Wannagive
Image default
Auto

Renault leasen

Renault leasen en Renault clio leasen

Een Renault lease wordt in de regel alleen overwogen door een bepaald soort mensen. Hoort u bij dit type personen? Als dat zo is heeft Autoleasecentraloe een aantal mooie modellen voor u in de aanbieding. Als u eenmaal heeft besloten dat een Renault leasen iets voor u is hoeft u alleen nog maar te kiezen welk model echt iets voor u is. De sportieve rijder kan zijn lol op in de Renault maar als u regelmatig spullen moet vervoeren let dan een beetje op. Ruimte is er in de gemiddelde Renault amper, of u moet voor de estate kiezen.

Renault Clio
De Renault Clio heeft een Nederlandse tintje , ak is dat nogal zwak uitgedrukt. De Nederlander Harm Lagaay is namelijk de designer van dit model van Renault. De tweedeurs roadster valt in de sports car klasse, we gaan er van uit dat u al zo’n idee had. De topsnelheid van de Renault is 190 kilometer per uur, optrekken van 0 tot 100 kilometer per uur gaat sneller dan u bij kunt houden. In 3,1 seconden is het gebeurd. De Renault Clio leaset u bij ons vanaf 350 euro.

Renault Clio Estate
De Renault Clio Estate is een auto met achterwielaandrijving die inmiddels in de tweede generatie beland is. Renault heeft de auto in 2005 ontwikkeld om het gat tussen de Renault en de Clio op te vullen. En dat is gelukt! Sterker nog de Estate slaat helemaal geen gek figuur als je hem vergelijkt met de Clio. De Renault Clio Estate met 2.0 L motor bereikt in 3,4 seconden vanuit stilstand de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 190 kilometer per uur. De kans dat u die snelheid in Nederland gaat halen lijkt ons uitermate klein en is in verband met de verkeersveiligheid en het gevaar van een rijontzegging ook sterk af te raden.Bij Autoleasecentrale leaset u een Renault Clio Estate vanaf 400 euro.

http://www.autoleasecentrale.nl/renault-lease/