Ga naar Just Marine voor uw nieuwe boot of sloep

Lekker genieten van een nieuwe boot of sloep bij Just Marine

De zomers in Nederland worden steeds warmer en langer. De voorspellingen voor de komende jaren zijn ook dat we steeds meer het klimaat van Midden-Frankrijk krijgen in Nederland. Zachter en warmer dan voorheen dus. Maar ook het voor- en najaar in Nederland zijn uitermate geschikt om op het water te vertoeven. Mensen die opgegroeid zijn met boten weten hoe fijn het is om op het water te zijn. Het is rustgevend en ontspannend. Vaak blijven zij botenliefhebbers voor het leven. Misschien bent u nu ook nieuwsgierig geworden om eens een bezoek te brengen aan ons bedrijf Just Marine in Heerhugowaard.

Grote collectie: voor elk wat wils

Wij beschikken over een brede collectie. Van rubberboten tot RIB-boten, van sloepen tot consoleboten en van karperboten tot pontonboten. Een goede start is vaak een rubberboot. Deze boten zijn betaalbaar en een goede eerste start met de watersport. Bij Just Marine vindt u maar liefst 50 verschillende modellen rubberboten en opblaasboten. Wilt u een luxere variant van de opblaasboot dan is de RIB-boot misschien een goede keuze. Dat is een boot die deels opblaasbaar is en deels van hard materiaal zoals polyester of aluminium. U kent ze wel van de reddingsbrigades aan de Noordzeekust. Een stevige opblaasbare boot.

Ook hebben we een ruime collectie aan sloepen. Ze zijn zeer populair om met vrienden door de grachten van de steden te varen. Natuurlijk kunt u ze ook gebruiken voor alleen uw gezin. Er zijn ook modellen, waarop u kunt overnachten. We hebben sloepen van ca € 3.000 tot € 50.000. Of hebt u wellicht meer interesse in een aluminium boot? Ze zijn lichter en onderhoudsarm, dus op de langere termijn een goede investering. De aankoop van een aluminium boot is dus een aanschaf waar u lange tijd plezier van blijft houden. Vanaf € 1.000 hebt u al een aluminium boot met een gegarandeerde hoge restwaarde.

Meer over Just Marine

Bij Just Marine kunt u terecht voor in- en verkoop van buitenboordmotoren van de merken Yamaha, Honda, Suzuki en Mercury. Ook voor in- en verkoop van boten kunt u bij ons terecht. We hebben een ruime keus, dus er zit altijd wel een boot voor u tussen.

https://www.justmarine.nl/

Tips voor het kiezen van een zakelijke autoverzekering

Ben je als ondernemer veel op weg? En staat de auto of bestelwagen waarmee je dit doet op de balans van je onderneming? Dan is een zakelijke autoverzekering verplicht. Net als voor particuliere auto’s geldt dat je voor bedrijfswagens kunt kiezen uit verschillende soorten verzekeringen. Hieronder een aantal tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste bedrijfswagenverzekering voor jouw situatie.

Let om meer dan de premie alleen
Een bedrijfsautoverzekering vergelijken doe je heel gemakkelijk online. Daarbij is het verleidelijk om je vooral te richten op de premies. Hoe goedkoper, hoe gunstiger denk je misschien. Zeker als startend ondernemer is het logisch dat je de vaste lasten zo laag mogelijk wilt houden. Maar voor het afsluiten van een zakelijke autoverzekering geldt dat het minstens zo belangrijk is te letten op de polisvoorwaarden. Je wilt uiteindelijk wel goed verzekerd op pad. Let ook op zaken als het eigen risico. Dit kan per verzekeraar behoorlijk verschillen. Vaak geldt: hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie.

Kies de juiste dekkingsvariant
Wat je voor jouw bedrijfswagen minimaal nodig hebt is een zakelijke WA-verzekering. Dit is wettelijk verplicht. Deze verzekering dekt schade die je met je bedrijfswagen aanricht bij anderen. Deze basisverzekering kun je aanvullen met beperkt casco of volledig casco. Volledig casco wordt ook wel allrisk genoemd. Afhankelijk van de specifieke variant kan met beperkt casco of volledig casco schade aan jouw eigen auto ook (deels) onder de dekking vallen. Kies je voor een uitgebreidere dekking, dan lopen ook je premiekosten op.

Wat zit er allemaal in het pakket?
Let bij het vergelijken van een zakelijke autoverzekering of bestelwagenverzekering verder op wat er allemaal in het pakket inbegrepen zit. Zo kan het zijn dat een inzittendenverzekeringen in een pakket opgenomen is. Ben je veel samen op pad, dan kan dit voor jou bijvoorbeeld een belangrijke verzekering zijn om te hebben. Het kan ook zijn dat deze verzekering niet opgenomen is in een bepaald pakket. In zo’n geval zul je deze apart moeten afsluiten. Wees je daar bewust van wanneer je zakelijke autoverzekeringspakketten met elkaar vergelijkt.

Extra tip
Wat doe je als je bedrijfswagen een miniem krasje oploopt? Bij kleine schade kun je overwegen om deze zelf te betalen, en niet te claimen bij je verzekeraar. Doe je dat wel, dan kan dit effect hebben op bijvoorbeeld je no-claim korting waardoor je premie stijgt. Vind je het moeilijk om de juiste verzekering te vinden, passend bij jouw unieke situatie? Neem dan eens contact op met een financieel adviseur om de verschillende opties samen door te nemen.


Verhuizen naar Maastricht

Inwoner worden van de mooiste stad in Zuid-Limburg? In deze blog lees je meer over het verhuizen naar Maastricht!

Huis kopen of huren

De woningmarkt is moeilijk op dit moment. Misschien wil je kopen maar vind je geen geschikte woning, dan is huren de overweging waard. Er worden genoeg woningen te huur aangeboden in Maastricht. Meld je aan bij verschillende wooncorporaties om op de hoogte te blijven van zowel koop als huurwoningen. Wensenlijstje Wanneer je naar Maastricht gaat verhuizen wil je natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij de stad wonen. Toch is het moeilijk om een betaalbare woning te vinden in de binnenstad van Maastricht. Zo is de wijk Wyck een van de bekendere plekjes in Maastricht en veel mensen willen er graag wonen. Je bent namelijk dicht bij de binnenstad, het is er gezellig en je kunt de echte grote drukte vermijden. Het is belangrijk dat je een wensenlijstje hebt maar dat je niet té kieskeurig bent, een woning kan namelijk niet altijd aan alle eisen voldoen.

Tips

De eerste stap is om je aan te melden bij alle lokale makelaars. Een makelaar kan je helpen met het vinden van een geschikte woning en je wensen eventueel te realiseren. Daarnaast kun je op genoeg online platforms lid worden van bepaalde groepen of pagina’s, het kan handig zijn om hier een berichtje in te plaatsen met een oproep of gewoon aanbod af te wachten.

Opslagruimte

Wanneer je van een andere provincie verhuisd naar Limburg of je kan niet meteen in je nieuwe woning, dan is het handig om een opslagruimte of storage box te huren! Wanneer je op het internet op zoek gaat naar opslagruimte Maastricht, zijn er genoeg aanbieders waar je terecht kan.

https://cargo-care.nl/opslagruimte-maastricht/

Zorgeloos verhuizen met verhuisbedrijf Hoorn

Er komt meer bij een verhuizing kijken dan je misschien zou denken. Naast de inboedel verhuizen moet je ook op tijd bij de gemeente aangeven dat je gaat verhuizen. Zo zijn er nog enkele zaken waar je rekening mee moet houden als je gaat verhuizen. Om het je iets makkelijker te maken vind je in deze blog handige tips voor een verhuizing met zo min mogelijk stress.

 

Handige verhuistips

Het is handig te weten waar je op moet letten zodat je geen belangrijke zaken vergeet.

 

–          Dozen nummeren

Door elke doos een eigen nummer te geven kun je op een lijstje voor jezelf bijhouden wat er in welke doos zit. En misschien nog veel handiger, je kunt helpende handen makkelijker vertellen welke dozen in welke ruimte geplaatst moeten worden.

 

–          Oude dekens niet weggooien

Gooi je oude dekens niet weg omdat je ze niet meer gaat gebruiken in je nieuwe woning! Je kunt ze gebruiken als verhuisdekens om breekbare inboedel te beschermen zoals spiegels.

 

–          Kwaliteit verhuisdozen

Bespaar niet op verhuisdozen. Oude versleten verhuisdozen zien er misschien uit alsof ze nog wel een keertje kunnen helpen, maar het is beter voor kwaliteit te kiezen. Deze pakken veel lekkerder vast. Ook is de kans dat ze scheuren véél lager, wat alleen maar voor frustratie zorgt.

 

Verhuisbedrijf Hoorn

Misschien wel de beste tip als het aankomt op verhuizen. Woon je in de buurt van Hoorn? Kies er dan voor om de verhuizing uit te besteden aan verhuisbedrijf Hoorn. Verhuizen met verhuisbedrijf Hoorn is de meest snelle en vooral makkelijke manier van verhuizen.

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-hoorn/

Hier lees je 5 voordelen van het inschakelen van een verhuisbedrijf

5 voordelen die het inschakelen van een verhuisbedrijf u geeft

Tijdens het inplannen van uw verhuizing heeft u vast veel aan uw hoofd. Of het nou de gemeentelijke administratie is, of alvast de housewarming voor uw nieuwe woning regelen; het kan een uiterst intensieve periode worden. Gelukkig kunt u sommige gedeeltes van het verhuisproces uitbesteden aan anderen. Daarom bespreken wij in dit artikel de 5 voordelen die een verhuisbedrijf aan u kan geven.

Bespaar tijd

Ten eerste bespaart het huren van een verhuisbedrijf u veel tijd. Dit komt doordat de ervaring en expertise van een goede verhuisservice ervoor zorgt dat zij precies weten wat er allemaal geregeld moet worden. Hierdoor weten zij zo efficiënt mogelijk te werken. Wat u misschien een hele week zou kosten aan tijd, kan een verhuisbedrijf binnen 1 of 2 dagen voltooien. Daarbij helpt natuurlijk ook de manschappen die beschikbaar zijn gesteld door een verhuisbedrijf.

Krijg mentale rust

Ten tweede kan het inhuren van een verhuisbedrijf rust in uw hoofd creëren. Doordat verhuizen zo intensief is, zorgt het uitbesteden van het verhuizen zelf ervoor dat uw niet overbelast raakt. Tegenwoordig kampen steeds meer mensen met een burn-out of mentale problemen, en een chaotische verhuizing zou net de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen. Door de zwaarste lasten van het verhuisproces aan experts over te laten, kan u dus erger voorkomen en raakt u dus ook niet zo gestrest als wanneer u helemaal op uw eigen houtje aan het verhuizen bent.

Geen vervoerproblemen

Het derde voordeel wat het inhuren van een verhuisbedrijf u geeft, is dat het transport geregeld is. Wanneer u besluit zelf te verhuizen, zal u, mits u het rijbewijs ervoor heeft, een aanhangwagen of zelfs een busje in moeten huren. Wanneer dit niet kan, zal u zelfs meerdere tot tientallen keren heen en weer moeten rijden om uw spullen op te halen en te verplaatsen naar uw nieuwe woning. Vaak kan dit ook voor gevaarlijke situaties op de weg zorgen, bijvoorbeeld indien u door uw hoge meubilair niets meer door uw achteruitkijkspiegel kan zien.

Experts met inpakken

Een ander voordeel waar het inhuren van een verhuisbedrijf voor zorgt, is dat uw spullen netjes worden ingepakt. Inpakken wordt door sommigen tot een kunst verheven, en tot een bepaalde mate geldt dat ook voor professionele verhuizers. Of het nou om zwaar meubilair gaat of breekbare woonaccessoires; een verhuisbedrijf weet precies hoe deze objecten ingepakt moeten worden. Daarnaast weten zij ook hoe alles het beste opgestapeld en in de verhuiswagen gelegd kan worden. Hierdoor hebben zij veel minder ruimte nodig en gaat het verhuizen ook veel sneller.

Vermijd blessures

Tot slot vermijdt u door het inschakelen van een verhuisbedrijf eventuele gezondheidsklachten. Sommige van uw meubels zijn erg zwaar om te verplaatsen, en door het verkeerd te verplaatsen, kan een verhuizing voor blessures en erger opleveren. Er zijn genoeg mensen die tijdens het verhuisproces een enkel verstuikt hebben of door hun rug zijn gegaan. Bij een verhuisbedrijf zijn de verhuizers ervaren en sterk genoeg om precies te weten wat de beste manier is om uw spullen aan te pakken, waardoor er geen risico’s voor u kunnen ontstaan.

Dit waren de 5 grootste voordelen die het inschakelen van een verhuisbedrijf uw kunnen bieden. Zoals u in dit artikel gelezen heeft, bestaan deze voordelen niet uit één specifieke aspect of richting. Of het nou draait om besparing van uw tijd of om geen gezondheidsrisico’s te nemen; een verhuisbedrijf staat altijd voor u klaar. Bent u zelf op zoek naar een uitstekend verhuisbedrijf om in te schakelen? Overweeg dan om bij ons van Keurmerkverhuizer langs te komen. Ontdek ons door naar keurmerkverhuizer.nl te gaan. Wij wensen u alvast een prettige verhuizing toe!

https://www.keurmerkverhuizer.nl/

Een verhuizing zoals jij het wenst

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning maar zie je hier erg tegenop? Bijvoorbeeld omdat je fysiek niet in staat bent dit zelf te doen, of omdat het erg veel werk is en je dit alleen moet doen? Dan kan verhuisbedrijf Verhuis Low Budget je hier goed bij helpen. Zij verzorgen niet alleen particuliere verhuizingen, maar kunnen je ook helpen met zakelijke verhuizingen, ontruimingen en het verhuizen van een piano of vleugel. En wanneer je zelf niet in staat bent de verhuizing uit te voeren, bijvoorbeeld omdat je al op leeftijd bent of omdat je dit fysiek niet aan kan, is het zelfs mogelijk de hele verhuizing door hen uit te laten voeren.

Een verhuizing zonder stress

Een verhuizing kan veel impact op je hebben, en het is dan ook niet zo gek dat je hier behoorlijk wat stress van kan krijgen. Verhuis Low Budget kan alles voor je uit handen nemen wanneer dit nodig is, zodat jij geen stress ervaart tijdens het verhuizen. Het is zelfs mogelijk de hele verhuizing door hen te laten doen. Je kan er vanuit gaan dat alle werknemers professioneel zijn en precies weten wat zij doen. Ze beschikken over de juiste diploma’s, bieden een goede service en de juiste begeleiding, en hebben daarnaast ook tijd voor persoonlijke aandacht.

Daarnaast beschikken zij ook over een verhuislift, wat handig is wanneer een kast of bankstel niet door de deur kan. Dit kan dan vanuit het raam verplaatst worden, zodat alles zonder beschadigingen op de nieuwe locatie aankomt. Alle spullen worden op de nieuwe locatie op de juiste plek gezet, de apparaten worden gemonteerd en wanneer je dit wenst wordt zelfs de oude woning helemaal schoongemaakt en netjes achter gelaten. Het is zelfs mogelijk de overdracht uit handen te geven wanneer je dit wenst.

Snel een taxi naar het station in Delft

Als je een taxi naar het station in Delft nodig hebt hoef je niet verder te zoeken, want je kan hier snel een taxi bestellen. Deze taxi brengt je niet alleen maar naar het station in Delft, maar kan je naar veel meer plaatsen brengen met de service die zij bieden. Je weet bij deze taxi zeker dat je niet te veel geld betaalt voor je reis. Ook wanneer je bagage hebt hoef je hier niet extra voor te betalen aan de chauffeur en het fijne is dat de chauffeur je ook nog eens helpt met de bagage die je hebt. Dit zit allemaal bij de service van de taxi naar het station in Delft inbegrepen. Er wordt gewerkt door erg vriendelijke medewerkers en je voelt je te allen tijde op je gemak wanneer je plaatsneemt in de auto. 

Prijs

De taxi naar het station in Delft geeft van tevoren aan hoeveel de rit gaat kosten, zodat je dit ook tijdig weten. Alle kortingen worden alvast verwerkt in de prijs die je krijgt voordat de taxi gaat rijden. Je kunt handig zien in een overzicht waar je precies voor je betaalt en zo is het altijd tegen een eerlijke prijs. De auto’s van de taxi naar het station in Delft zijn erg comfortabel en er wordt alleen maar met goede en veilige merken van auto’s gereden om de klanten zo goed mogelijk te kunnen vervoeren en van dienst te kunnen zijn. 

Contact

Als je een taxi naar het station in Delft nodig hebt kun je gemakkelijk contact opnemen met de taxi centrale door het contactformulier in te vullen, maar je kunt ook even bellen wanneer je snel wilt worden opgehaald. Zij zijn de hele week bereikbaar en elke minuut van de dag zodat je altijd iemand aan de telefoon krijgt wanneer je snel een taxi naar het station in Delft nodig hebt. Zij staan dan ook snel oor de deur en binnen een paar minuten heb je de prijsopgave al in je mail zitten. Zo kan je van tevoren ook al een betaling doen, maar dit mag je als je dit liever hebt ook achteraf doen.Is het zijn van verkeersregelaar Arnhem een leuke baan

Veel mensen die een goede verkeersregelaar Arnhem en denken waarom zou je dit als baan willen. Toch is het zijn van verkeersregelaar breder en leuker dan dat mensen denken. Veel mensen snappen de signalen die een verkeersregelaar geeft ook helemaal niet. Iedereen leert het voor het theorie examen van de auto of motor, maar het wordt snel weer vergeten. Een verkeersregelaar Arnhem kan in verschillende situaties aanwezig zijn. Een verkeersregelaar is vaak aanwezig bij festivals, concerten, wegwerkzaamheden en bijzondere transporten. Een verkeersregelaar Arnhem kan zelf geen boetes geven, maar je bent wel verplicht om zijn of haar tekens te volgen. Als je de signalen die de verkeersregelaar geeft niet serieus neemt en het dus niet volgt zoals het hoort kan je achteraf alsnog een boete krijgen.

De gebaren van een verkeersregelaar

Een verkeersregelaar Arnhem heeft veel verschillende bewegingen met die armen die verschillende dingen betekenen. Als een verkeersregelaar met zijn of haar gezicht naar je toe staat en zijn rechterarm omhoog heeft met de binnenkant van de hand vlak naar je toe en de arm in een hoek van negentig graden betekent dit dat het een algemeen stopteken. Als de verkeersregelaar hetzelfde doet als bij de vorige maar de binnenkant van de hand naar de linkerkant gedraaid is betekent dit dat het verkeer in de vrije richtingen moet stoppen. Als de verkeersregelaar Arnhem vanuit jouw oogpunt naar links gedraaid is en zijn arm recht naar voren voor hem is uitgestoken met zijn of har hand met de binnenkant naar jouw toe betekent dit dat je moet stoppen als je hem van rechts benaderd. Als de verkeersregelaar Arnhem hetzelfde doet als bij de vorige, maar de binnenkant van zijn of har hand is  naar beneden gericht en hij of zij beweegt zijn arm op en neer van beenden naar boven betekent dit dat je je snelheid moet minderen.Transport naar Polen

Het kan moeilijk zijn om te weten waar u moet beginnen als u koeriers in heel Europa zoekt. Er zijn veel zorgen die u kunt hebben wanneer u een transport naar Polen nodig heeft: zijn er verborgen kosten? Hoelang zal het duren? Wat zal de Poolse douane zeggen?

Maak je geen zorgen, verzending binnen de EU is heel gebruikelijk, dus of je nu verhuist, een auto moet vervoeren of andere leveringen naar Polen nodig hebt, het kan gemakkelijker en goedkoper zijn dan je eerst dacht. Bij Simex Transport hebben we overal aan gedacht!

  • Een veilige opslag

  • Alle nodige documenten

  • Een snelle levering

  • Kit assembly

  • Het verpakken van uw producten

  • Professionele 24/7 bewaking

 

Dingen klaarmaken voor uw Poolse levering

Uw goederen klaarmaken voor transport naar Polen is niet zo heel anders dan ze in eigen land te verplaatsen. Goede zorg en aandacht is vereist bij het voorbereiden van uw artikelen voor verzending naar het buitenland, omdat dit helpt om schade te voorkomen, of u kunt een bezorgservice voor uw goederen laten inpakken, wat nuttig kan zijn voor verzekeringsdoeleinden.

 

Extra kosten bij transport naar Polen

Verzenden van items naar Polen kost meer dan binnenlandse leveringen – grotere afstanden, verzendkosten en tolwegen kunnen allemaal invloed hebben op de verzendkosten. Zolang u geen dingen vervoert voor wederverkoop, moet u ook btw kunnen vermijden.

 

Het kiezen van de juiste transportservice

Wanneer u een bezorgservice nodig hebt om uw artikelen naar Polen te vervoeren, kan het moeilijk zijn om te weten waar u moet beginnen.

Je eerste vraag zou moeten zijn: “wat moet ik leveren?” Een kunstwerk vereist meer expertise dan bureaus! Het is dus noodzakelijk dat u beslist welke expertise u nodig heeft voordat u begint met het onderzoeken naar andere bezorgdiensten.

Veel items hebben een vakkundige aanraking nodig om veilig te vervoeren en het is belangrijk om van tevoren te weten of u een gespecialiseerde koerier naar Polen-service nodig hebt of dat een eenvoudige koerier voldoende zal zijn. Simex Transport geeft uw professioneel advies.

 

Belangrijk bij het inhuren van een verhuisbedrijf

Het plannen van een verhuizing met je familie iseen grote verandering in je leven. Een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden bij het verhuizen is ervoor zorgen dat het verhuisbedrijf je spullen met respect en zorg behandelt, zodat de spullen van je familie veilig in je nieuwe woning aankomen.

Houd rekening met deze drie dingen wanneer u op zoek bent naar een potentiële verhuizer:

Reputatie
Zorg er altijd voor dat het verhuisbedrijf een goede naam heeft als het gaat om verhuizingen. Een kwalitatief hoogstaand verhuisbedrijf kan meer kosten dan je verwacht, maar je moet wel begrijpen welke service je krijgt in ruil voor die prijs. Vraag ook vrienden en familie om suggesties en ervaringen.

Als je contact opneemt met het verhuisbedrijf, vraag hen dan hoe lang ze al actief zijn. Vraag naar referenties. Een goed verhuisbedrijf houdt namen bij van klanten die bereid zijn met je te spreken over hun ervaring. Bereid vragen voor om hen te stellen die hun ervaringsniveau zullen bepalen, zoals hoeveel verhuizingen ze per week of maand doen en welke apparatuur ze gebruiken tijdens een verhuizing.

Check tarieven
De kosten kunnen variëren. Zorg ervoor dat je weet wat je gaat ontvangen voor het tarief dat je betaalt. Schattingen via de telefoon zijn zelden accuraat, omdat het bedrijf meestal je huis moet zien voordat je een prijs krijgt. Er kunnen bepaalde omstandigheden in je woning zijn die leiden tot extra kosten, zoals trappen of smalle doorgangen.

Zorg ervoor dat er duidelijkheid is over wat is inbegrepen in hun vergoeding. Sommige verhuisbedrijven zullen hun klanten voorzien van dozen en verpakkingsmateriaal. Anderen rekenen het totale gewicht van je artikelen aan, wat kan leiden tot extra kosten als je schattingen van het gewicht niet accuraat zijn.

Als je tal van offertes hebt ontvangen en de een lijkt aanzienlijk lager te zijn dan de ander, controleer dan de uitsplitsing van de kosten, omdat er verborgen kosten kunnen zijn die later tijdens de verhuizing als een verrassing kunnen komen.

Wees proactief
Bescherm je meest waardevolle spullen. Wanneer je schattingen hebt ontvangen, controleer dan de aansprakelijkheidsdekking van het bedrijf. Sommige bedrijven omvatten de dekking van de artikelen die tijdens het vervoer kapot zijn gegaan. Andere bedrijven bieden alleen dekking als ze de artikelen voor je inpakken, wat extra kosten met zich mee kan brengen. Het kan de moeite waard zijn om er zeker van te zijn dat je artikelen veilig blijven.

Vaak, een item lijdt schade tijdens het vervoer en het bedrijf zal beweren dat het was te wijten aan een slechte verpakking. Het kan zijn dat u vastzit aan het betalen om uw eigen artikelen te vervangen. Neem contact op met het bedrijf om te zien wat ze dekken als ze beschadigd zijn en wat niet.

Zelf een verhuisbedrijf nodig? Bekijk de mogelijkheden bij Onafhankelijke Offertes.

https://onafhankelijkeoffertes.nl/verhuisservice