Wannagive
Image default
Gezondheid

Waarvoor kan je botox gebruiken?

Door de jaren heen heeft men ondervonden dat  men botox niet alleen kan gebruik tegen rimpels maar dat men het ook voor andere doeleinde gebruiken kan.   de populairste behandeling  voor botx is nog steeds een rimpelbehandeling met botox is, dit komt omdat  de meeste mensen niet op  de hoogte zijn van de alternatieven waarvoor je botox nog kan gebruiken.  Deze alternatieven zijn botox tegen hoofdpijn en tegen overmatig zweten.

Botox tegen rimpels

Dat je botox kan gebruiken om rimpels te verwijderen weet zo goed als iedereen. Botox  wordt ingespoten in de desbetreffende spier waar je rimpels hebt en zorgt voor het stilleggen van de spieractiviteit. Doordat de spier wordt  stilgelegd gaan de rimpels verdwijnen en krijg je terug een jonger uitziende huid

Botox tegen hoofdpijn

Nadat men erachter is gekomen dat er een mogelijk is dat hoofdpijn of migraine ontstaat door teveel of sterke activiteit van spieren,  heeft men snel de link gelegd tussen  botox en hoofdpijn omdat botox zorgt voor het stilleggen van de activiteit van een spier.    Deze behandeling zorgt er helaas niet voor dat de migraine helemaal verdwijnt maar zorgt er wel voor dat de intensiteit en het aantal aanvallen sterk verminderd.    Ook moet je er rekening mee houden dat botox geen permanente oplossing is,  na een aantal maanden zal het resultaat verdwijnen. Je hebt wel de mogelijkheid om deze behandeling meerdere keren te doen als het resultaat je aanstond.

 

Botox  tegen overmatig zweten

Na veel onderzoek heeft men ook ondervonden dat botox een hulpmiddel is voor mensen die last hebben van overmatig zweten.   Overmatig zweten kan in sommige gevallen echt vervelend zijn omdat er onaangename geuren vrijkomen en / of grote hoeveelheden  vocht.   Botox zorgt dat op de plaats waar je overmatig zweet, de spier wordt stilgelegd waardoor er geen of minder zweet zal vrijkomen.

http://faceland.nl/