Redenen waarom de iPhone 8 de beste refurbished iPhone is van dit moment

In refurbished iPhone land zijn er een aantal modellen die het meest worden aangeprezen. Op dit moment zijn dit de iPhone 7+8. Deze zul je praktisch bij alle aanbieders tegenkomen. Het zijn de beste verkopende refurbished iPhones van 2019 en begin 2020. Waar er ook steeds meer iPhone X en varianten hierop zoals de XR en XS opduiken binnen de refurbished markt, is er de meeste vraag naar een refurbished iPhone 8. Dit komt onder meer door verschillende factoren die de iPhone 8 zo aantrekkelijk maken voor consumenten. Je ontdekt hier wat voor redenen er allemaal zijn om een iPhone 8 te kopen.

De iPhone 8: specificaties en uitgebrachte kleuren en modellen

Inmiddels is de iPhone 8 alweer 2,5 jaar geleden voor het eerst uitgebracht door Apple. De introductie vond plaats op 22 september 2017. Je kunt een iPhone 8 in drie kleuren kopen: goud, zilver of space grey. Dit zijn de meest gangbare kleuren voor Apple. Wat betreft opslagcapaciteit: je hebt de keuze uit 64GB en 256 GB. Voor verreweg de meeste mensen is 64GB al meer dan ruim voldoende. Als je ontzettend veel foto’s maakt en ook oude foto’s op je telefoon wil bewaren/overzetten, is het 256GB model aan te raden. De iPhone 8 is een van de eerste smartphones die je draadloos kunt opladen. 

Redenen voor populariteit binnen refurbished markt

Er zijn diverse redenen waarom de iPhone 8 de telefoon is op dit moment om refurbished aan te kopen. 

Niet te oud plus twee jaar garantie

Waar de eerste iPhone 8 2,5 jaar geleden over de toonbank ging en de garantie voor de meeste van deze iPhones vervalt, kan de iPhone 8 niet extreem oud genoemd worden. Met een leeftijd van 2,5 jaar zit het op de sweet spot voor refurbished. Wat er namelijk gebeurt is dat de originele garantie eraf gaat, maar je alsnog garantie krijgt via de refurbished aanbieder. Doordat de iPhone 8 nog niet zo oud is, is er een kleinere kans dat de hardware defecten gaat geven. Bovendien zal Apple het besturingssysteem van de iPhone 8 naar waarschijnlijkheid nog minimaal 2 jaar ondersteunen. Zo koop je een telefoon die nog zal worden blijven ondersteund in de toekomst, en loop je geen risico op hardware gebreken door de garantietermijn van twee jaar.

Prijs/kwaliteitsverhouding

Een refurbished iPhone 8 biedt het meest waarde voor je geld, als je het aan ons vraagt. Je koopt al een refurbished iPhone 8 voor ongeveer 400 euro. Waar je nog steeds een iPhone 8 nieuw kunt kopen voor €549, bespaar je jezelf al gauw 150 euro. Dit is een verschil van ca. 30% ten opzichte van de nieuwprijs. Dit is een van de grootste waarneembare prijsverschillen tussen nieuw en refurbished. Nieuwere iPhones zoals de X, zijn vaak relatief niet zo goedkoop ten opzichte van nieuw. En schelen dan maar 10-15% in prijs. 

Wat betreft functionaliteiten mis je ook niet veel op de iPhone 8. De iPhone X is veel duurder dan de 8, maar bezit over dezelfde ingebouwde chipset! Touch ID werkt beter dan Face ID, dat is maar een leuke gimmick en juist niet zo praktisch. De iPhone 8 is een van de goedkoopste Apple devices die je draadloos kunt opladen. Ook wat betreft de camera, doet de camera van de iPhone niet veel onder voor de X en zelfs de iPhone 11. Alleen als je echt fotoshoots wilt maken met de iPhone, zul je een verschil merken tussen de camerakwaliteit van de iPhone 11 en 8.

Met een refurbished iPhone 8 haal je het meeste van Apple in huis, tegen een lage prijs. Als prijs erg belangrijk voor je is, zou je nog kunnen overwegen om te gaan voor de oudere iPhone 7, die nu refurbished nog maar €240 kost. Maar wat ons betreft is de iPhone 8 op dit moment de beste refurbished keuze, om nog lang van de telefoon te genieten tegen een gereduceerde prijs. 

 

https://www.iused.nl/

iPhone reparatie in en rondom Enschede

De iPhone is meer dan alleen een telefoon tegenwoordig. Het is je maatje het is waarmee je contact onderhoud met de wereld. Een grote deel van ons leven speelt zich tegenwoordig online af en hier speelt de iPhone de grootste rol in.

iPhone reparatie Enschede

Het is dan ook onvoorstelbaar dat de iPhone het opeens niet meer doet. Veel mensen ondervinden hier zo een erge stress van dat te vergelijken is met het verliezen van een dierbare. Sommige mensen worden behalve verdrietig zelfs heel agressief omdat ze er niet zonder kunnen. Weken wachten op reparatie is voor bijna niemand dan ook een optie. Gelukkig kunnen mensen wel terecht bij een iPhone reparatie Enschede voor een snelle afhandeling.

Snel en goedkoop

Bij een iPhone reparatie Enschede word je snel geholpen. De wat makkelijkere reparaties worden gelijk uitgevoerd. Soms moet je over een paar uur terug komen als het lang gaat duren. Je hebt je iPhone ieder geval wel bijna altijd nog dezelfde dag terug. Naast de snelle afhandeling ben je ook nog eens veel goedkoper uit. Voor een reparatie betaal je meestal tussen de 15 en 35 euro. Als er nieuwe onderdelen gebruikt moeten worden betaal je ook daarvoor. Voor meer informatie kun je de onderstaande websites bezoeken.

Acer hoesjes online kopen

Wilt u een Acer hoesje kopen? Dan bent u bij Smartphonecases.nl aan het juiste adres. De Acer is een enorm populaire mobiel, en dat is niet zo vreemd. De Acer heeft fijne specificaties, is gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Maar wat veel mensen vergeten, is goede bescherming. Omdat we onze smartphone tegenwoordig bijna 24/7 bij ons dragen, heeft deze veel te verduren. Neem het zekere voor het onzekere, en bestel vast uw Acer hoesje bij Smartphonecases.nl!

Vele Acer hoesjes

Omdat iedereen andere wensen heeft, bieden wij Acer hoesjes in alle soorten en maten. Welk exemplaar u kiest, hangt af van uw voorkeuren. Gaat u voor een handige back cover of toch voor volledige bescherming met een boek- of fliphoesje? Kiest u een simpele zwarte of witte of gaat u voor een uitdagende felgekleurde? Uw hoesje is immers ook een leuke versiering van uw smartphone!

Bestel nu uw Acer hoesje bij Smartphonecases.nl!

Bij Smartphonecases.nl staat de klant altijd centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo bieden wij u vele betaalmogelijkheden, een snelle levering en unieke service. In onze overzichtelijke webshop kiest u zelf het hoesje dat bij uw wensen past! Omdat wij profiteren van mond-tot-mond reclame kunnen wij onze prijzen laaghouden en onze webshop steeds verder uitbreiden. Bestel uw Acer hoesje bij Smartphonecases.nl. Vandaag besteld, is morgen al in huis!

http://www.smartphonecases.nl/

iPhone hoesjes

Afgelopen week had ik als begeleider een workshop waarbij we iPhone hoesjes gingen beschilderen. Ik werk namelijk als vrijwilliger bij een opvang voor gehandicapten en om met de mensen iets leuks te gaan doen, hebben we bedacht om een middag een workshop te gaan doen.

iPhone hoesjes beschilderen

Het beschilderen van iPhone hoesjes is niet het eerste waar ik aan dacht toen we iets moesten bedenken voor de workshop. Echter was onder de begeleiders opgevallen dat ook onder de gehandicapten smartphones steeds populairder worden en dat de meesten er ook eentje hebben. Nu vinden wij het als opvang ook leuk om met de tijd mee te gaan en vandaar dat het ons een leuk idee een workshop te doen dat met de digitalisering te maken heeft. Via een kennis van mij kwamen wij in contact met iemand die workshops organiseert. Na een middagje brainstormen kwamen wij met het leuke idee om hoesjes te gaan beschilderen.

Overzichtelijk

Ik vind het altijd hartstikke leuk om gehandicapten te begeleiden, zeker als ik zie hoeveel plezier zij kunnen hebben. Echter kost het ook veel energie en dat is iets waar we met zo’n workshop ook rekening mee moeten houden. Vandaar dat het beschilderen van iPhone hoesjes in onze ogen erg geschikt was, omdat iedereen aan een lange tafel zit en rustig zijn ding kan doen. Voor de begeleiding is het makkelijker te overzien wanneer iedereen bij elkaar zit. Daarnaast blijven de meesten ook wel rustig wanneer ze ergens druk mee bezig zijn.

Geslaagde dag

Op de dag zelf bleek het ook de juiste keuze te zijn. Niet alleen de groep die we hadden meegenomen hebben erg genoten, maar wij als begeleiders ook. We hebben helemaal geen problemen gehad en daarnaast was het eindresultaat ook erg mooi. Wij willen dan ook iphonehoesjes.nl bedanken voor het mede mogelijk maken van deze mooie dag.

 

http://www.iphonehoesjes.nl/