Precies de hardhouten vloer die u heeft uitgezocht

Vaak ziet een hardhouten vloer er bij het leggen er net iets anders uit dan in de winkel. Veel hardhouten vloeren worden namelijk in het buitenland gemaakt, en worden door de handelaar in Nederland alleen maar ingekocht en bij u gelegd. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens wordt ook de handmatige afwerking van Origineel Chapel Parket in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.

Iedere woning verdient een prachtige hardhouten vloer

Ieder interieur vraagt om een hardhouten vloer van Origineel Chapel Parket. Deze vloeren zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.

Een hardhouten vloer voor elke stijl

Met de vele houtsoorten waar u uit kunt kiezen, heeft Origneel Chapel Parket altijd de vloer die perfect past in uw interieur. Een hardhouten vloer staat namelijk altijd prachtig, ook in uw huis. U kunt dan ook zoveel verschillende kanten op met hout. Kiest u voor een grote nerf? Een vergrijsde kleur? Een donkere of een lichte tint? Laat u de planken in een bepaald patroon leggen? Met hout is het allemaal mogelijk. Bij een specialist als Origineel Chapel Parket bieden ze alle verschillende soorten aan. Zo vindt u 100% zeker een houten vloer die bij uw smaak en inrichting past. En weet u nog niet precies wat u mooi vindt? Dan kunt u bij de specialist ook altijd inspiratie opdoen.