Uw trap moet in harmonie zijn met het laminaat van de specialist in de regio Den Bosch

Is de trap de blikvanger in uw woonkamer, of zit deze verscholen in de hal? Uw trap moet in overeenstemming zijn met uw vloer. Kies daarom niet alleen voor een mooie houtsoort wanneer u gaat laminaat kopen in de buurt van Den Bosch. Maar combineer de vloer ook met een traprenovatie waardoor deze volledig in overeenstemming is met uw vloer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vergrijsde laminaatvloer? Of ga voor een stoere look en kies voor een zwarte vloer en trap in uw hal. De mogelijkheden bij Biggelaar Parket zijn eindeloos. Kies voor een eyecatcher in huis!

Naast laminaat heeft u ook de keuze uit houten planken, in de regio van Den Bosch

Wist u dat u behalve laminaat ook schitterende houten planken vindt bij de vloerenspecialist in de regio Den Bosch? Uw woning krijgt dan ook meteen een stoere en industriële sfeer. Een trend die vandaag de dag razend populair is in de woonwereld. Echter moet u wel weten hoe u deze vloeren het beste kunt leggen. Het beste advies hiervoor krijgt u bij de specialist. Doordat houten planken continu ‘’leven’’, gebruikt het team van Biggelaar Parket speciale technieken om onnodige werking van het hout te voorkomen. In de eigen werkplaats kunnen uw houten planken, indien gewenst, een verouderde look krijgen, worden gekleurd of gerookt.

Bekijk het laminaat in de showroom nabij Den Bosch

Een mooie houten vloer zorgt voor een prettige sfeer in uw huis. Maar hoe bepaalt u wat een mooie houtsoort is voor de vloer in uw huis? Dat kan nog best lastig zijn. Daarom ziet het team van Biggelaar Parket u graag verschijnen in de showroom in Veghel, dichtbij Den Bosch. In de showroom kan het team u uitstekend begeleiden en presenteert graag het aanbod aan vloeren, zoals parketvloeren en pvc vloeren. Van vergrijsde kleuren tot aan laminaat in een bruine houtlook en van korte tot lange planken. Met het laminaat, gekocht in de showroom nabij Den Bosch, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Wat voor soort vloer siert binnenkort uw interieur?