Wannagive
Image default
Hobby en vrije tijd

Speeddating: ook bij jou in de buurt en vaker dan je denkt!

Op 1 avond minstens 7 singles uit je eigen buurt en van jouw leeftijd ontmoeten, dat is kort gezegd waar speed dating Flashdate voor staat. Tijdens zo’n speeddate ga je met elk van hen kort kennismaken. Na de avond kan je via de website aanduiden wie je graag beter wil leren kennen en enkel wanneer de interesse wederzijds is, worden contactgegevens uitgewisseld.

Je ontmoet dus niet alleen een heleboel vrijgezellen uit jouw regio en van jouw leeftijd, je bent ook gerust dat je vrijuit met iedereen kan praten en dat enkel mensen die je écht interesseren nadien nog contact met je kunnen opnemen. Je hebt met Ready2date dus niets te verliezen en het wordt ongetwijfeld ook een leuke avond uit vol gezellige babbels.

Als je je afvraagt waar en wanneer speeddating doorgaat, dan is er goed nieuws. Speeddating wordt vaker en dichter bij jou thuis georganiseerd dan je denkt. Bijna elke dag is er op 1 of meerdere Vlaamse locaties tegelijkertijd speeddating te ontdekken. Zo kan je bijvoorbeeld komen speeddaten in Gent, Antwerpen, Brugge, Mechelen, Leuven, Hasselt, de Kempen (Lille) of in regio Brussel (Meise).

Denk vooral niet dat speeddaten plaatsvindt in groezelige achterkamertjes, want we kiezen steevast trendy cafés en restaurants uit op een herkenbare plaats in het stadscentrum. De avond zelf gaat door in een aparte en discrete ruimte, maar na de speeddate blijf je vast nog wel even plakken en napraten aan de bar.

Neem een kijkje op de website voor Speeddating België en ontdek hoe vaak er een speeddate bij jou in de buurt wordt georganiseerd.

http://www.ready2date.be