Verhoog de levensvatbaarheid van een stad met een boombeschermer

Tegenwoordig is groenvoorziening steeds belangrijker voor u en vele andere mensen. Het houdt de stad in leven en het houdt een stedelijke omgeving aangenaam. Het is van belang om bomen te helpen overleven. Wilt u bomen voorzien van een boombescherming? De producten van GreenMax verbinden bomen en infrastructuur. Een voorbeeld van een product zijn de boomkratten van GreenMax. De doelstelling van de specialist is dan ook om de levensvatbaarheid in een stad te verhogen. Kiest u voor deze specialist? Dan ontvangt u altijd een deskundig en passend advies. Wenst u meer informatie over de dienstverlening of wilt u meer weten over een boombeschermer. Voel u vrij om contact op te nemen!

Een boombeschermer, waar dient het voor?

Bomen zijn erg kwetsbaar. De meeste mensen zijn hier zich niet van bewust. Vaak wordt er niet gedacht aan de bescherming van bomen bij de inrichting van bijvoorbeeld openbare ruimtes. Dat is zonde, want daardoor kan onherstelbare schade bij een boom worden aangericht. Het is verstandig om een boombeschermer aan te schaffen, want een kleine beschadiging kan al tot een infectie leiden. Dit kan op lange termijn zelfs het einde van de boom betekenen. En dat willen we niet! Ook dichtbij een boom parkeren kan als gevolg hebben dat een wortel breekt of dat de bodem verdicht. Daardoor kan de boom geen wortels meer maken. Zo zijn er meerdere situaties die voorkomen kunnen worden wanneer u gebruikmaakt van een boombeschermer.

Een boombeschermer voor een langere levensduur van bomen

Als u ook wilt bijdragen aan de levensduur van bomen, heeft de specialist een oplossing voor u. Met een boombeschermer voorkomt u schade en beschermt u de bomen. Bij GreenMax vindt u kwalitatief hoogwaardige producten voor groenonderhoud en groenbeheer. De producten zijn van goede kwaliteit, gemakkelijk in gebruik en vervaardigt van gerecycled kunststof. In het assortiment vindt u onder andere Urban Tree Systems, stambescherming, boomverankering, straatmeubilair, bewatering systemen en beluchting systemen. Alle producten zijn bedoeld om de groei van nieuwe en bestaande bomen, hagen en struiken, te stimuleren en verbeteren in een stedelijke omgeving. Wilt u een boombeschermer of andere toebehoren toepassen voor een langere levensduur van bomen? GreenMax is uw partner!