Wannagive
Image default
Mode en Kleding

Witte t shirt voor heren stylen

Een wit t shirt kopen kan iedereen, maar een wit t shirt vinden dat lekker zit en van goede kwaliteit is voor ook nog eens een betaalbare prijs is lastig. Als je na lang zoeken dan eindelijk een mooi t shirt gevonden hebt wil je er natuurlijk ook goed uitzien als je het draagt. Elke man kan  een wit t shirt aandoen, maar er dan ook nog eens goed uitzien is nog een hele uitdaging. Ook een wit t shirt moet gestyled worden. In deze blog vind je meerdere tips voor het stijlen van jouw witte t shirt.

Welke stijl past bij jou?

–          Business

Nooit meer na hoeven denken over wat je in de ochtend aan moet doen als je gewoon een paar standaard setjes in huis hebt. Een witte t shirt heren is makkelijk te combineren met een nette broek en goede schoenen. Business betekent niet strak in het pak dat is bij heel veel bedrijven al lang niet meer de norm. Minder is meer.

–          Baggy

Waarschijnlijk heb je het op sociale media al gezien of in de stad. Vandaag de dag is het heel normaal om kleding te dragen van een paar maatjes meer. Heb je zelf maar M, koop dan voor de verandering een witte t shirt heren in, maar L of zelfs XL. Niemand zal je raar aankijken, sterker nog je bent heel fashionable gekleed. Naast dat het er goed uitziet, zit het ook nog eens heerlijk losjes.

–          Basic

Als je dan toch al het meest simpele kledingstuk hebt gekocht, kun je ervoor kiezen het simpel te houden. Het is een basic en daar blijft het ook bij als het aan jou ligt. Toch hoeft dat niet saai te zijn, draag er bijvoorbeeld je hipste gympen onder of een leuke spijkerjas. Je kunt echt alle kanten op, door het witte t shirt heren blijft de look heel effortless.

Welke maat witte t shirt heren moet je kopen?

Een t shirt moet lekker zitten dat is het aller belangrijkst. Geen schurende kaartjes of losse naden. Door een shirt van goede kwaliteit te kopen zit het automatisch lekker. De maat is dus niet persee heel belangrijk, dat las je eerder bij de stijloptie baggy.

https://web-wings.nl/