Speciale zitzak voor kinderen in alle kleuren van de regenboog

Onder kinderen is een zitzak erg populair. Dat komt omdat een zitzak naast dat hij kleurrijk en speels is, ook erg stoer is. Je kunt er op enorm veel verschillende manieren op zitten en omdat ze lekker zacht zijn zitten ze ook nog eens heerlijk. Daarom heet 4-Casa een zitzak speciaal voor kinderen ontwikkeld. Deze zitzakken zijn wat kleiner, 100×140 centimeter. Een perfect kinderformaat. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals paars, roze, groen, blauw, antraciet, grijs, zwart en rood. Het is daarnaast ook mogelijk om een naam te laten drukken op de zitzak! Zo heb je voor je kind een compleet gepersonaliseerde zitzak. Een perfect cadeautje voor een kind, bijvoorbeeld voor op zijn of haar slaapkamer! Deze zitzakken zijn makkelijk schoon te maken en zowel binnen als buiten te gebruiken doordat ze extra stevig zijn.

Zitzak: snel geleverd voor een scherpe prijs

Wil je een zitzak bestellen? Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je hier niet te veel voor betaalt. Het is dan ook belangrijk om te zoeken naar de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Het is namelijk wel zo fijn als een zitzak lang meegaat en goed in je huis of tuin past. Bestel je vandaag een zitzak bij 4-Casa, dan heb je deze morgen al in huis. Je kunt gemakkelijk en veilig online betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. Bij 4-Casa zijn de zitzakken een stuk voordeliger dan bij andere aanbieders, omdat deze door henzelf geproduceerd worden, gewoon in Nederland! Er wordt dan ook door heel Nederland geleverd, maar ook in onder andere Duitsland en België.

De zitzak nieuw leven in blazen

Als je een zitzak voor lange tijd veel gebruikt, dan is de kans groot dat deze na verloop van tijd afneemt in volume. Dit probleem is gelukkig erg simpel op te lossen. Je kunt de zitzak namelijk gewoon bijvullen. Een vulling van een zitzak bestaat gewoonlijk of uit EPS granulaat (gesneden vlokken) of uit EPS parels (ronde balletjes). Bestel je de vulling, bijvoorbeeld bij 4-Casa, dan krijg je er een speciale vulkoker bij dat het vullen nog makkelijker maakt. Is de hoes van de zitzak juist het probleem en zitten er vlekken op die niet meer te verwijderen zijn? Dan is het ook mogelijk om een nieuwe hoes te bestellen om de zitzak nieuw leven in te blazen.