Wist u dat u brandwerend plaatmateriaal gewoon bij uw lokale bouwmarkt koopt?

De meeste ontwikkelaars van plaatmateriaal verkopen hun waren via lokale bouwmarkten. Zo vindt u ook brandwerend plaatmateriaal van Preficon bij uw lokale bouwmarkt. Zelf aan het klussen geslagen in uw huis? Of misschien bent u aan het bouwen? Dan is het een goed idee om meteen de brandveiligheid van uw huis mee te pakken. Hierdoor heeft u namelijk een stuk veiliger gevoel in uw huis. Het is toch een stuk fijner om te weten dat u de nodige maatregelen heeft getroffen voor het geval er brand uitbreekt. Om de brandveiligheid van uw huis te verbeteren, doet u er goed aan om gebruik te maken van brandwerend plaatmateriaal voor uw plafonds en wanden. U kunt dit gewoon bij de bouwmarkt halen. Een goed merk voor brandwerend plaatmateriaal is Preficon. U vindt hun materialen in talloze bouwmarkten verspreid door het hele land.

Uw bouwproject veiliger maken met brandwerend plaatmateriaal? Laat u adviseren!

Een bouwproject veiliger maken, daar heeft u brandwerende platen voor nodig! Nog steeds is het risico op brand een van de grootste waar de bouw mee te maken heeft. Bij de bouw zijn er diverse maatregelen die u kunt nemen om het gebouw brandveiliger te maken. Zo kunt u gebruikmaken van brandwerend plaatmateriaal. Dit wordt gebruikt om bijvoorbeeld wanden en plafonds brandveiliger te maken. Wilt u graag weten hoe u er precies voor kunt zorgen dat uw bouwproject brandveiliger wordt? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist zoals Preficon. Zij leveren brandwerend plaatmateriaal en kunnen u adviseren over het meest geschikte materiaal voor uw toepassing.

Diverse soorten brandwerend plaatmateriaal bij de specialist

Verschillende soorten plaatmateriaal voor verschillende soorten gebouwen, dat is precies wat Preficon u biedt. Voor ieder gebouw de juiste bescherming. Elk van deze soorten heeft zo haar eigen specificaties. Zo is er brandwerend plaatmateriaal beschikbaar van verschillende materialen en voor verschillende toepassingen. Zo kan het plaatmateriaal gemaakt zijn van calciumsilicaat, vermiculiet of zelfs met glasvezels verstevigd beton. De ene soort brandwerend plaatmateriaal is bijvoorbeeld meer geschikt voor plafonds, terwijl de andere soort is ontwikkeld voor het bekleden van staalconstructies. Wat uw toepassing ook is, bij een specialist zoals Preficon vindt u altijd wel een type brandwerend plaatmateriaal dat perfect geschikt is voor uw toepassing.