Belangrijk bij het inhuren van een verhuisbedrijf

Het plannen van een verhuizing met je familie iseen grote verandering in je leven. Een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden bij het verhuizen is ervoor zorgen dat het verhuisbedrijf je spullen met respect en zorg behandelt, zodat de spullen van je familie veilig in je nieuwe woning aankomen.

Houd rekening met deze drie dingen wanneer u op zoek bent naar een potentiële verhuizer:

Reputatie
Zorg er altijd voor dat het verhuisbedrijf een goede naam heeft als het gaat om verhuizingen. Een kwalitatief hoogstaand verhuisbedrijf kan meer kosten dan je verwacht, maar je moet wel begrijpen welke service je krijgt in ruil voor die prijs. Vraag ook vrienden en familie om suggesties en ervaringen.

Als je contact opneemt met het verhuisbedrijf, vraag hen dan hoe lang ze al actief zijn. Vraag naar referenties. Een goed verhuisbedrijf houdt namen bij van klanten die bereid zijn met je te spreken over hun ervaring. Bereid vragen voor om hen te stellen die hun ervaringsniveau zullen bepalen, zoals hoeveel verhuizingen ze per week of maand doen en welke apparatuur ze gebruiken tijdens een verhuizing.

Check tarieven
De kosten kunnen variëren. Zorg ervoor dat je weet wat je gaat ontvangen voor het tarief dat je betaalt. Schattingen via de telefoon zijn zelden accuraat, omdat het bedrijf meestal je huis moet zien voordat je een prijs krijgt. Er kunnen bepaalde omstandigheden in je woning zijn die leiden tot extra kosten, zoals trappen of smalle doorgangen.

Zorg ervoor dat er duidelijkheid is over wat is inbegrepen in hun vergoeding. Sommige verhuisbedrijven zullen hun klanten voorzien van dozen en verpakkingsmateriaal. Anderen rekenen het totale gewicht van je artikelen aan, wat kan leiden tot extra kosten als je schattingen van het gewicht niet accuraat zijn.

Als je tal van offertes hebt ontvangen en de een lijkt aanzienlijk lager te zijn dan de ander, controleer dan de uitsplitsing van de kosten, omdat er verborgen kosten kunnen zijn die later tijdens de verhuizing als een verrassing kunnen komen.

Wees proactief
Bescherm je meest waardevolle spullen. Wanneer je schattingen hebt ontvangen, controleer dan de aansprakelijkheidsdekking van het bedrijf. Sommige bedrijven omvatten de dekking van de artikelen die tijdens het vervoer kapot zijn gegaan. Andere bedrijven bieden alleen dekking als ze de artikelen voor je inpakken, wat extra kosten met zich mee kan brengen. Het kan de moeite waard zijn om er zeker van te zijn dat je artikelen veilig blijven.

Vaak, een item lijdt schade tijdens het vervoer en het bedrijf zal beweren dat het was te wijten aan een slechte verpakking. Het kan zijn dat u vastzit aan het betalen om uw eigen artikelen te vervangen. Neem contact op met het bedrijf om te zien wat ze dekken als ze beschadigd zijn en wat niet.

Zelf een verhuisbedrijf nodig? Bekijk de mogelijkheden bij Onafhankelijke Offertes.

https://onafhankelijkeoffertes.nl/verhuisservice

Zelfs bij dozen kopen kunt u rekenen op de beste service

Gaat u dozen kopen, dan is het belangrijk om in zee te gaan met een leverancier die u kunt vertrouwen. Zo is De Jong Verpakking een goede leverancier van dozen, welke echt weet waar ze mee bezig zijn. Zij kunnen u voorzien van hoogwaardige service, dit in combinatie met juiste kwaliteit. Zij kunnen u service van de bovenste plank garanderen, zij luisteren naar uw wensen en behoeftes en gaan hiermee aan de slag. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel bij dit specifiek bedrijf. Zo kunt u uw dozen kopen, en binnen al 24 uur geleverd krijgen. Dus kies voor de beste service en ga in zee met een bedrijf die weet van wanten en u op de 1e plaats zet!

Uw dozen kopen, gemaakt door een bedrijf die onafhankelijk inkoopt

Voor het kopen van uw dozen is het belangrijk om goed op te letten bij het kiezen van een leverancier. Zo is het aan te raden om voor een leverancier te gaan die onafhankelijk functioneert binnen de markt. Doordat zij zelf geen eigen papierfabriek heeft kopen zij dit product volledig onafhankelijk op de vrije markt. Zo kunt u bij ons de beste en eerlijkste producten verwachten. Aan de hand van dit papier worden de dozen gemaakt die u bij ons kunt kopen. Daarnaast biedt deze aanpak de nodige flexibiliteit met betrekking tot de productieflexibiliteit. Zodoende kunnen ze snel schakelen en zijn uw dozen die u bij dit bedrijf kan kopen snel geproduceerd en geleverd. Dus wilt u kiezen voor een onafhankelijke en betrouwbare partner? Kijk dan eens naar De Jong Verpakking.

Dozen voor uw assortiment kopen

Dozen kopen voor het verpakken van uw producten? Dan is het heel goed te begrijpen dat u bepaalde eisen stelt aan de dozen. Zo moeten ze stevig zijn en er netjes uitzien en het liefst ook tegen scherpe prijzen verkrijgbaar zijn. Wanneer u op zoek bent naar dozen voor uw assortiment, kunt u deze voordelig kopen bij de bron waar het vandaan komt. U kiest er dan voor om bijvoorbeeld in zee te gaan met De Jong Verpakking, zij kunnen u op een deskundig advies op maat helpen. Zo kunt u uw dozen kopen met de nodige kwaliteit en service. Daarnaast is De Jong verpakking ook de enige onafhankelijke producent van golfkarton in ons koude kikkerlandje. Zodoende kunt u uw assortimentdozen voordelig bij de bron aanschaffen. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hun dozen te kopen bij dit specifieke bedrijf, dit onder andere door de enorme voorraad en snelle productietijd. Dus wees verstandig en kies ervoor om in zee te gaan met een professional.

Vervoer naar het vliegveld: kies voor de taxi naar Airport in Eindhoven

Snel een betrouwbare partner inschakelen om u met een taxi of een busje naar Airport Eindhoven te brengen. Dan moet u toch wel bij een specialist zijn op dit vakgebied. Zij helpen u op een juiste wijze met het brengen naar een bepaalde plaats van bestemming. Met de betrouwbare en punctuele chauffeurs van de specialist bent u altijd in een mum van tijd, maar ook op een zeer veilige manier, op tijd op uw bestemming. Heeft u een andere bestemming met de taxi dan Airport Eindhoven, Schiphol, Brussel of Düsseldorf in uw hoofd? Vaak kan de specialist u dan ook gewoon helpen.

Kwaliteit en veiligheid: de sleutelwoorden van het taxibedrijf voor taxi naar Airport Eindhoven

Die kan u die veiligheid garanderen omdat er uitsluitend gewerkt wordt met professionele chauffeurs, die behulpzaam, betrouwbaar en punctueel zijn. Daarnaast levert een specialist voldoende kwaliteit. Dat betekent dat de chauffeurs te allen tijde netjes op tijd bij u voor de deur staan en dat u profiteert van zeer aantrekkelijke prijzen. Op zoek naar een specialist die u in een mum van tijd op een veilige en kwalitatieve manier per taxi naar Airport Eindhoven brengt? Schakel dan bijvoorbeeld een bedrijf als HAYTAX in.

Gemakkelijk online taxi naar Airport Eindhoven reserveren

Dit bedrijf heeft op de website een reserveringsformulier opgenomen, waar u al uw gegevens kunt invullen. Daarnaast kunt u aangeven welk vervoerstype u wenst (en voor hoeveel personen dat vervoerstype geschikt moet zijn), op welke datum u de taxi wilt reserveren en op welke tijd u die taxi graag wenst. Daarbij kunt u uw exacte vertrekpunt en uw bestemming opgeven. Heeft u overige wensen? Ook die kunt u bij de specialist gewoon doorgeven. Zo heeft u te allen tijde op tijd een taxi naar Airport Eindhoven geregeld!

Spoedgeval? Schakel een transportbedrijf in Den Bosch in!

Van een transportbedrijf in Den Bosch kunt u heel wat verwachten. Zo zijn ze in te schakelen voor verschillende soorten transport en kunnen zelfs spoedtransporten voor u uitvoeren. Voor spoedtransporten tussen de ton en 10 ton kunt u bij A. Kentie en Zoon terecht bij de vrachtauto’s. Uw goederen worden dan op een deskundige wijze vervoerd. Dit doordat er geen tussenschakel aanwezig zit binnen dit vervoer. Heeft u een kleinere lading? Dan moet u eens kijken wat ze voor u kunnen beteken als koerier in Den Bosch. Door het vervoer in eigen hand te houden kunnen ze u beloven dat de kwaliteit van uw goederen gewaarborgd blijven. Als transportbedrijf in Den Bosch staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals. Ze brengen uw goederen meteen naar uw gewenste locatie door heel Europa!

Een koerier uit Den Bosch met jarenlange ervaring

Heeft u voor bepaalde diensten een transportbedrijf nodig in de regio van Den Bosch? Dan zult u zich bij het oriënteren op verschillende koeriers in en om Den Bosch realiseren dat er verschillende mogelijkheden zijn. Dan is het wel verstandig om te kiezen voor een transportbedrijf dat de nodige kennis en kunde binnen de organisatie heeft. A. Kentie en Zoon is al sinds 1974 actief binnen de transportbranche. Met zoveel ervaring weet u dat uw goederen in juiste handen wezen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt als koerier in Den Bosch is dit voor goederen van maximaal 2 kubieke meter. Daarnaast geldt hier een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Deze worden met de nodige zorg vervoerd door dit transportbedrijf in Den Bosch, een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals.

Een betrouwbaar transportbedrijf in Den Bosch

Wat vindt u belangrijk bij uw zoektocht naar een transportbedrijf in Den Bosch? Zoekt u naar een flexibele koerier? Een betrouwbare partner waarbij u weet waar u aan toe bent? A. Kentie en Zoon is een betrouwbare koerier in de regio van Den Bosch. Met jarenlange ervaring binnen de branche waarin zij werkzaam zijn, zijn de meest diverse soorten goederen vervoerd. U kunt hierbij denken aan pallets, maar ook kleine pakketjes worden meegenomen door deze koerier uit Den Bosch. Zo staan ze voor een persoonlijke aanpak, maatwerk is een veelvuldig gehoorde kreet bij bedrijven. Maar dit transportbedrijf in Den Bosch maakt het waar! Zodoende kunt u met een gerust hart uw spullen toevertrouwen tot deze professionals.

Maak ook gebruik van de voordelen die een taxi naar Eindhoven Airport u biedt

Voor veel mensen is Eindhoven de ideale Airport voor reizen binnen Europa. Vlakbij huis en toch een stuk rustiger dan grote luchthavens als Schiphol. Een Taxi van ShuttleVoordeel naar Eindhoven Airport biedt u dan verschillende voordelen. Zo kunt u bij de specialist allereerst gemakkelijk online reserveren. Dit is handig wanneer u snel een taxi nodig heeft. Daarnaast is de specialist een professionele en betrouwbare partner, die u altijd op een veilige manier naar de plek van bestemming brengt. Ook profiteert u bij de specialist van voordelige tarieven. Tot slot kunt u bij de specialist gemakkelijk betalen, zelfs via iDEAL. Wees daarom verstandig en schakel alleen een specialist in voor taxivervoer, bijvoorbeeld voor het reserveren van een taxi naar Eindhoven Airport.

Online een taxi naar Eindhoven Airport reserveren bij de specialist in taxivervoer

Als u binnenkort op reis gaat naar het buitenland en u vliegt via Eindhoven Airport, dan kunt u nu heel makkelijk een taxi online reserveren bij ShuttleVoordeel. U hoeft dan niet te gaan staan seinen aan de weg en u weet zeker dat u direct een taxi heeft, op de tijd die u wenst. Bij ShuttleVoordeel kunt u eenvoudig online reserveren. Met slechts drie handelingen berekent u gemakkelijk het tarief voor de rit die u graag wilt maken en bestelt u de taxi in een handomdraai. Zo weet u zeker dat u op de gewenste plaats wordt opgehaald en afgezet én dat dit op de juiste tijd gebeurt. Een taxi naar Eindhoven Airport reserveren was nog nooit zo gemakkelijk!

Professioneel, betrouwbaar én voordelig: uw wensen voor een taxi naar Eindhoven Airport

Wat verwacht u van een taxeservice? Allereerst dat u natuurlijk op tijd op de plaats van bestemming, zoals Eindhoven Airport bent. Dat is echter niet het enige. U zult waarschijnlijk een professionele, betrouwbare en voordelige partner in willen schakelen, zodat u zeker weet dat u veilig en snel op de plek van bestemming arriveert. Maar u wilt ook niet te veel betalen voor de dienstverlening. Kiest u voor een specialist, dan weet u zeker dat u kunt profiteren van professionaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast biedt de ervaren taxivervoerder taxivervoer voor een zeer aantrekkelijke prijs. ShuttleVoordeel is zo’n gespecialiseerd, professioneel, betrouwbaar én voordelig taxibedrijf. Dit bedrijf kan u zonder problemen een taxi naar Eindhoven Airport bieden.

Emigreren naar Bonaire of Curaçao, aan welke dingen moet u denken?

Spannend, u heeft besloten te gaan emigreren naar Bonaire of Curaçao. U gaat uw nieuwe leven tegemoet in een tropisch land. Voordat u deze stap doorzet en vertrekt, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van een aantal zaken. Als u gaat verhuizen naar Curaçao of Bonaire neemt u bijvoorbeeld spullen mee en die moeten worden verscheept door een transportbedrijf. Een bedrijf dat bij u thuis langskomt om u van advies te voorzien en u het transportproces uitlegt, kan u al een veel geruster gevoel geven en zorgt ervoor dat u zonder stress aan uw avontuur kunt gaan beginnen. Zorg ook dat u een bedrijf kiest dat meertalig is zodat u op een voor u duidelijke manier kunt communiceren met uw vervoerder.

Al u spullen veilig op plaats van bestemming als u gaat verhuizen naar Bonaire of Curaçao

Wat is het belangrijkste wanneer u uw inboedel laat verschepen naar de Cariben? Dat ze veilig aankomen natuurlijk! Dan is het belangrijk om hiervoor een bedrijf te vinden dat u echt kunt vertrouwen. Daarbij zijn er een paar eigenschappen die een betrouwbaar transportbedrijf definiëren. Zo denkt een betrouwbaar bedrijf met u mee en worden uw wensen en behoeften meegenomen bij het verhuizen naar Bonaire of Curaçao. Daarnaast verzorgd een dergelijk bedrijf ook de verzekeringen zodat u zoveel mogelijk ontzorgt wordt. Een betrouwbaar houdt er rekening mee dat verhuizen naar Curaçao of Bonaire al genoeg stress met zich mee brengt en zal er alles aan doen om u op uw gemak te stellen.

Wat u moet doen wanneer u als particulier gaat emigreren naar Curaçao of Bonaire

Het gaat nu echt gebeuren, u gaat emigreren naar Curaçao of Bonaire. Heeft u er al zin in? Dit is natuurlijk een erg leuke stap om te maken, maar toch ook wel een beetje spannend. Er moet van alles geregeld worden qua werk, huisvesting en sociale voorzieningen, om nog maar te zwijgen van het transporteren van uw bezittingen. Verhuizen naar Bonaire of Curaçao wordt een stuk makkelijker wanneer u een betrouwbare en competente partner voor het verschepen van uw spullen kunt vinden. Hierbij is het belangrijk dat u een bedrijf kiest dat u kan ontzorgen door bijvoorbeeld uw spullen op te halen en eventueel een tijdelijke opslaglocatie kan regelen. Door een bedrijf dat net een stapje meer voor u doet, kunt u de sprong wagen!

Verhuisbedrijf in Rotterdam: diverse diensten rondom verhuizingen

Het verhuisbedrijf in Rotterdam staat bekend om zijn uitgebreide dienstverlening en mogelijkheden. Schakelt u voor uw verhuizing een verhuisbedrijf uit Rotterdam in, dan bent u verzekerd van een goed lopende verhuizing. Dit is echter niet de enige reden voor het inschakelen van een professionele verhuizer. Wanneer u voor uw verhuizing een verhuisbedrijf in Rotterdam inschakelt, kunt u ervan uitgaan dat er nog meer diensten voor u worden uitgevoerd. Zo kan een verhuisbedrijf in Rotterdam uw huis ook bezemschoon opleveren, al uw spullen in- en uitpakken en zelfs alles in uw huis demonteren en weer opnieuw monteren. Hierdoor worden niet alleen uw spullen verhuisd, maar wordt uw gehele verhuizing verzorgd. Dit brengt rust, wat u zeker kunt gebruiken in een hectische tijd van verhuizen.

Bij een verhuisbedrijf in Rotterdam heeft u zekerheid bij verhuizen

Een verhuisbedrijf uit Rotterdam heeft jarenlange ervaring met verhuizen. Daardoor kunnen zij dit op de juiste manier organiseren. Als u voor uw verhuizing een verhuisbedrijf uit Rotterdam inschakelt weet u zeker dat uw inboedel met de grootste zorg wordt behandelt. Vaak is verhuizen van zichzelf al een emotionele aangelegenheid. Hierbij wil u natuurlijk geen schade oplopen aan uw inboedel. Mocht dit onverhoopt toch een keer gebeuren, wordt uw schade altijd nog opgevangen door het garantiecertificaat van Erkende Verhuizers. Hierdoor kunt u erop rekenen dat uw inboedel is verzekerd tegen verliezen en materiële schade. Wanneer u een verhuisbedrijf in Rotterdam inhuurt krijgt u deze garantie er vanzelf bij. U kunt zo dus met een gerust hart uw verhuizing in gaan. 

Verhuisbedrijf in Rotterdam, ook beschikbaar voor uw kantoorverhuizing of schoolverhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen met uw kantoor of school? Zelfs dan kunt u het verhuisbedrijf uit Rotterdam inschakelen. Zij pakken niet alleen particuliere verhuizingen aan, maar ook kantoorverhuizingen en schoolverhuizingen. Als u bij de verhuizing van een kantoor of school een professioneel bedrijf inschakelt brengt dat vele voordelen met zich mee. Zo is een verhuisbedrijf in Rotterdam ervaren in het organiseren en plannen van verhuizingen. Een perfecte organisatie en strakke planning van de verhuizing zorgt ervoor dat het werk in het bedrijf of de lessen op school zo min mogelijk stil komen te staan. Het inhuren van een verhuisbedrijf in Rotterdam zorgt er dus voor dat de dagelijkse gang van zaken op scholen en bedrijven zo min mogelijk worden gehinderd door de verhuizing.

Schipholtaxi, goedkoop zakelijk vervoer

Schipholtaxi, en goedkoop zakelijk vervoer

Onze Schipholtaxi’s zijn voordelig en onze core business. Daarnaast verzorgen wij ook zakelijk vervoer, voor andere ritten dan Schipholvervoer. Indien wij je van dienst kunnen zijn met zakelijke taxiritten, buiten Schiphol om, dan vervoeren we jou en jouw werknemers graag. Dit kan met de standaard taxidienst, maar eventueel ook met directievervoer of VIP businessvervoer. Informatie kan aangevraagd worden via ons telefoonnummer: 020-2600810. We denken met plezier mee, om aan te kunnen jouw wensen voldoen.

 

Nette wagen of voorkeursmerk

In de meeste gevallen zijn onze nette en goed onderhouden wagens als taxi ruim voldoende. Alleen kan het voorkomen dat je belangrijke mensen wil laten vervoeren, naar een bijzondere plek of je wil jouw bedrijf goed presenteren. Dan heb jij mogelijk een voorkeur voor een bepaald vervoersmiddel, en is standaard ‘niet goed genoeg’. Zakelijke vervoer kan bij ons met een Mercedes E-Klasse of een Mercedes S-Klasse. Of misschien wil je een Limo of een Audi, bel even met ons. We zullen meekijken wat voor jouw voorkeursmerk kunnen betekenen. Uiteraard tref je altijd een chauffeur in een net pak, die tevens goed Engels spreekt.

 

Zakelijk vervoer is kostenbesparend

Vaak wordt er bij een taxi nog gedacht aan een dure manier van vervoeren, maar dit is al lang niet meer het geval. Wij bieden een uitstekende service, tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien bespaar je tijd uit, want doordat jij zelf niet hoeft te rijden kan je nog even jouw agenda en de agendapunten bekijken of bespreken met je medereizigers. Onderweg kan dus worden doorgewerkt aan de laatste dingen. En bovendien stap je met een taxi voor de deur waar je moet zijn uit. Je bent dus geen tijd kwijt met parkeren.

 

We leveren extra service

Speciale verzoeken voor Schipholtaxi’s of zakelijk vervoer kunnen altijd ingediend worden. Vraag ons gerust wat je voor ogen hebt. Vervoer op maat noemen we deze service. Zo wordt bijvoorbeeld de Pick Up service bij Schiphol veel ingezet. Er zal dan een representatieve en vakbekwame chauffeur voor jou of je gasten met een nette wagen klaarstaan. En in deze mooie, schone taxi ligt een flesje water klaar. Een goede eerste indruk betekent veel. Zeker in onze taxi branche snappen we dit. We bieden een hoog niveau tegen een concurrerend tarief.

Verhuisbus huren en ophalen bij een verhuurbedrijf in de buurt

Wanneer u besluit een verhuisbus te huren, dan kunt u ervan uitgaan dat u deze altijd bij een verhuurbedrijf bij u win de buurt van ophalen. En dat is natuurlijk heel handig. Verhuizen is een hele klus, maar om een verhuizing iets vlotter te laten verlopen is het misschien een goed idee om een busje te huren. Hiermee kunt u gemakkelijk uw verhuisdozen vol spullen van de ene locatie naar de andere brengen. Een verhuisbus huren bij een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt is eveneens een goed idee. U kunt deze dan gemakkelijk ophalen en terugbrengen na het gebruik ervan. Tegenwoordig heeft een autoverhuurbedrijf vestigingen in heel Europa, dus er is vast wel een locatie die u eenvoudig kunt bereiken en die de verhuisbus aanbiedt die perfect geschikt is voor uw verhuizing.

Voor verhuizen een busje huren: keuze uit verschillende soorten busjes

U wilt een busje huren voor uw verhuizen. Bij een verhuur voor een verhuisbus kunt u terecht voor verschillende soorten busjes. Wanneer u voor het verhuizen een busje wilt huren, dan heeft u bij een deskundig autoverhuurbedrijf vaak de keuze uit een groot en divers assortiment aan busjes. Uw keuze voor een bepaald type busje hangt af van een aantal factoren, waaronder natuurlijk de hoeveelheid spullen die u wilt verhuizen en de afstand die u moet afleggen. Het is goed om dit soort factoren eerst voor uzelf op een rijtje te zetten voor u besluit een bepaalde verhuisbus te huren. Misschien is de Mercedes Vito wel een geschikte optie, zeker als uw verhuizing relatief klein is. Krijgt u te maken met een middelgroot transport? Dan is de Mercedes Sprinter een geschikte verhuisbus.

Maak het uzelf gemakkelijk: voor het verhuizen een busje huren

Gaat u verhuizen in de stad? Ook dan kunt u vast wel een busje gebruiken voor het vervoeren van uw meubelen. Verhuizen brengt vaak een hoop gedoe met zich mee. Alle spullen moet ingepakt worden, getransporteerd worden naar de nieuwe locatie en vervolgens weer uitgepakt worden. Alle spullen dienen weer een nieuwe vast plek te krijgen en natuurlijk raakt u op een gegeven moment wel wat kwijt. Om het verhuizen iets gemakkelijker te maken, kunt u een busje huren. Vaak kunt u bij een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt een verhuisbus in verschillende formaten huren. Dat is heel handig: zowel voor grote als voor kleine verhuizingen is er wel een geschikte verhuisbus voor verhuur beschikbaar. Huur een verhuisbus voor iedere verhuizing. Dat bespaart u een hoop tijd en moeite.

Een auto importeren besteedt u uit aan een professioneel importbedrijf

Een auto importeren vanuit elk land. Het is mogelijk met behulp van een specialist. Deze kan de door u gewenste auto importeren. Kies hierbij voor een bedrijf dat de nodige kennis heeft van invoerrechten en de kosten die komen kijken bij het importeren van auto’s. Natuurlijk is het iet alleen mogelijk om auto’s te importeren, maar kunnen ook motoren en oldtimers geïmporteerd worden. De uiteindelijke prijs die u betaalt voor de auto, zal bestaan uit verschillende onderdelen zoals de transportkosten, BTW, aankoopprijs en invoerrechten. Natuurlijk wilt u niet te veel betalen; kies daarom altijd voor een bedrijf dat eerlijke prijzen hanteert.

Geen verrassingen achteraf: offerte aanvragen alvorens auto importeren

Het is vaak niet goedkoop om een auto te importeren. Daarnaast is het aanbod importbedrijven dat auto’s vanuit de hele wereld invoert vrij klein. Het is belangrijk dat u de juiste specialist kiest, waar u een offerte aan kunt vragen. In deze offerte staat dan precies wat de kosten zullen zijn. Wilt u een auto invoeren, dan komt u ook nooit voor verrassingen te staan. Het is dan wel belangrijk dat de offerte zo specifiek mogelijk wordt ingevuld, zodat er een goede indicatie van de kosten gegeven kan worden. Zo is het belangrijk om het specifieke merk aan te geven en daarbij ook het bouwjaar en het model van de auto.

Verzeker uw auto na het importeren goed

Een auto invoeren uit de hele wereld is mogelijk, maar er zijn wel bepaalde zaken waar u over na moet denken. Zo zal de auto bijvoorbeeld moeten worden verzekerd. Laat u een auto importeren door een specialistisch bedrijf, dan moet ook het transport verzekeren. Zo weet u zeker dat als er bijvoorbeeld een schip in zwaar weer terechtkomt, het beschadigd raakt. Natuurlijk gebeurt dit zelden en verloopt het vervoer van het voertuig vrijwel altijd vlekkeloos. Natuurlijk wilt u verzekerd zijn tegen onvoorziene schade als u een auto laat invoeren. Gaat u in zee met een professioneel auto import bedrijf, dan kunt u hier ook vrijwel altijd een verzekering afsluiten. Deze verzekering eindigt dan zodra u de auto in het bezit heeft.