factor vormen die continu aan het veranderen is. Ze vragen veel en dat vereist de nodige aandacht. Desondanks zijn ze hartstikke leuk en zorgen ze ook voor een hoop plezier in het leven. Het is daarom ook zeker niet iets wat af te raden is. Toch is de keuze voor kinderen een cruciale keuze. Je zult meer tijd moeten vrij maken en er dingen voor moeten opgeven. Wanneer ze ouder worden wordt het alleen nog maar lastiger. In de puberteit wil het kind juist geen aandacht van jou, maar van anderen. En dat zorgt voor de nodige zorgen bij de ouders.

Het werk speelt natuurlijk ook een grote factor. Vaak komt u wel eens met werkdruk in aanmerking. Je moet deadlines halen en dat blijkt niet altijd even makkelijk te zijn. Het werk is wel dat gene in het leven wat er voor zorgt dat u kunt leven. Daarom mogen de prestaties op het werk ook niet onder de zorgen leiden.

De Financiën zorgen vaak ook voor de nodige zorgen. Vooral nu de financiële crisis bijna afgelopen is. Bijna iedereen heeft iets moeten inleveren. En dat is lastig wanneer er weinig in te leveren valt. Daarom is het van groot belang dat u de financiën goed beheert. Door een budgetbeheer op te stellen komt u al snel een heel eind. De grootste oorzaak van een ongezonde financiële situatie is namelijk het budget beheer.

Wanneer u het budget beheer niet duidelijk voor ogen heeft weet u ook niet aan wat u iets kunt uitgeven, of hoeveel u kunt uitgeven. Daarom dient het budgetbeheer in orde te zijn. Alles voor uw belastingaangifte in Assen.

Dit is voor veel mensen nog een lastige zaak. En daarom zijn er bedrijven die u daarbij kunnen helpen. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het opstellen van budgeten en het op orde krijgen van de financiële situatie.

Het financiële plaatje hoeft dus niet voor grote zorgen te zorgen. Het is niet zoals het werk. Het enige wat nodig is, is een gestructureerde opzet waarin u kunt zien wat u wel, en niet kunt uitgeven. Assen en omgeving

Probeer het eens uit zal ik zeggen. Het maakt niet uit of u het nu goed of slecht heeft. Een verzorgd budget beheer zorgt er namelijk voor dat u veel geld kunt besparen. En wat is er nu leuker dan geld overhouden?

http://www.cijfersencenten.nl