Dingen die iedereen van zijn/haar eerste liefde kent

Herinner je het je nog; de vlinders in je buik van je allereerste liefde. De wereld verandert en ineens krijg je allemaal liefdevolle gevoelens voor een ander persoon. Het is een levensmoment waar er veel verandert voor je en waar je ook veel van kan leren. Misschien ging jij je wel ineens heel anders gedragen, of veel meer letten op bepaalde dingen van jezelf. Als je nog jong bent is het soms lastig om je normaal te gedragen wanneer je in de buurt bent van de ander. Lees het artikel verder om te ontdekken of jij bepaalde dingen uit het verleden nog herkent.

Beter voor jezelf zorgen

Je zit in de klas met degene op wie je verliefd bent, dus je ziet hem/haar eigenlijk dagelijks. Je merkt het zelf misschien niet, maar je begint ineens veel beter voor jezelf te zorgen. Misschien begon je eindelijk aandacht te besteden aan je kapsel, of wilde je allemaal mooie nieuwe kleren om indruk te maken op de ander. In de ochtend doe je voor je het huis verlaat nog gauw een luchtje op om indruk te maken met de aangename geur die van je af komt.

Het bed is ineens te klein

Het bed waar je al jaren comfortabel en zonder gemopper op slaapt, is ineens te klein? Best frappant, toch? Wat is er nou verandert dat het bed nu ineens niet meer goed is? Het bed is misschien voor jou zelf groot genoeg, maar wanneer je ouder wordt en een vriend of vriendin hebt, wil je ook samen in dat bed kunnen slapen. Vanaf dat moment is het handig om te gaan kijken naar een bed waar je met zijn tweeën op past, bijvoorbeeld een twijfelaar bed (kijk hier). Een twijfelaar is de perfecte oplossing om comfortabel met zijn tweeën te kunnen slapen, zonder dat de ruimte in je kamer er erg onder moet lijden.

Allemaal nieuwe activiteiten

Naar de bioscoop, samen zwemmen, een stad bezoeken of gewoon lekker thuis iets ondernemen. Wanneer je een vriend of vriendin hebt ga je ineens veel dingen – die je misschien normaal nooit deed – doen. Heel leuk eigenlijk, om samen zo herinneringen te maken door plezier te hebben. Beide kan je goed je eigen interesses hebben, wat er voor zorgt dat je de wereld voor elkaar kan verbreden op bepaalde gebieden.

En, heb jij je herkend in de opgenoemde dingen? Heeft het misschien zelfs leuke herinneringen naar boven gehaald? Hopelijk wel. Statistisch gezien is de kans niet erg groot dat je de rest van je leven bij je eerste liefde blijft, dus het moment van uit elkaar gaan kan veel pijn doen. Toch is het vaak leuk om terug te kijken op de leuke herinneringen die je alsnog samen hebt gemaakt.

De coach in Oldenzaal helpt je op weg

Omdat je niet altijd maar dezelfde functie wil blijven beoefenen en hetzelfde pad wil blijven bewandelen is het verstandig om een keer te kijken naar de zaken waar je je in kunt gaan ontwikkelen. Hoe kan jij jezelf beter maken ten opzichte van de persoon die je nu bent. De inspirerende coach in Oldenzaal kan je daar heel goed bij helpen. Heel veel bedrijven geven te weinig aandacht aan het verbeteren van het personeel. De groei ambities van de werknemers worden vaak in de ijskast gezet en er wordt geen aandacht aan besteed. Eigenlijk is dat voor en werkgever een gemiste kans, want het kan heel goed zijn dat iemand die in jouw bedrijf rondloopt kwaliteiten heeft waar jij naar op zoek bent en wat kan zorgen voor een succes van je bedrijf. 

Verbeteren

Door wel in te zetten op het verbeteren en het laten groeien van het personeel, of doordat gewoon zelf te gaan doen, kan je meemaken dat je een verbetering doormaakt en hierdoor hogerop kunt komen in het huidige bedrijf waar je werkt of een ander bedrijf waar je een functie kunt gaan doen die past bij de kwaliteiten die jij ook tot je beschikking hebt en waar je achter bent gekomen door middel van de hulp die je hebt gekregen van de coach in Oldenzaal. Bij de coach in Oldenzaal word je gecoacht om te kijken naar alle kwaliteiten waar jij over beschikt. Heb jij een gevoel voor analytisch denken of ben jij meer bezig met de financiën? Voor iedereen is er wel een kwaliteit waar je geen weet van hebt. 

Nulmeting

De coach in Oldenzaal zal samen met jou een gesprek voeren om te kijken hoe jij er nu voor staat. Deze zogeheten nul meting is ervoor bedoelt om te zorgen dat je een beeld krijgt bij de huidige situatie, zodat je op die manier kunt kijken naar de toekomst en jezelf op die manier ook kunt gaan verbeteren. Hoe kan jij jezelf het beste aanpakken? Vind het uit bij de coach in Oldenzaal.