Praktisch en stijlvol op pad met uw Johnny Loco bakfiets

Als u een Johnny Loco bakfiets heeft, zult u het ermee eens zijn dat deze bakfiets enorm handig in gebruik is. Ook gaat u altijd veilig op pad met de Johnny Loco bakfiets. U kunt er uw boodschappen eenvoudig in vervoeren, maar ook uw kinderen kunnen een lift krijgen met uw bakfiets. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.

Een Johnny Loco bakfiets koopt u bij een echte specialist

Bij het aanschaffen van een fietskar, bagagekar, bakfiets of hondenkar, is het verstandig om naar een specialist in dit gebied te gaan. Zo’n specialist is Fietskar.nl. U heeft bij deze winkel keuze uit een breed assortiment. Het bedrijf verkoopt alles wat met fietskarren te maken heeft, dit varieert van extra bankjes voor een Johnny Loco bakfiets tot de perfect fietskar om uw kind in te vervoeren en van een aanhangfiets tot Doggy Ride hondenkar. Naast een breed assortiment kan het bedrijf u ook deskundig advies geven in hun showroom in Hilversum. In de grootste showroom van Nederland vindt u altijd de fietskar, bakfiets, hondenkar of bagagekar die bij u past!

Lange afstanden met uw kind fietsen kan met een aanhangfiets of Johnny Loco bakfiets

Veel mensen vinden het bijzonder spannend en hectisch om met een kind te fietsen. Er kan van alles gebeuren. Zo kan uw kind plots stoppen, slingeren of omvallen. Het is vrijwel onmogelijk om lange afstanden te fietsen. Misschien is een aanhangfiets wel de oplossing voor u. Een aanhangfiets is eenvoudig te bevestigen aan uw eigen fiets en maakt het makkelijker om ook langere afstanden te fietsen. Wanneer u twijfelt over de juiste grootte of welk merk het beste bij uw kind past, kunt u hulp inschakelen van een echte specialist, zoals Fietskar.nl. Zij verkopen al sinds 1982 fietskarren en aanhangfietsen. Mocht u een aanhangfiets nu toch niet zo handig vinden, dan kan u bij Fietskar.nl ook terecht voor bijvoorbeeld een Johnny Loco Bakfiets. Hierin kunt u uw kind ook eenvoudig vervoeren.

 

Altijd op tijd dankzij een snelle fietsreparatie in Tilburg

Balen zeg! Morgenochtend heeft u die belangrijke sollicitatie en nu is uw fiets kapot! Gelukkig kunt u dan bij dé fietsenwinkel van Tilburg terecht, of het nu om een grote of kleine fiets reparatie gaat. In veel gevallen gaat het om een slap hangende ketting, een kapotte binnen- of buitenband, of een beschadiging aan de verlichting. Een professionele fietsenmaker kan de fiets reparatie in die gevallen snel uitvoeren en dat scheelt u ook in de kosten. En mocht de reparatie onverhoopt toch wat langer duren, kies dan voor een fietsen winkel in Tilburg die een leenfiets voor u ter beschikking heeft. Zo gaat uw dag gewoon door en hoeft u nooit te laat te komen.

Fietsen winkel in Tilburg voor reparatie en degelijke tweedehands fietsen

Soms is een fiets toch echt aan het eind van zijn levensduur en dan wordt het tijd voor een nieuwe. Of eigenlijk een tweedehandsje, want als student weet u dat een nieuwe fiets vaak zonde van het geld is, gezien de manier waarop er mee omgegaan wordt. Dat is ook niet zo heel gek aangezien nieuwe fietsen regelmatig worden gestolen of beschadigd raken in fietsenstallingen. In veel gevallen kan een fietsenwinkel de reparatie van uw fiets in Tilburg verzorgen. De meeste mankementen zijn redelijk snel te verhelpen en ook als dit niet zo is hoeft u niet meteen heel veel geld aan een nieuwe fiets uit te geven. Bij een goede fietsen winkel in Tilburg kunt u namelijk ook een nette, opgeknapte tweedehands fiets kopen voor een hele bescheiden prijs. Kies dan wel voor een fietsenwinkel in Tilburg die betrouwbaar is.

Een goede fietsenwinkel in studentenstad Tilburg

Een stad als Tilburg kan wel een goede fietsenwinkel gebruiken. Het barst er van de studenten en het station is een knooppunt naar andere steden als Breda of Eindhoven. En ook studenten zelf springen niet altijd even zorgvuldig met hun fiets om. Daarom is een goede fietsen winkel in Tilburg niet bepaald een overbodige luxe. Voor fiets reparatie in Tilburg kiest u dan als student natuurlijk voor een fietsenwinkel die uw fiets snel op kan lappen voor een zacht prijsje. Bij een goede fietsenwinkel in Tilburg zijn de meeste reparaties overigens al binnen een dag afgerond, en mocht het toch langer dan een dag duren dan hoeft u niet eens met de bus, maar kunt u een leenfiets meekrijgen.

Vespa S Sport

Na ruim zestig jaar ontwikkeling was de Vespa S Sprint een sportief model scooter dat een geheel eigen plekje heeft ingenomen in de lange rij modellen van Vespa. De liefhebbers waren ongerust toen de Vespa S Sport uit het assortiment zou gaan maar die angst bleek ongegrond; Dit model werd opgevolgd door de Vespa Sprint en de Vespa Sprint Sport. Zo worden er nog steeds twee sportieve modellen verkocht naast de Vespa Primavera modellen met een meer klassieke look.

 

Vespa S Sport is nog beter geworden

Er zijn in de loop der jaren veel modellen Vespa scooters op de markt gekomen, daar was vaak een splitsing waar te nemen van de bekende retro look en sportievere modellen. Het mag duidelijk zijn dat de Vespa S Sport behoort tot de sportieve modellen, de opvolger Sprint zet deze trend voort. Eigenlijk is de Vespa Sprint al een scooter model uit de jaren zeventig die weer terug is van weggeweest. Waar de Vespa S Sport al een voorbeeld was van kwaliteit weet de Vespa Sprint Sport de kwaliteit van de constructie naar een nog hoger niveau te tillen.

 

Sportief rijden met de Vespa S Sport

In het dagelijkse en drukke stadsverkeer is het heerlijk om rond te rijden met een scooter als de Vespa S Sport. De wielen zijn klein, de scooter is vrij licht in vergelijking met de kracht van de motor waardoor de scooter lekker pittig optrekt en tegelijkertijd heel wendbaar is. Bij de opvolger, de Vespa Sprint Sport zijn de beste eigenschappen van de Vespa S Sport behouden en is de kwaliteit nog verder verbeterd. Daarnaast heeft het uiterlijk ook een lichte update gekregen. Blijkbaar hebben ze bij Vespa gezien dat de Vespa S Sport al een fantastische scooter was, en met de introductie van de Vespa Sprint Sport hebben ze dat model nog iets verder weten te perfectioneren.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/

Vespa Primavera Touring accessoires

De Vespa Primavera is na lange tijd weer opgenomen in de lijn Vespa scooters. Dit is een prachtig model die de herkenbare klassieke look combineert met de beste technologie van nu. Als je deze scooter bezit wil je vast weten welke Vespa Primavera accessoires er zoal te koop zijn. Via de webshop kun je honderden prachtige accessoires vinden om de Primavera te onderhouden en verder uit te breiden. Lees snel verder en doe inspiratie op om jouw scooter helemaal uniek te maken.

 

Vespa Primavera Touring accessoires

Je bent waarschijnlijk wel bekend met de Primavera Touring uitvoering. Dit sportieve model heeft enkele sierbeugels die de standaard versie niet heeft. Dat hoeft geen probleem te zijn, in de webshop kun je sierbeugels en een bagagerek bestellen voor de Vespa Primavera. Zo maak je van een normale Primavera en Touring uitvoering.

 

Sierbeugels doen ook dienst als valbeugels. Mocht je een uitglijder maken, of in een ongeval terecht komen zullen deze beugels jou en de overkapping van de scooter beter beschermen dan zonder deze beugels.

 

Vespa Primavera Windscherm accessoires

Zowel in de zomer als in de winter behoren windschermen voor scooters tot de meest populaire accessoires. In de zomer houdt een windscherm ongedierte tegen, in de winter koude wind. En in de herfst uiteraard regen. De luchtweerstand wordt daarbij wel iets groter. Dit is ook één van de Vespa Primavera Touring accessoires die standaard bij dit model geleverd wordt. Als je dat lage model windscherm net iets te laag vindt zou je kunnen kiezen voor een hoger model.

 

Populaire Vespa Primavera accessoires

Dit is de top 3 accessoires die populair zijn bij veel scooters, en zeker ook bij de Vespa Primavera:

 

  1. Zijspiegels: Deze spiegels steken uit en zijn daarmee gevoelig voor schade. Gelukkig kun je ze eenvoudig los bijbestellen.
  2. Lampen: Zowel de kappen als de lampjes willen nog wel eens stuk gaan, door slijtage maar helaas vaker door een kleine botsing met een paaltje dat in de weg staat.
  3. Kettingslot: Het stuurslot is al een uitstekende Vespa Primavera accessoire, een kettingslot zorgt dat niemand jouw scooter mee zal nemen. Let op het ART keurmerk voor een optimale bescherming.
https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/vespa/primavera/

scooter kopen

Een scooter kopen is een investering. Je kijkt daarbij niet alleen naar de aanschafprijs, je moet ook letten op het aantal jaren dat je met de scooter gaat rijden en de onderhoudskosten. Als je het totale plaatje bekijkt kies je misschien voor een andere scooter. Voordat je een scooter gaat kopen moet je zeker rekening houden met de volgende zaken:

 

Beter nieuw dan tweedehands

Een tweedehands scooter kopen is een risico. Als je de scooter koopt zonder garantie kun je later voor onaangename verrassingen komen te staan. Tenzij je veel verstand hebt van techniek en precies weet waar je bezig bent is een nieuwe scooter kopen de beste optie.

 

Zelf onderhouden wordt steeds makkelijker

Als er een kleinigheidje stuk was aan de scooter moest je vroeger naar de dealer toe en een duur onderdeel bestellen. Dankzij internet kun je tegenwoordig duizenden onderdelen zelf bestellen tegen zeer scherpe prijzen. Na de scooter kopen zijn de onderhoudskosten dus een stuk lager dan voorheen. Je moet wel een beetje handig zijn of iemand kennen met twee rechterhanden.

 

Budget of luxe scooter kopen?

Een budget scooter kun je al voor duizend euro kopen, een middenklasser voor pakweg het dubbele en een luxe scooter het drievoudige of zelfs meer. Reken op termijn, hoeveel moet je jaarlijks uitgeven aan reparatie, maak je veel kilometers en hoe belangrijk is de betrouwbaarheid en het uiterlijk van de scooter. Of ben je milieubewust en kies je voor elektrisch? Allemaal afwegingen die je zelf moet maken, kies daarom voor een winkel met een breed assortiment waar je merken en types kunt vergelijken.

 

Scooter kopen of leasen?

Je kunt een scooter kopen als je het geld beschikbaar hebt of geduld om te sparen. Een alternatief is een scooter leasen. Dan betaal je per maand een vast bedrag en je wordt direct eigenaar van de scooter. Een scooter kopen is wat goedkoper, bij een lease contract moet je een percentage extra betalen. Mensen die net even te weinig hebben leasen een scooter en als ze voldoende gespaard hebben lossen ze het uitstaande bedrag af. Dan betaal je minder lang rente en ben je per saldo voordeliger uit.