Tuinposters

Kan jij wel wat sfeer in de tuin gebruiken? Met tuinposters zorg je direct voor een fijne sfeer in de tuin. Je kan de poster tegen de schutting hangen of direct aan een muur in de tuin. Heb je bijvoorbeeld een best wel kale plek in je tuin? Of kan je de schutting wel iets opleuken? Dan kan je voor tuinposters in de tuin zorgen. Met sfeeraandemuur.nl heb je altijd wel een mooie poster om aan de muur te hangen. Wij hebben een uitgebreide collectie met weerbestendige posters om aan de muur te hangen. Uiteraard helpen wij je graag met een mooi kunstwerk om op te hangen. We hebben een uitgebreide collectie met kunstwerken die we als tuinposter kunnen afdrukken. Uiteraard zijn deze posters 100% weerbestendig en kan je ze perfect aan de muur hangen. Je hoeft dus niet bang te zijn tot de poster verkleurd of beschadigd door de zon.

Fleur je tuin op met een tuinposter in plaats van bloemen

Tuinposters zorgen net als bloemen direct voor extra sfeer. Het grote verschil? De bloemen raken uitgebloeid terwijl onze tuinposters er het hele jaar door prachtig bij staat. Zelfs in de koude kille wintermaanden brengt de tuinposter wat sfeer in de tuin. Natuurlijk kan je kiezen uit verschillende prints en je kan zelfs voor bloemen in de tuin kiezen. Of een romantisch doorkijkje op een romantische vakantiebestemming. Lijkt het jouw wel wat om een koe in de tuin te hebben? Maak je eigen doorkijkje naar een stel koeien of Schotse Hooglanders. Met sfeeraandemuur.nl heb je de keuze uit honderden foto’s die je als poster kan afdrukken. Natuurlijk mag je deze direct aan de muur hangen.

Bepaal zelf het formaat van de tuinposters

Bij sfeeraandemuur.nl kan je zelf bepalen wat het formaat van de tuinposter wordt. Meet de ruimte op waar je de poster wilt ophangen en wij zorgen voor een poster. Je hoeft alleen maar te bepalen op welke lege wand de poster gaat komen. Van een prachtig stel leeuwen tot een mooi natuurgebied alles is mogelijk. Wij denken natuurlijk graag met je mee als je nog op zoek bent naar nieuwe tuinposters. Een saaie muur of schutting wordt nu een stuk leuker om naar te kijken dankzij onze posters. Samen zorgen we voor net dat beetje sfeer dat tot nu toe nog ontbrak aan je muur. Dankzij de hoge kwaliteit kan je ook nog jaren genieten van je nieuwe tuinposter aan de muur!

Lekker vertoeven op een loungeset in de avond

De trend die een industriële tuin heet heeft zich doorgezet na het succes van vorig jaar en de hangende retro heater kan best wel eens een van de meest verkochte producten voor de tuin gaan worden dit zomerseizoen. Oh ja, accessoires op de tafel en een groot buitenkleed op de grond, gewoon doen deze zomer. Deze accessoires gelden anno 2018 namelijk als stijlvol en trendy.

De trend dit jaar wat betreft loungesets zijn die uitgevoerd in aluminium. Dit materiaal zorgt voor een frisse, moderne uitstraling. Bovendien is aluminium sterk materiaal maar toch relatief licht. Ander voordeel is dat aluminium amper onderhoud behoeft. Ook is aluminium prima bestand tegen neerslag en het is ook al eenvoudig schoon te maken. Uiteraard blijven de sets van ander materiaal ook veelgevraagd, zoals er anno 2018 vrijwel geen tuin meer is waarin geen kleine of grote loungeset staat te pronken.

Andere trends in de wereld van de tuinmeubelen? Modieus is bijvoorbeeld de tuinstoel van rotan; voorzien van een aluminium frame en (uiteraard duurzaam) kunststof vlechtwerkdraad. Ook rotan is bestendig tegen de weerselementen en rotan tuinstoelen laat je dag en nacht buiten staan zonder dat dit direct vervelende consequenties heeft. Ook relax fauteuils van rotan doen het, net als de hang-ei stoel en de ei stoel op frame, bijzonder goed dit jaar.

Daarnaast blijken ook de plateau loungesets erg hip deze zomer en is er de wellicht verrassende rentree van de tuinbankjes. Middels tuinbankjes krijgt de tuin meteen een veel gezelliger uitstraling en bovendien zijn de bankjes praktisch als je tuin ineens vol met visite staat. Ook tuinbankjes – voor een, twee of drie personen, zijn in diverse kleuren en van verschillende materialen beschikbaar.

https://www.suns-tuinmeubelen.nl/loungeset

Park en tuinmachines kopen?

Motormaaiers

Vaak denkt men bij motormaaiers aan een grasmaaier. Dat is echter niet zo. Een grasmaaier is voor een gazon die vlak is en een niet te groot oppervlakte heeft. Een motormaaier echter is een machine met een krachtige motor, twee luchtbanden en loopt op benzine. Motormaaiers maaien moeiteloos hoge grassen en kunnen overal bij dankzij de wendbare luchtbanden. Ze hebben een mes die werkt als een zeis en dus een heel andere beweging maakt dan een grasmaaier. Motormaaiers worden vaak gebruikt bij boerderijen of bijvoorbeeld wijngaarden. Daar waar er veel tussen en struiken moet worden gemaakt en waar het gaat om grote oppervlakten.

Verticuteermachines

Ook verticuteermachines zijn er voor particulier en professioneel gebruik. De verticuteermachine die valt onder park- en tuinmachines heeft ook een benzinemotor. Deze zorgt ervoor dat het gras wordt ontdaan van mossen en ongewenste grassen. Het gras krijgt weer lucht, wordt beter bewaterd en krijgt weer voedingsstoffen. Na het verticuteren ziet een grasmat er niet zo mooi uit, maar dat duurt slechts enkele dagen. Het gras zal zich snel herstellen en groeit hierna beter dan ooit. De professionele verticuteermachines worden bijvoorbeeld gebruikt bij sportverenigingen die beschikken over grassportvelden. Maar ook op kampeerterreinen of gemeenteplantsoenen. Bekijk de modellen hier.

Hakselaars

Hakselaars worden ook wel versnipperaars genoemd. Deze worden nauwelijks door particulieren gebruikt. Echter wel veelvuldig door hoveniers, plantsoenwerkers van de gemeente of bijvoorbeeld in de fruitteelt. Een hakselaar heeft een grote trechter om takken in te gooien. Vervolgens hakt de versnipperaar het hout in kleine stukjes. Vaak wordt dit “afval” hergebruikt in borders voor de sier. Maar de hakselaar wordt vooral ingezet om de afvoer van tuinafval te minimaliseren. De hakselaar is eenvoudig te verplaatsen door de twee wielen en een zwenkwiel. Er zijn ook hakselaars die voorzien zijn van een trekstang, zodat deze kunnen worden verplaatst achter een zitmaaier of trekker.

Omdat het assortiment van tuin en park machines erg groot is kunt u zeker een kijkje nemen op de website van tielburger. Met een uitgebreide collectie van producten in dit segment kunnen wij zowel de zakelijke als de particuliere klant helpen met onze professionele producten.