Wannagive
Image default
Cadeau

Playstation tegoed halen met een PSN giftcard

Om producten in de PlayStation Store, PlayStation Home en SingStore aan te schaffen heb je tegoed op je PlayStation Network-account nodig. Dat tegoed kun je aanschaffen met je creditcard, maar een handigere optie is om een PlayStation Network Card (PSN Card of PlayStation giftcard) te kopen. De PSN Cards kun je bij de meeste (web)winkels kopen die ook andere PlayStation-producten zoals games, consoles en accessoires verkopen. Er zijn PSN Cards van verschillende bedragen te koop en afrekenen gaat met bekende betaalsystemen zoals iDEAL, Bitcoin, PayPal en Mister Cash.

Als je een kaart hebt gekocht wordt deze direct via email bij je afgeleverd. Vervolgens volg je drie simpele stappen om het gekochte tegoed te activeren. Als eerste meld je je via je PlayStation-systeem aan op het PlayStation Network (PSN). Vervolgens ga je naar de PlayStation Store en klik je het icoon om codes in te lossen aan. Het enige wat dan nog rest is de 12-cijferige code die op je PSN Card staat in te voeren en het tegoed wordt op je PSN-account bijgeschreven. Nu kun je er alle games, downloadable content (DLC) en andere content uit de PSN Store mee kopen. 

Het voordeel van de PSN Cards is dat ze voor alle PlayStation-systemen gelden die gebruikmaken van het PlayStation Network: de PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Portable en PlayStation Vita. Je kunt dus één PSN Card kopen om voor verschillende systemen games of content aan te schaffen. Dat betekent dus dat je zowel FIFA 15 voor de PlayStation Vita en de laatste wapens in Call of Duty op de PS4 met één PSN Card aan je collectie kunt toevoegen.

De codes op de PSN Cards vervallen na een jaar. Je moet je PSN Card dus binnen die tijd activeren. Eenmaal geactiveerd blijft het tegoed gewoon op je account staan tot je het hebt uitgegeven. De PlayStation giftcard is natuurlijk ook een ideaal cadeau voor iemand waarvan je niet precies weet welke spellen hij of zij heeft. Zo kan hij of zij zelf een spel naar keuze uitkiezen. De nieuwste DLC en spellen koop je met de PSN Card voortaan gemakkelijk vanuit je luie stoel.

https://www.igiftcards.nl/psn-card-kopen.php